Отзывы покупателей о Тонирующий бальзам для волос Brillance Hair Gloss Золотистая карамель 150 мл (4015100812114)

Оценка пользователей 4.18/5
  • Інна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Золотистая карамель Hair Gloss Brillance

Брала золотисту карамель. Гарно підфпрбовує сивину. Перший раз як мені тонуючий засіб взагалі підійшов і є дія кольору. Ще було б добре якийсь русий відтінок щоб був.

Інна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Элегантный каштан Hair Gloss Brillance

Не змивається швидко. 3-4 змивання витримує на довжині до середини лопаток

Достоинства:
    Гарний тон.
    Недостатки:
    Не має.

Анастасiя, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Олена Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Темный шоколад Hair Gloss Brillance

Можна використовувати як маску з приємним ароматом. Тонуючого ефекту я не побачила…

Олена, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Наталія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Жемчужный блонд Hair Gloss Brillance

Чудовий бальзам))) Можно використовувати як написано,а інколи я розбавляю порцію в воді та занурюю волосся,теж дуже гарний відтінок.

Достоинства:
    Все дуже добре.
    Недостатки:
    Немає,скоро закажу іще.

Наталія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга Б***

Купила жаркий красный и элегантный каштан. Красный ближе к вишне, чем к пламени, тон розовит.

Смешала пол тюбика каштан, четверть тюбика красный и маску Гарньер авокадо ещё около 50 г. Но мне этого не хватило, смесь вышла густая, пришлось замешивать ещё.

Лучше было использовать весь тюбик каштана и треть красного маску.

Держала 30 минут. Цвет вышел ничего так, но боюсь, что рыжина будет вымывается, а розовинка останется (уже было такое раньше от других бальзамов).
    На качество волос никак не повлияло. Кожа головы немного окрасилась.
    В целом неплохо, но в другой раз буду искать корицу, чтоб смешать с каштаном, в линейке она есть, а тут нет((
    Седину закрасил на 100%!

Достоинства:
    Закрашивает седину, интенсивный тон даже при разбавлении
    Недостатки:
    Густая. Нет пломбы, просто открываешь крышку и выдавливаешь

Ольга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Людмила С***

З хорошого тільки колір на упаковці та приємний аромат, колір не взяв взагалі на натуральне русяве волосся, про сивину й годі казати

Людмила, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Наталія С***

Бальзам має гарний запах, легко наноситься. Мінусом є те, що тримається значно менше часу, ніж заявлено виробником, з мого волосся бальзам змився за 4 рази. Загалом, я цілком задоволена цим бальзамом.

Достоинства:
    Гарно пахне, легкість нанесення.
    Недостатки:
    Швидко змивається.

Наталія, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Анна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оттенок: Жаркий красный Hair Gloss Brillance

Хороша якість

Достоинства:
    Легкість нанесення, гарний насичений колір
    Недостатки:

Анна, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталя С***

Вистачає на довго ,змивається десь з 4 разу

Достоинства:
    Гарно тонує волосся ,навіть сивину

Наталя, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасія

Якість бальзаму хороша, волосся м'яке після нього, сивину не дуже зафарбувало, тримала на волоссі 45 хв

Достоинства:
    Хороша якість, не пале волосся, ніжний запах

Анастасія, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій Г***

Купуємо не вперше, преміум якість, тривалий ефект фарбування та ламінування темного волосся.

Достоинства:
    Прийнятна ціна, великий флакон вистачає на довге волосся, зручність у використанні
    • Ольга М***

Як довго тримається на волоссі?

• Натали Б***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Темный шоколад Hair Gloss Brillance

К сожалению, деньги, выкинутые на ветер. Вообще ни какого эффекта, ни малейшего оттенка. Держала 30 минут. Наносила без перчаток, поэтому покрасились только пальцы

Достоинства:

Наталія, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.

• Олена
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Золотистая карамель Hair Gloss Brillance

Це суцільне розчарування.
    Тонує дуже слабо, і волосся після нього дуже жорстке.
    Хіба що блиск надає.
    Сивину майже зовсім не тонує.
    Брала каштановий відтінок.
    Syoss дієвіше буде.

• Inna Y***
    Продавец: Rozetka. Оттенок: Жемчужный блонд Hair Gloss Brillance

Користувалась раніше, відтінковим бальзамом від Syoos, але не подобався запах, вирішила спробувати інший. В цьому бальзамі сподобався аромат, але в інструкції вказано для прибирання жовтизни 2-3 хв, в той час як в Syoos 10 хв, подумала я значить швидкої дії Протримала засіб 25 хв, в той час коли інший тримала зачасту 35-40, в результаті трішки прибрало жовтизну і все, ніякого перлинного блонду нема

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Не дуже дієвий