- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 878 Ледяной Каштан Schwarzkopf Brillance
Найкраща фарба.
Представник постачальникаМарія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!
- Света Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 869 Ореховый Кутюр Schwarzkopf Brillance
Стійка,гарно зафарбовує сивину.
Представник постачальникаСвітлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Антоніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 869 Ореховый Кутюр Schwarzkopf Brillance
Якісна і красива фарба
- Достоинства:
- Якісна і красива
- Недостатки:
- ніяких
Представник постачальникаАнтоніна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 877 Холодная Карамель Schwarzkopf Brillance
Фарба нормальна
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 877 Холодная Карамель Schwarzkopf Brillance
Дуже хороша фарба. Сивину зафарбовує добре.
Представник постачальникаМарія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
Фарба супер!
- Євгенія Д***
А не дає рудого чи червоного відблиску при змиванні?
- М.П.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 877 Холодная Карамель Schwarzkopf Brillance
Чудова фарба, не сушить волосся, сивину зафарбувала на 99,9%. Колір такий як на фото.
- Ольга Т***Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 869 Ореховый Кутюр Schwarzkopf Brillance
В мене база була десь на 7-6 рівні… обрала цей колір бо хотілось більш насиченого кольору… а в мене вийшло шо попало… якийсь баклажан а не горіх і він набагато темніший ніж зазначено на упаковці…. Останнє фото то до… довіри до вашої фарби немає… тепер треба змивати тільки в салоні то позоріще
- Недостатки:
- Не той колір від слова зовсім
Представник постачальникаОльга, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.