Отзывы покупателей о УМБ Brevia 30000mAh 15W Li-Pol LCD (45315BR)
- Євгенія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Класний пауербанк, хоча сам заряджається ну дуже довго, при, не дай боже, блекауті це буде проблемою, хоча заряду цього пауера мені вистачило на сім-вісім заряджень телефона, з роутером ще не тестувала. А ще з недоліків, ну це не щодо якості - прийшов з нульовим зарядом
- Недостатки:
- Довго заряджається
- Анатолій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Працює справно, трохи важкуватий (630 гр.), не швидко заряджається, хоча заряд тримає довго. В цілому павер заслуговує уваги!
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий повер,роутер працює навіть на китайських проводах,важкий,великий,мені подобається
- Світлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Не можу отримати ніяк повербанк,перезамовляю вже вдруге. Перше замовлення зробила 2.10.24. Оформила на оплату частинами на 10 місяців,через два дні дзвонять і повідомляють,що немає в наявності,але ж робила замовлення то був. І пропонують на заміну інші,скидають фото на електронну пошту,відписую,що дані моделі мені не підходять,прошу повернути кошти,повертають. В той самий день 4.10. заходжу на сайт,дивлюсь вже пише є в наявності,замовляю знову повторно,але вже на оплату частинами на 7 місяців. І знов через два дні 7.10.мені пишуть на електронну пошту,що немає повербанка в наявності. При чому відгуки збільшуються. Скажіть будь ласка,як ви робите відправки,вибірково,тільки тим хто робить оплату повністю,чи як це зрозуміти? Скільки замовляю,ще таких проблем не було,вперше стикнулася з таким,що не можу ніяк замовити повербанк даної моделі.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Чудовий паверьанк,роутер від нього працює
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Отлично работает! Огромное спасибо!
- Достоинства:
- Отличный вариант! Держит заряд долго!
- Недостатки:
- Их нет! Правда заряжается тоже долго!
- Володимир Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Поки кращий павер, який мав
- Достоинства:
- Можна багато чого зарядити, стильний, багато роз`ємів
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Хороший аппарат, свою функцию выполняет, понятный LCD дисплей,
- Роман Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Питает роутер на 9в и онушку на 12вольт. Расход примерно 1 час/ 4%
- Достоинства:
- Цена, Гнезда юсб далеко друг от друга, отключение по двойному нажатию.
- Недостатки:
- Маркий пластик, долго заряжается
- Віталій
Если одновременно подключить терминал и роутер к паверу, он их запускает? Работает стабильно?
- Роман Ф***
Да, до сих пор так работает.
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
В целом банк не плохой.
Получила с зарядом 77%
Заряжала им 3 раза телефон и подпитать роутер хватило на час.
Долго заряжается , вчера в 11 вечера как дали свет поставила заряжать до сих пор заряжается всего 53%(
Посмотрю, как будет дальше!- Достоинства:
- Заряжала и телефон и подпитывала роутер
- Недостатки:
- Долго заряжается!(
Посмотрю, как полностью зарядится , как быстро сядет.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний в роботі.
Комплектація якісна
Зручний в використанні і щоб взяти з собою.
Мінусів поки не замітив- Достоинства:
- Гарний в роботі.
Комплектація якісна
Зручний в використанні і щоб взяти з собою. - Недостатки:
- Поки не має
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Тяжёлый, значит думаю качество на высоте, производство Южная Корея, пробовал разрядить перед первой полной зарядкой, зарядил всё что можно, даже по второму разу, первое впечатление очень хорошее. Мне кажется через тайп си он заряжает быстрее чем через обычный юсб. В целом покупкой доволен. Заказ делал в субботу, в понедельник уже забрал с розетки. Респект продавцам.
- Достоинства:
- Можно зарядить много гаджетов, ёмкость соответствует.
- Недостатки:
- Немного тяжеловат.
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все добре
- Достоинства:
- Дуже добре держить заряд
- Недостатки:
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Вже цілий тиждень працює на банці роутер (4 через 4 години), розрядився на 20-30%. Телефон заряджає довго, але то і не дивно 15.5w - це не про швидку зарядку. Банка автоматично вимикається коли девайс заряджений на 100% - круто. Двічі клацнувши на кнопку можна вимкнути - корисно щоб по 300 раз не впихувати кабелі в гнізда. Покупкою задоволений на всі 100%.
- Достоинства:
- Великий об'єм, довго тримає, все згідно опису
- Недостатки:
- Довго заряджає і довго заряджається
- Елена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Зовнішній вигляд гарний,зарядка довго
- Достоинства:
- *
- Недостатки:
- Важкий
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все чики пики…
- Василь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Хороший зарядний пристрій
- Достоинства:
- Велика ємність
Як зв'язатися з оператором?мені доставили повер не в мій населений пункт,які мої подальші дії?нлмера для дзвінка ніде нема,зв'яжіться зі мною будь ласка
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий банк, ємність відповідає заявленій, наскрізна зарядка працює. Купив два таких по акції.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Немає.
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Відповідає своїм характеристикам. тому 5 зірок.
Так як це мій 1-й УМБ, то як завжди.
На майбутнє, не швидка зарядка від УМБ дає можливість заряджати велику кількість пристроїв при напрузі у 5В. - це добре.
Недоліком такої системи - це ну дуже повільна зарядка самого УМБ. Ну як, це не дуже мінус, це добре впливає на його термін служби, но з блоком живлення 2А чекати 18 годин зарядки, ну... Краще обрав би інший. Блок живлення 5В 3А повинен за 12 годин. - і це його максимум.
Реальний об'єм 18000 відповідає заяві:
вхідні дані
УМБ 100% і телефон 19% (4000мА на100%)
після зарядки телефона у УМБ залишилось 82%
(4000-4000/100*19)/18*100=3240/18*100=18000мА - відповідає- Достоинства:
- Можливість зарядити телефон 5,5 разів від УМБ
- Недостатки:
- Відсутність швидкої зарядки самого УМБ
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пауербанка сподобалась. Прийшла на заряді 75%. В інструкції написано, що перед першим використанням преба його повністю зарядити. Зробила. Зарядився до 100%. Після зарадила смартфон з 40 до100, віддав до 82%. Здається непогано.
Ззовні сподобався. Елегантний мінімалізм. Важкий, стаціонарний. Такий не поносиш з собою в торбі. Але я задоволена.- Достоинства:
- Працює, свою роботу виконує. Сподобався екранчик рівня заряду. Досить швидко зарядився до 100%. Правда з 75%.
- Недостатки:
- Наразі немає. Маю надіє, що в подальшому і не буде.
- Олександр
Не знаю что там пишут, но всегда повербанки нужно разряжать до 0 и зарядить до 100%, перед обычным использованием.
- Yurik D***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Рекомендую для покупки
- Достоинства:
- Досить непоганий повербанк...користуюсь ...подобається
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Татьяна В***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Уже был на почте, даже отправили уведомление что можно забрать, прихожу, а продавец отозвал товар. Очень странно…
- Недостатки:
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Dro_auto. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
:) якість супер
- Достоинства:
- Держе заряд нормально.повер банк добрий
- Продавец Dro_auto
Дякуємо