- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Качественный, приятный аромат, долгое использование
- Достоинства:
- Долго используется, приятный аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаАнна, дякуємо, що обираєте Bref! Користуйтеся із задоволенням!
- ВладиславаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Bref Блискучий гель користуємося не так давно. Якість чудова, як у всієї продукції цього виробника. В порівнянні з твердими негелевими упаковка зовсім не має запаху. Отже, зберігати дуже зручно. При використанні запах свіжий та ніжний. Чудово підходить для шанувальників такого аромату. Використовується більш економно, ніж серія "Кольорова вода".
Представник постачальникаВладислава, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
Гарно піниться,приємний запах.
- Достоинства:
- Приємний запах
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Єлєна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
Неперевершений
- Достоинства:
- Якість та зручність
- Недостатки:
Представник постачальникаЄлєна, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
Приємний запах, гарно піниться
Представник постачальникаРостислав, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Купую тільки цей блок. Приємний аромат, чистота, надовго вистачає.
- Достоинства:
- Чистота та свіжість.
- Недостатки:
Представник постачальникаІрина, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Приятный запах, достаточно долго держится
Представник постачальникаIгор, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Приятный аромат, голубенький мне даже больше понравился, нежели такой же розовый!
- Недостатки:
- слишком быстро растворяется, раньше одной полоски хватало на 3 недели, сейчас же максимум 10 дней..
Представник постачальникаІрина, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Якість відповідає ціні
- Достоинства:
- Приємний запах,кращі ніж тверді блоки цієї ж марки
Представник постачальникаТетяна, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Дякую розетці
- Лилия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Постійно користуюсь блоками Bref, вирішила спробувати новинку. Мені сподобались, вистачає на довше ніж аналогічних
Представник постачальникаЛілія, дякуємо за відгук. Туалетний блок Bref Блискучий гель Арктичний океан - це простий і зручний спосіб забезпечити чистоту і свіжість у Вашому туалеті від першого до останнього змивання.
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Понравились бол ше сем другие негелевые блоки. Хватает на больший период времени. Теперь использую только гелевые блоки.
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Людмила А***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Обратили внимание на новинку и решили попробовать. Запах обалденный! Смывает без цвета. Пенки стало меньше после того, как половина шарика израсходована. Однозначно рекомендую и буду покупать ещё. Рекомендую!
- Достоинства:
- Запах. Без цвета.
- Недостатки:
- Хочется больше пенки
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо за відгук. Туалетний блок Bref Блискучий гель Арктичний океан - це простий і зручний спосіб забезпечити чистоту і свіжість у Вашому туалеті від першого до останнього змивання. Користуйстесь із задоволенням!
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Зацікавилась новинкою і вирішила спробувати. Усе подобається! Приємний ненав’язливий аромат, красивий колір води після змивання, достатньо економні при використанні блоки. Вапняний наліт не утворюється. Купила по акції, вийшло дуже вигідно.
- Достоинства:
- Економне використання, приємний аромат.
- Недостатки:
Представник постачальникаВікторія, дякуємо за відгук. Туалетний блок Bref Блискучий гель Арктичний океан - це простий і зручний спосіб забезпечити чистоту і свіжість у Вашому туалеті від першого до останнього змивання.
- Тамара Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Користуюся такими блоками постійно. Побачила нові - вирішила спробувати. Сподобався! Запах приємний, тримається довго. Чистить нормально. Буду брати ще
- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Недостатки:
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
Класний
Представник постачальникаВiктор, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
Найкращій засіб для туалету
- Достоинства:
- Не тече. Лагідний аромат
Представник постачальникаВiктор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Валентин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
Подобається.
Представник постачальникаВалентин, дякуємо за вибір! Раді, що вам все сподобалося!
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Чудово
- Наталья Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
супер
- Достоинства:
- якисне
- Недостатки:
- не має
Представник постачальникаНаталiя, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Блоки зручні та практичні у використанні. Унітаз завжди чистий, без нальоту, а запах приємний і не різкий. Вигідно брати упаковку на 3 штуки — вистачає надовго.
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
Представник постачальникаМарія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ОляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Хороша річ для підтримки чистоти унітазу. Цим брендом користуюся вже багато років, блоки завжди показують себе добре. Запах приємний, ненав’язливий, не набридає. Одного вистачає надовго, тому виходить ще й економно.
- Достоинства:
- Якісні, економні
Представник постачальникаОльга, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Часто купую цей засіб. Добре справляється з своїми завданнями. Має приємний аромат, який довго освіжає ванну кімнату. Вигідна упаковка якої вистачає надовго.
- Достоинства:
- Якість, вигідна упаковка
- Недостатки:
Представник постачальникаПетро, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Дуже зручний у використанні, приємний свіжий аромат, добре освіжає та підтримує чистоту унітазу. Гарно піниться, вистачає на довго, рекомендую!
- Достоинства:
- Свіжий аромат, легко кріпиться
Представник постачальникаОксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Приємний аромат, не досить насичений, не смердить хімією як деякі інші кульки
Представник постачальникаЄвгеній, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлія К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Беру тільки ці блоки, хіба що аромати змінюю
- Достоинства:
- Приємний аромат і вистачає надовго
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаЮлія, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Зручні. Запах не навʼязливий. Вистачає доволі на довго . Раджу до використання
Представник постачальникаАнна, дякуємо за довіру! Користуйтеся із задоволенням!
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Мне этот гелевый блок нравится больше всего. Аромат и эффективность лучшие других блоков.
- Достоинства:
- Аромат и эффективность. Индивидуальная упаковка.
- Недостатки:
- Нет.
Представник постачальникаАлiна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Придбав на розетці. Зручні, якісні блоки, різного кольору, свою функцію виконують. Аромат приємний. Вистачає відносно надовго. До цього також купував Бреф, але інші по дизайну. Можна брати
- Достоинства:
- Зручні та якісні блоки
- Недостатки:
Представник постачальникаОлександр, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Якісний засіб. Приємний запах.
- Достоинства:
- Тривалого використання
- Недостатки:
Представник постачальникаЮрій, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Вес: 42 г
Спасибо магазину, товар замечательный
- Достоинства:
- Чистый унитаз после смывки
- Недостатки:
Представник постачальникаМарина, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Запах блоків виявився досить м'яким, не душить, але відчувається. Сподобалося, що гель витрачається повільно — часто не потрібно змінювати. Чистота начебто дотримується, наліт не з'являється.
- Достоинства:
- Приємний запах, вистачає надовго.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаБогдан, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Ігор Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Дуже хвайний засіб, свіжий запах, хватає надовго
Представник постачальникаІгор, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
- Нина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Туалетный блок для унитаза Bref мне понравился. Он удобен в использовании, прост в установке, действенно очищает унитаз при каждом смыве. При этом не меняет цвет туалетной воды.
Особого аромата я не почувствовала. Видимой пены после смыва не заметила.
И все же каждый смыв оставляет унитаз чище, с видимым блеском и дает возможность реже чистить унитаз.
Представник постачальникаНiна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 3. Вес: 42 г
Вперше взяла гелевий блок. дуже ненав'язливий і запах. Добре піниться, подивимося на скільки його вистачить. По акції хороша ціна.
Представник постачальникаЛюдмила, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!
Приємний аромат
- Достоинства:
- Доступна ціна
- Недостатки:
- Швидко закінчується
Представник постачальникаЄвгеній, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!