- ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість за мізерну ціну. В описі та в інструкції написано що мінімальна відстань по діаметру між монтажними отворами проектора 225 мм (мінімальний діаметр лапи) але це не так в мене відстань 190 та все без проблем встало - та бачу що встане щє менше ніж в мене. Брав з думкою доробити за потреби але все ок. Проектор на фото mi smart projector 2 pro
- Достоинства:
- Чудово
- Недостатки:
Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Разетка поставила товар без супроводжуючих документів, і виходить на зв'язок для надання документів.
Прошу зв'язатися зі мною і надати оригінал видаткової накладної.
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар хорошего качества всё отлично к нашему проектору все подошло.
Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ТОПЧИК за свої кошти.
- Достоинства:
- Міцний, легко монтується, доступний.
- Недостатки:
- Відсутність викрутки та коюча на 10 у комплекті, а вони потрібні при збірці.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повісив на це кріплення Thundeal tda6, все чудово тримається, метал в кріпленні товстий і не прогинається.
- Достоинства:
- Регулювання по висоті, можливість регулювання проектора по горизонталі і вертикалі
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша річ. Міцний, єдине при монтажі до стіни користувався тріскачкою з головкою на 10,бо викруткою не зручно.
- Достоинства:
- Доволі міцно виглядає, зібрав без проблем. Ціна нормальна.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Карпенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ніяких проблем з кронштейном. Закріпив проектор, все добре.
- Достоинства:
- Все добре, без жодних нарікань.
- Маша О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё идеально
- Достоинства:
- Всё подошло
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна покупка
- boznОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кроме того, что получил хороший кронштейн, выиграл по акции телевизор. Благодарю менеджеров за честность (ведь розыгрыш не был в онлайне, совсем не ожидал, что случайный человек может такое выиграть), оперативность – в канун Нового Года сделали все, чтобы я получил подарок 31.12.2019. Поздравляю с Новым Годом, желаю много удачи и хороших премиальных от руководства Розетки ) Вы это заслужили.
- Достоинства:
- Хорошо собран, ничего не болтается, универсальный
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кронштейн очень хороший, регулируется во всех направлениях.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Іваницький О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре та зручно регулюється.
Кріплення до проектора гарно підходить.- Достоинства:
- Просто кріпиться та складається
- Недостатки:
- Не помітив
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручна зрозуміла конструкція, монтаж пройшов без проблем. Є додаткові лапки для кріплення проектора. Кабелі від проектора можна сховати всередину. Після монтажу проектор можна рухати в усіх напрямках для точнішого його налаштування.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом конструкция качественная и удобная система крепления.
- Достоинства:
- Выполнен из качественного материала приятно удивлён. Достаточно метиза для различных вариантов монтажа. Легко трансформируется крепление к проектору под различные варианты.
- Недостатки:
- Слишком экономный производитель. Некоторые болтики коротковаты.
- Елена Е***Продавец: Rozetka
Добрый день. Совместим ли данный кронштейн с проектором Ben-Q?спасибо
- сергей р***Продавец: Rozetka
здравствуйте
подскажите пожалуйста в чем разница между этим кронштейном и этим ссылка- Вячеслав К***
Короче штанга (видно только в видеообзоре) 30×54
- МишаПродавец: Rozetka
На яку відстань витягується кронштейн від стіни?
- Марина
Отступ от потолка/стены: 430-650мм