Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Стойкая крем-краска для волос Brillance 877 Холодная Карамель (9000101732856)

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 878 Ледяной Каштан Schwarzkopf Brillance

Найкраща фарба.

Марія, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Света Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 869 Ореховый Кутюр Schwarzkopf Brillance

Стійка,гарно зафарбовує сивину.

Світлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Антоніна М***

Якісна і красива фарба

Достоинства:
    Якісна і красива
    Недостатки:
    ніяких

Антоніна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Світлана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 160 мл. Оттенок: 877 Холодная Карамель Schwarzkopf Brillance

Фарба нормальна

Світлана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Марія П***

Дуже хороша фарба. Сивину зафарбовує добре.

Марія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

Фарба супер!

• Євгенія Д***

А не дає рудого чи червоного відблиску при змиванні?

• М.П.

Чудова фарба, не сушить волосся, сивину зафарбувала на 99,9%. Колір такий як на фото.

• Ольга Т***

В мене база була десь на 7-6 рівні… обрала цей колір бо хотілось більш насиченого кольору… а в мене вийшло шо попало… якийсь баклажан а не горіх і він набагато темніший ніж зазначено на упаковці…. Останнє фото то до… довіри до вашої фарби немає… тепер треба змивати тільки в салоні то позоріще

Недостатки:
    Не той колір від слова зовсім

Ольга, ми цінуємо кожного нашого споживача та дякуємо за відгук. Якщо у Вас виникають питання щодо якості і складу нашого продукту - Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію компанії Хенкель Україна за номером +38 080 050-13-13.