Топи продажів

Отзывы покупателей о Настенное крепление для телевизора Brateck KL21G-44T 32" - 55"

Оценка пользователей 4.77/5
  • AI аналіз відгуків
    240 відгуків:  позитивний — 82%, нейтральний — 10%, негативний — 8%
    Кронштейн Brateck KL21G-44T отримав дуже багато позитивних відгуків від покупців, які відзначають його міцність, надійність та легкість монтажу. Головними перевагами є якісний метал, відповідність ціни та якості, універсальна комплектація та надійне утримання телевізорів різних діагоналей, навіть важких моделей. Слабкими сторонами часто називають неточний вбудований рівень, не завжди підходящі або занадто короткі/довгі болти в комплекті, а також необхідність іноді докупляти дюбелі для монтажу до не типових чи нестандартних стін. Загалом, більшість користувачів рекомендують цей кронштейн і задоволені покупкою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

якісно, легко монтується, телевізор 55 дюймів чудово та міцно закріпили, ціна гарна

Достоинства:
    Якісна, сучасна
    Недостатки:

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.

• ДЮ

Зручність встановлення

Достоинства:
    Якість матеріалів та комплектація
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

Якісний кронштейн.

• Дмитро К***

Класс

• Василь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Кронштейн супер, на 43 tcl став без всяких нюансів, багата комплектація, болти, проставки на всі види телевізорів, рекомендую

Достоинства:
    За таку ціну супер
    Недостатки:
    Невиявив

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Якість ніби норм, 50" ТВ тримається. Вбудований рівень кривий, гвинти, які були в комплекті, не підійшли, але за таку ціну в загальному норм

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Рівень кривий, гвинти не підійшли

• Віталій Н***

Все добре. Ок.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Нормальний кронштейн,брав для 50"

Достоинства:
    Рівень

• Олександр С***

Все добре

• Сергій А***

Хороший кронштейн

Достоинства:
    Недорогий надійний .Крепкий метал.55 вісить.

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Непоганий кронштейн за свою ціну.Зручне пакування.Безкоштовна доставка

Достоинства:
    Безкоштовна доставка . Рівень на монтажній планці
    Недостатки:
    Схема на бумажці якась незрозуміла

• Тетерук А***

якісний метал

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    не має

• Ірина С***

• Владислав Н***

Класний набір, метал хороший,
    Конструкція зручна і продумана для монтажу,
    Телевізор ще можна совати по кріпленнях вліво-вправо 15см
    В комплекті болти на всі випадки, і враховано мій випадок коли є виступ і потрібні проставки,

• Елена Д***

Гарне кріплення

Достоинства:
    Вартість
    Недостатки:
    Не знайшли

• оксана з***

Якісний тримач, на телевізор 50" ідеально

Достоинства:
    Якість, ціна

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримав вчасно, кріплення якісне.

Достоинства:
    Водяний рівень
    Недостатки:
    Ще не виявив.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав для 43. Все дуже добре.

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

нормальний кронштейн. от тільки нормально так випирає від стіни. таке відчуття наче купив якийсь поворотний і за тв куча всього. при цьому всьому важко добиратись до болтів зажиму наклону. рівень трохи косий. 50дюймів тримає добре, при тому що будинок старий і стіни полу глиняні. прийшлось добавляти ще болтів для страховки, але рідні тримають добре і так. сталь доволі товста. в комплекті все було без втрат. короче, для тих кому не потрібен поворот і не за всі кошти світу раджу. купувався для Xiaomi TV A Pro 50 2026

Достоинства:
    дешево і сердито
    Недостатки:
    майже нема

Добрий день.
      Дякуємо, що поділились своїми враженнями та зауваженнями - для нас це важливо. Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Нормальний кронштейн. Брав для BRAVIS 50K7000Q. Рівень кривий, шурупи не підійшли, довелось докупити шайби і інші шурупи. В загальному норм

Достоинства:
    Ціна, якість ніби норм
    Недостатки:
    Кривий рівень, не підходящі шурупи

Добрий день! Дякуємо за вибір нашої продукції та за залишену оцінку. З повагою, представник постачальника

• Роман Ш***

все гарно виконано

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Відмінно.брали на 55 без проблем.

• Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брал на 43" , то что надо. Всё есть в комплекте!

• Супрун Ю***

Товар відмінний. Продумано всі варіанти кріплення ! Дуже задоволений

Достоинства:
    Все

• Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Всё супер, телевизор 55 диагональ весит нормально.

Все скоро і відміно.молодці

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Легке в експлуатації кріплення, прекрасно для телевізорів Xiaomi

Достоинства:
    Доступна ціна, добре виконує свою функцію

• Михайло О***

Крепкий метал

Достоинства:
    Метал

• Михайло О***

Гарна якість

Достоинства:
    Метал

• Владислав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший кронштейн, брал для 55ки, повесил всё прекрасно. Благодарю.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Всё ок

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав кріплення для oled48c22la все стало без проблем . Кріпення тяжке . Метал добротный . Єдине що взяв дюбеля інші , по надійніші . А так все гуд можна не переживати . Тим паче що телевізор тяжкий . Були переживання сприводу витримає чи ні . Можу сказати точно що витримає і більш тяжкіші моделі . Все виглядає надійно і просто . Рекомендую .

Достоинства:
    Надійний , простий , товстий метал .
    Недостатки:
    Не знайшов

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго дня чи можна замінити кронштейн на метелик, цей на жаль не підійшов на 32" виступає за краї і не можливо прикріпити. Завеликий якщо можна передзвоніть. Я не можу знайти до вас контакту. Дякую

Достоинства:
    Підходить для великих телевізорів
    Недостатки:
    Завеликий для 32"

Доброго дня! Дякуємо за звернення. З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .

• Павло П***

Якісний

• Родион У***
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Де мій кронштейн
    Недостатки:
    Погана робота працівників компанії Розетка
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Тільки заплатив кошти на перед і почалось

Достоинства:
    Замовив та оплатив даний кронштейн 12.05.2025 року, орієнтовна доставка 13.05.2025, сьогодні 17.05.2025 року ау розетка, де Ваша совість і де мій кронштейн?
    Недостатки:
    Такого ставлення до клієнтів не бачив ніде,