Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Туалетные блоки для унитаза Bref Сила Актив Лимонная и океанская свежесть 4 шт (9000101309409)

Оценка пользователей 4.83/5
  • AI аналіз відгуків
    200 відгуків:  понад 92% позитивних, 4% нейтральних, 4% негативних
    Клієнти дуже задоволені туалетними блоками Bref Сила Актив Лимонна й океанська свіжість. Основними перевагами є приємний і ненав’язливий аромат, ефективне очищення, тривалість використання та вигідна ціна, особливо по акції. Більшість відзначає легкість використання, пристойну якість та економічність. Зустрічаються окремі скарги на те, що запах комусь може здатися занадто різким або швидко вивітрюється, а також на швидке закінчення блоків чи неповну комплектацію замовлення.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрийченко Е***

Подобається

Представник бренду

Oлена, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Гарний аромат, вистачає на довго.

Тетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ростислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Для кого как . Но очень термоядерный запах Помещение должно постоянно проветриваться или вытяжка работать.

Ростислав, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Супер якість та кількість!

Світлана, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Галина С***

Хорошо

Галина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталия Ш***

Все ок

Наталiя, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій Н***

Гарний товар

Сергій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Для мене кращих блоків немає! Постійно купую тільки їх.

Ольга, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Гарний аромат, легкий і свіжий. Підтримує чистоту. Користуюсь регулярно!

Наталія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Оптимальний блок для туалету. Приємний запах. Задачу свою виконує.

Олександр, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Михайло Г***

Ok

Михайло, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Людмила Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Шикарний засіб для чистоти туалету, рекомендую

Достоинства:
    якісно та ефективно
    Недостатки:
    нема

Людмила, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Чумаченко Н***

Рекомендую !!!

Недостатки:

Наталiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• віталій

ціна функціонал супер

Достоинства:
    ціна функціонал супер

Bіталій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Чудово, все ок. Отримала дуже швидко.
    Запах свіжості, підтримує чистоту.
    Bref the best!

Достоинства:
    Використовую постійно , рекомендую однозначно!

Юлiя, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Софія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Найкращий, гарний запах, не стікає по унітазу як квітковий. І тривалий у використанні порівняно з іншими.

Софія, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Ірина Є***

Буду купувати ще

Достоинства:
    Чистота, піна, аромат
    Недостатки:

Ірина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• НАТАЛІЯ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Гарний, якісний товар. І ціна по акції дуже приємна.

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    Не побачила

Наталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Чудове співвідношення ціна та якість. Має приємний аромат лимону. Зручно підвісити на унітаз, так само легко зняти. Справді значно уповільнює появу вапняного нальоту на стінках унітазу.

Достоинства:
    Приємний аромат, гарна ціна

Андрій, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Надія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Беру не вперше, приємний запах, рекомендую. Команда працює оперативно, товар отримала швидко

Надія, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!

• Лисенко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Прекрасный товар. Экономичные и ненавязчивые запахи. Супер!

Достоинства:
    Качество, цена
    Недостатки:

Наталя, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Анастасія

Гарний аромат!

Анастасія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Такі блоки купую вже декілька років. Допомагають підтримувати чистоту унітазу до наступного прибирання. Маю приємні не різкі запахи. І ресурс значно довший ніж в інших виробників.

Достоинства:
    Чистять, приємні запахи
    Недостатки:

Сергій, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Чудовий засіб для туалету! Завжди гарний запах та чистота!

Достоинства:
    Одні плюси!
    Недостатки:

Наталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Освіжає ванну кімнату запахом, воду не фарбує, але чудово підтримує чистоту, нальоту не помітив при використанні, вистачає на півтори-два тижні.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Не помітив

Владислав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Чудові блоки, не фарбують воду як синьо-рожеві, але також мають приємний запах і чудово підтримують чистоту та гігієну.

Достоинства:
    Якість, ціна

Катерина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Чудовий товар !!! Гарна якість !!! Завжди користуюсь .

Достоинства:
    Вистачає надовго .
    Недостатки:
    Не виявила .

Олена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга К***

Найкращий засіб для унітазу. Приємний аромат. Доступна ціна

Достоинства:
    Вистачає на довго
    Недостатки:

Ольга, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Інших виробників на разі не розглядаю по співввідношенню ціна=якість.
    З мінусів - запах швидко вивітрюється, з плюсів - ефект є, наліту менше.

Достоинства:
    ціна=якість
    Недостатки:
    запах швидко вивітрюється

Сергій, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Інші блоки для унітаза, навіть не розглядаємо. Ці найкращі. Унітаз довго залишається чистим та зі свіжим запахом

Iрина, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!

• Елена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Гарний набір з двох перевірених часом запахів - лимон та океан. Запах присутній, гарна піна, гарно очіщує. За ціною цей набір найвигідніший. Вистачає 2 2 десь на місяць.

Достоинства:
    Ціна, 2 запаха в одному наборі.
    Недостатки:
    Швидко закінчується

Oлена, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Зручна велика упаковка, окремі блоки, состав гарної концентрації. Менше кальцінування від жорсткої води і наліт на фаянсі. Постійна покупка.

Достоинства:
    Зручно та якісно

Сергій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Это лучшее,что есть на рынке. Защищает от налета на 1000% с другими средствами 2-3 дня и налёт,с этим от мойки до мойки туалета налёта нет

Достоинства:
    Защита от налёта
    Недостатки:
    Нету

Тетяна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Максим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Приємний запах, нормально очищає та підтримує свіжість

Достоинства:
    Запах, ціна
    Недостатки:

Максим, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

Ніякі,ні кольору ні аромату по зрівнянню з іншими блоками

Анна, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 4. Вес: 200 г

оптімально за ціною і якістю

Достоинства:
    приємний запах, довго тримається
    Недостатки:
    не знайшов

Сергій, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!