Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Корм для собак маленьких и средних пород Brit Care Dog Grain-free Adult беззерновой с лососем 3 кг (8595602558841)

Оценка пользователей 4.84/5
на основе 61 отзыв
  • Петро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг

Дуже якісне харчування для моєї собаки

Достоинства:
    Смачне
  • Виктория С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Мій мопс їсть лише його. Дуже гарний стан шерсті на цьому кормі

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

З усіх кормів собака хоть трохи хаває.

• Ірина

Собака їсть з задоволенням вже два тижні, хоча зазвичай втрачає інтерес до корму на другий же день після відкриття пачки. Розладів травлення не викликав. На перший погляд здалося що корминки завеликі, бо в тому що саме для дрібних порід були в 2 рази менші, але для пекінеса 7 кг такий розмір виявився теж зручним. Вцілому нам корм підійшов

• Ольга Б***

Чудова якість .Питомцю смакує.

Достоинства:
    З апетитом їсть .
  • Катерина А***

Чудовий корм

• Алла

У мене тойчик, корм їсть, для різноманітності в раціоні, те що треба.

Достоинства:
    Якісний, доступний, маленькі гранули
  • Володимир

Якісний корм суперпреміум класу, гарно пахне, собаки їдять з задоволенням

• Юлия

Корм отличного качества!Моей собачке подошел,шерсть стала блестеть,как будто бы только из ванной,намного меньше линяет,ест с удовольствием,хотя в еде очень привередливая,корм подобрать сложно по вкусу.Розетке ,как всегда,спасибо за скидки,хорошие сроки годности и быструю доставку.

Достоинства:
    Беззерновой
  • Светлана Л***

Корм моїй собачці сподобався, хоч гранули й великуваті ( у мене чіхуа 3,200 кг), звернула увагу , що перестали очі текти і хутро більш блискуче стало

Достоинства:
    Собака щаслива , корм їй смакує..
    Недостатки:
    Недоліків не виявила
  • Глеб

По продукции вопросов нет
    А вот розетка ввела комиссию 15% за оплату, ЗА СВОЙ ЖЕ ТОВАР!!???;!((((
    ( не указав это в ценнике) Как это понимать??...

Увы ваш магазин стал не интересен.

Достоинства:
    Хороший товар
    Недостатки:
    Розетка превратилась в мошенника
  • Людмила М***

Чудовий корм) постійно купуємо

Достоинства:
    Якість / ціна
  • Ганна Х***

Корм сподобався

Достоинства:
    Після нього шерсть стала пухнаста та додалась в обсязі
    Недостатки:
    Дуже велика фракція
  • Татьяна Т***

Один з кращих кормів холістік, які ми пробували. Хоч у нас пес і не породистий, ми взяли в притулку цуцика, але досить вибагливий до смаку та якості корму.
    Багато що просто не їсть, готовий ходити цілий день голодний.
    Цей корм їсть найкраще і шерсть від нього бездоганна, менше сиплеться.
    Розмір корминок також зручний для пса вагою 8 кг.
    Приємно пахне, корзинки не злипаються.
    Беру не вперше.

Достоинства:
    Приємний запах, омега-3 кислоти в складі, рибний білок
  • Сергей П***

Корм супер, в собаки шерсть стала дуже біла та чудова.

• Максим Т***

С этим кормом нужно быть осторожнее, слишком жирный и лосось бьёт по ЖКТ. Сдавали анализы, альфа-амилаза была повышена на 34%!.

Добрий день. Корм виготовляється згідно європейських рецептур, враховуючи потреби поживності собак по усім складовим. Аналітичний склад зазначений в описі товару на сайті та на упаковці корму так, що кожен може ознайомитись із цією інформацію. Нам шкода, Ви зіштовхнулись з таким досвідом, та виробник бажає лише найкращого для своїх покупців. Сподіваємось, що з Вашим улюбленцем все гаразд.

• Юліанна

Чудовий корм, собака їсть з задоволенням

• Леся С***

Дуже поживний та корисний корм. Собака їсть із задоволенням. Шерсть у собаки стала густа та блискуча.

Достоинства:
    Беззерновий
  • Ева

Годую 2х собак, вже потягом 2х років, ніяких нарікань, для китайської чубатої гарний варіант.

Достоинства:
    Гранули гарного розміру
  • Александра Б***

Найкращий корм для хаскі. Шерсть виглядає блискучою і доглянутою, що є одним з показників якісного харчування.

• Криулина А***

Гарний корм і подобаєтся моєму собаці. Купую тільки бріт корми і якість мені більше подобається в маленьких упаковках. У собаки після нього все добре із травленням і хутро блискуче.До того ж в Рознтці можна їх купити зі знижками і набагато вигідніше, ніж в зоомагазинах)

• Илья В***

Купую дану марку корму майже 9 років. Собака задоволена і найголовніше ніколи не мала розладів травлення, почувається активною та життєрадісною. Зазвичай комбіную сухий корм з вологим цього ж бренду. Товар рекомендую.

Достоинства:
    Натуральний склад, помірна вартість, задоволений улюбленець
  • Оксана К***

Хороший корм. Французький бульдог їсть з великим задоволенням. Взагалі ця фірма дуже якісна і сподобалась нашому улюбленцю.

• Ольга К***

Мій Йорк їсть з задоволенням, легко розгризає гранули, хоча вони й більші за розміром, ніж в кормі для мініатюрних порід

Достоинства:
    Беззерновий корм , прийнятна ціна для кілограмової пачки, на довго вистачає
  • Екатерина Н***

Корм великого розміру. Написано для маленьких та середніх порід. Моєму той-пуделю аж ніяк не зайшов.

• Олійник Є***

Більше 3х років намагались перевести собаку на сухий корм замість натуралки.
    І brit care це перший корм, який він взагалі їсть. Інших виробників він навіть за їжу не вважає. Цей, з лососем, це перший корм, який, не без вмовлянь, але він їсть без паштету протягом 3х тижнів. До інших смаків brit доводилось щось підмішувати. Вважаю, що ціль досягнуто

• Танюшка Д***

Загалом хороший корм, але в описі написано і для маленьких порід, але там зернини здорові для малих порід , в діаметрі /- такі як залізні гривні , але загалом то класний , просто мій пес не жує їжу дуже тверді, то нам не підходить, але склад дуже хороший

Достоинства:
    Склад
    Недостатки:
    Великий
  • Андрій К***

Собака вже їсть цей корм 3 роки ( Мальтійська болонка) , все супер, алергії немає, шерсть біла, очі не течуть.
    Дякую за вигідну ціну і швидку доставку.

Достоинства:
    Вигідна ціна, немає алергії, їсть з задоволенням
    Недостатки:
    Пес ні на що не жалівся
  • Михайло Х***

Спочатку взяв малу пачку на пробу, бо були сумніви. Але псу сподобався, з'їдає кожну порцію з задоволенням. Взяв велику пачку цього разу.

• Людмила Ф***

Класно підійшов для мого перебірливого пса. То гарний знак, що він їсть його із задоволенням.

Достоинства:
    Їсть із задоволенням
  • Катерина Г***

Своїм французам беру лише Бріт. Цей спробували, гарно підходить.

• Олена

Замовлю ще. Гарний корм для мого бігля.

• Тетяна Д***

Як завжди, Бріт радує. Корм чудовий.

Достоинства:
    чудовий
  • Інна Г***

Корм якісний, це видно по стану тварини.

Достоинства:
    якісний
  • Вікторія С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Класний корм, смакує песику

• Дарія А***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Важливо, що в цьому кормі немає зерна, тому він добре підійшов для моєї собаки, яка чутлива до деяких інгредієнтів. Рекомендую! Шерсть така біла та приємна на дотик на ньому стала. Оченятка не течуть.

Достоинства:
    ідеальний корм