Отзывы покупателей о Удлинитель на катушке Brennenstuhl 4 розетки 10 м (1093200)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Удлинитель отличный
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Зручний подовжувач
- Достоинства:
- Коли не потрібно можна легко згорнути
- Недостатки:
- Павел Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Мешкав у військовий час у приватному будинку старого образця, де всього дві розетки. Тому цей пристрій просто зберіг мені життя, бо потрібно було і заряджати телефони і працювати за ноутбуком та й про каво-машинку не забув.
Відмінна довжина при компактності подовжувача, розмотується-змотується без проблем за допомогою ручки, є запобіжник.
Якість 100-відсоткова! Ціна - вирішуйте самі, чи брати Кітай на 500 гр менше, або Німеччину, щоб прослужило й було з вами поруч тривалий час. - Роман Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Рекомендую товар! Работаю на СТО.
- Достоинства:
- 1.Хорошая длина кабеля. 2.Компактность катушки. 3.Толстый добротный кабель..4.Предохранитель
- Недостатки:
- 1. Цена немного высоковата.
- Богдан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Загалом товар хороший.
Продавець досить швидко відправив без тел.дзвінка щодо необхідності підтвердження.
Нажаль, я дещо розчарований якістю пластику як для виробу з Німеччини. Як на мене - затонкий. Є побоювання що він не довго прослужить в умовах активної експлуатації.
Також, я наміряв менше 15 м кабелю. Тут взагалі не зрозуміло навіщо так робити. Все ж вартість могли б і витримати заявлену довжину.
Решта буде видно в процесі експлуатації.- Достоинства:
- дуже компактний, кабель швидко змотується
- Недостатки:
- кабель довжиною не 15 м, а 14,5 м; якість пластику з якого зроблений; не закриті розетки
- Леонід
Богдан, підкажіть будь ласка, кабель тут втягується самостійно механізмом (як у пилососах), чи потрібно крутити руками?
Дякую.
- АлександрПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Шикарно продумали катушку с переноской. Купил для работы очень удобная вещь. Кабель хорошо складывается в катушку. Хорошее сечение медного провода. Удобные 4 розетки позволяющие подключать несколько инструментов сразу.качество катушки из хорошего прочного пластика. Удобная ручка для переноски
- Влад М***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 10
Хорошая катушка, замерил и правда 10м, быстрая доставка, всем советую!
- Достоинства:
- Качественно сделано, быстрая доставка
- Недостатки:
- Не выявлено
- ЯрославПродавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Переріз жили: 1,5 кв.мм
- Katerina S***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 10
Качество хорошее! Розетка молодцы!!!!!
- Достоинства:
- ++++++
- Недостатки:
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Колір відповідає. Товар прийшов швидко. Стан добрий
- Достоинства:
- характеристики відповідають. Мобільний
- Недостатки:
- Не працює кнопкп вимикача на панелі розеток
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Длина кабеля: 15
Чекав тиждень, а подовжувач прийшов бракований, з прорізаним кабелем майже на початку дроту у вилки. Мабуть не буду більше робити замовлення у цього продавця.
- Достоинства:
- Мабуть тільки знижка що була в момент сплати за товар
- Недостатки:
- Бракований
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.