Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Сухой корм для взрослых собак крупных пород Brit Premium Dog Adult L с курицей 8 кг (8595602526451)

Оценка пользователей 4.33/5
  • AI аналіз відгуків
    123 відгуки:  69% позитивних, 9% нейтральних, 22% негативних.
    Корм Brit Premium Adult L для дорослих собак великих порід отримує загалом позитивні відгуки серед покупців. Більшість власників відзначають його гарну сприйнятливість серед собак, поліпшення стану шерсті та відсутність алергічних реакцій. Покупці також високо оцінюють співвідношення ціни та якості, швидку та зручну доставку. Проте помітною слабкою стороною стало збільшення кількості скарг на несвіжий або зіпсований корм, проблеми з якістю упаковки й інколи проблеми з доставкою. Кілька відгуків вказують, що продукти мали різкий неприємний запах або не були герметично упаковані, що вплинуло як на ставлення собак до корму, так і на загальне враження від покупки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 8 кг

Корм собаці не сподобався. Собака не привередлива, ніколи від корму не відмовлялася. А тут приходиться його дурити, щоб нагодувати. Більше брати не будемо.

Достоинства:
    Доставка
    Недостатки:
    Собака корм не хоче їсти.
  • Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

• Тетяна Ц***

Гарний корм, підходить нашій вівчарці.

• Маргарита М***

Вчасно, якісно, гарна акція, вдячна

• Любов С***

Собака лабрадор -відмовляється їсти , понюхає і зразу відходить.Специфічний запах старої олії.

• Тарас К***

Як завжди все ок

• Татьяна Б***

Гарний корм. Швидка доставка

Достоинства:
    Якість
  • Анастасія Т***

Собакі сподобався , їсть із задоволенням

• Оксана О***

Чудовий корм за гарну ціну ! Доставка, як завжди супер ! Дякую .

Достоинства:
    Мої лабрадори , люблять цей корм .
  • Юля С***

Чудовий корм

• Илона И***

Корм собакам сподобався.

Достоинства:
    Собаки їдять
  • Татьяна Ш***

Корм підійшов для німецької вівчарки

• Тарас К***

Вівчарка зїдає все . Їй дуже смакує

• Людмила О***

Собакин їсть із задоволенням, нам подобається. Супер

• Таїсія М***

Відмінний корм для мого кокера.

Достоинства:
    Не дуже твердий.плаский.
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Купувала для лабрадора, корм їсть добре, буду брати по 15 кг надалі.

• Ольга Б***

Все чудово

Достоинства:
    Хороший корм,для енергійних,великих собак.Продавець відправив швидко
  • Сергей Д***

Не самий преміальний корм, але моєму бернцу чомусь більше подобається чим Окана, яка на два класа вище

• Григорій К***

Собакен їсть вже 8 років.

Достоинства:
    Нормальна якість серед бюджетних кормів
    Недостатки:
    Іноді постачальники продають вонючий корм, при тому що дата ок. Воняє старим салом. Собака не дуже любить їсти таке. За 8 років ставалось 3-4 рази.
  • Григорий К***

Это брит, что тут скажешь. Отличный корм по отличной цене. Среди премиум кормов самый сбалансированный по данному критерию, имхо. Животина есть с аппетитом. Если переест начинает газовать но это показатель обилия белков в составе и только плюс как для продукта.

Достоинства:
    Животина довольна, ест с удовольствием, шерсть прекрасная, как и здоровье питомца на данном корме
  • Александр

Сухий корм Brit Premium Dog Adult L з куркою призначений для дорослих собак великих порід (вагою від 25 кг). Він виготовлений з якісних інгредієнтів, забезпечуючи збалансоване харчування для вашого улюбленця.

Переваги:

Склад: Основним джерелом білка є курка, що сприяє підтримці м'язової маси та загального здоров'я собаки.

Збагачений вітамінами та мінералами: Корм містить необхідні вітаміни та мінерали для підтримки імунної системи та загального стану здоров'я.

Омега-3 та омега-6 жирні кислоти: Сприяють здоров'ю шкіри та блиску шерсті.

Збалансоване харчування: Підходить для щоденного годування, забезпечуючи всі необхідні поживні речовини.

Недоліки:

Індивідуальні реакції: Деякі собаки можуть мати алергію або непереносимість до певних інгредієнтів, тому важливо спостерігати за реакцією вашого улюбленця при переході на новий корм.

Розмір гранул: Деякі власники зазначають, що розмір гранул може бути замалим для дуже великих собак, що призводить до швидкого поїдання без належного пережовування.

• Марина

Беру цей корм давно. Собаки їдять із задоволенням. Проблем зі шкірою немає.

Достоинства:
    Ціна та якість.
  • Мария Л***

Хороший корм , собака ест . По чаще была б скидка

• Хані

Чи було все добре з кормом? Бо бачу багато відгуків, я вирішила собаку перевести на цей корм, подивилася відгуки і стало страшно

• Юрій К***

Песик задоволений

• Наталия Ч***

Собаки едят с удовольствием.

Достоинства:
    Корм хороший. Качеством довольна. Собаки едят с удовольствием
  • Тетяна К***

Корм хороший,якістю задоволена!

• Лариса К***

Замовляла в листопаді. Хотіла перевести з Роял Канін. Їсть с задоволенням.

• Ліліана С***
  • Егор М***

Собака на середині пачки відмовилась їсти корм, знайшов причину в плісняві, більше не буду так ризикувати, не рекомендую

Недостатки:
    Корм з пліснявою
  • Вікторія В***

Нашій собаці не підійшов цей корм, був розлад шлунку. Сам корм був свіжий, без запаху затхлості і цвілі.

• Вікторія С***

Питання з неякісним кормом було вирішено, замінили корм на якісний. Замовлятиму й надалі. Дуже дякую.

Достоинства:
    Гарне відношення до клієнтів
  • Михайло Д***

Замовляв в червні, також собака відмовляєть його їсти, запах жахливий, думав спека може пізніше, а ні .На відріз відмовляється його їсти так мішок і стоїть. Пробував сусідським дворняжка давати і навіть його не їдять! Не рекомендую, хоча до цього проблем не було!

• Вікторія С***

Корм прийшов зіпсований (запах жахливий) до цього купувала цей корм у інших магазинах і ніколи такого не було. Собака завжди їла цей корм з апетитом, а саме цей відмовлялась. Ввечері собака все ж таки поїв, а зранку його почало рвати.
    Замовляла 2 мішка.
    Дала безпритульним собакам ті понюхали і не захотіли його їсти. Тепер доведеться, викинути 2 мішка корму.
    Дуже прикро. Вперше не задоволена Розеткою.

Недостатки:
    Зіпсований корм

• Валерій

Прийшов мішок корму, на якому не зазначено термін придатності.

• Леся М***

Дякую за знижку. Собака не дуже їсть цей корм, сподіваюсь, це через спеку.

• Тетяна П***

Отримали вчасно. Собака корм їсть але не до кінця, частенько залишає . Я сподіваюсь що це пов'язано зі спекою

• Костянтин Ю***

В мене 2 собаки та в багатьох знайомих також собаки не їдять або неохоче. Добавляю 70-100 грам кефіру або ряжанки на порцію