- AI аналіз відгуків210 відгуків: 89% позитивних, 8% нейтральних, 3% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже компактний та зручний
- Достоинства:
- Простий в становленні та кріпленні.
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника
- Саша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Важкий, значить зроблено з товстостінного металу. Встановили за допомогою встроєного рівня, це дуже зручно, рекомендую
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Міцний метал виготовлення, є інструкція по установці, в принципі то розібрались. Телевізор надійно тримається
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все як і в опписі, дуже зручний і простий в монтажу. Якісно зроблений, навіть рівень вбудований
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не рекомендую з огляду на те, що вбудований рівень взагалі неправильно показує!!! Доки не дістав лазерний рівень, думав, що криво закріпив кронштейн!
- Недостатки:
- Кривий рівень
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- ГеннадійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний
- Достоинства:
- Гарний
- Анатолій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже якісне виконання. Ідея з вмонтованим рівнем незамінна при монтажі.
Підвісив маленький телевізор на кухню.- Представник постачальника
- Назар Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просте кріплення, гарна ціна, але короткі болти під телевізор, довші окремо купував на Самсунг( рівень не вірно показує
- Достоинства:
- Вартість, не велике кріплення
- Недостатки:
- Короткі болти, не вірний рівень
Добрий день! Дякуємо за вибір нашої продукції та за залишену оцінку.
Якщо у вас є додаткові запитання або пропозиції, завжди раді їх почути і допомогти. З повагою, представник постачальника
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний кронштейн
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не крутиться в ліво та вправо, тільки вниз та вверх
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дешеве, хороше кріплення, тут більше і немає чого додати, я задоволений покупкою
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайдено
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Качество супер, недостатков нет, установка лёгкая,рекомендую!
- Достоинства:
- Простата конструкции
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добрий день. Посилка прийшла швидко і надійно запакована. Дуже дякую.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- богдан г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ціна якість супер, раджу
- Достоинства:
- телевізор тримає
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
По перше не вся комплектація бо не вистачає 1 якогось шурупа, чоловік мусив шукати по сусідах. По друге дюбелі не проходять в розʼєм. І що нам робити?
- Іван Т***
Ахахха, дюбелі і не повинні туди проходити)))))
Чоловік бачив ваш коментар?
- Роман Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Свою задачу виконує
- Достоинства:
- Рівень в комплекті, відповідний товар
- Недостатки:
- Трохи важкувато затискати кутовий регулятор аби не нахилялось під вагою монітора само, але в іншому все прекрасно
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарне кріплення.
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Кріплення міцне і чудове, дякую за оперативність і сервіс
- Достоинства:
- Все було чудово
- Недостатки:
- Не хватало болтів, але на базарі докупила
Вітаємо! Дякуємо вам за високу оцінку і позитивний відгук. Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені нашим товаром і рівнем обслуговування.
Раді, що змогли виправдати ваші очікування. Ваша думка дуже цінна для нас. Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову! З повагою, представник постачальника
- ІВАН С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Реально перевірений за 7 років! Міцний! 50" провисів 7 корів, тепер висить 55"
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прийшов заказ швидко. Усі болти у наборі. Лише курив свердло на 10. Швидко встановив.
- Достоинства:
- Ціна. Зручно.
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все ок.
- Достоинства:
- Все ок.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Відповідає опису.
- Тарас І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
43 дюйми тримає відмінно
- Достоинства:
- Ціна, надійність
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Матеріал, комплектуючі, все ідеально! Кронштейн зручний, гарної якості! Рекомендую!
- Достоинства:
- Все підійшло
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Бомба!
Качество!
Простота!
Надёжность!- Достоинства:
- Хорошее крепление!
- Недостатки:
- Не вертится в разные стороны...
- Інна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брала собі для телевізора. За свої гроші просто топ я вважаюТримає прекрасно. А ціна дуже порадувала
- Миша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручний кронштейн. Зроблений добротно, тримає чудово. Інструкція зрозуміла, кріплення в комплекті
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре, відповідає характеристикам
- Артем В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Розчарований
- Достоинства:
- міцний
- Недостатки:
- не універсальний, як пишуть що від 23 діагоналей. 32 Самсунг не зміг повішати, в комплекті кріплення кронштейну до тв : м8 і м10. по факту у телевізора м4 , треба шукати ще шайби і болти м4, вираховувати по довжині