- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Пройшло п'ять місяців з моменту покупки. Сковорода використовується навіть не кожного дня. Миється в посудомийці. Антипригарне покриття все. За п'ять місяців неактивної експлуатації...
- Достоинства:
- Якість металу та рукоятки
- Недостатки:
- Антипригарне покриття дуже швидко зносилось
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Чудова сковорода. Важкенька така, гріється рівномірно. Готувати одне задоволення)
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашим посудом. Бажаємо вам приємного користування!
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Дуже гарна річ. Користуюсь із задоволенням кожного дня.
- Достоинства:
- рівномірний прогрів, товсте дно
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді чути, що вам подобається наша сковорода та що ви задоволені її якістю. Бажаємо вам приємного користування кожного дня!
З повагою, TM BRIZOLL
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Класна сковорідка, ще й наче український виробник
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю нашого посуду. Так, TM BRIZOLL — український виробник, і ми пишаємося цим. Бажаємо вам приємного користування!
З повагою, TM BRIZOLL
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудова сковорода. Втомився міняти раз на пів року антипригарні сковороди: тефаль, рінгель, ардесто, китайчатина. Думав відмовитися від антипригарок і нарешті перейти виключно на сталь, але вирішив дати шанс Біолу. І я задоволений.
Важить як дві моїх попередні разом взяті і це відразу великий плюс. Одним словом, кований алюміній це тема: при нагріванні сковорода не деформується, добре акумулює тепло, їжа готується більш передбачувано, не підгорає. Покриття теж подобається, кілька місяців експлуатації (кілька разів на тиждень) - жодної царапинки. Ручка тримається міцно, не люфтить. За таку ціну - просто супер!- Достоинства:
- Кований алюміній (важка), не деформується при нагріванні, якісне покриття без pfoa
- Недостатки:
- Недоліки відсутні
Представник постачальникаДякуємо за детальний і позитивний відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість сковороди Brizoll. Щоправда, трохи уточнимо – ми все ж таки не Біол, а Brizoll . І сковорода виготовлена методом лиття, а не кування, хоча важкість і якісне покриття дійсно додають їй солідності.
Бажаємо вам ще багато смачних і вдалих страв на цій сковорідці!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Чудова сковорода.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашою сковородою. Бажаємо вам приємного користування і смачних страв!
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудове виконання. Вага ознака якості. Рекомендую.
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю нашого посуду. Бажаємо вам приємного користування!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорода супер але теж незначний брак. Купував 28 і 22см. В 22см відколовся шматок ручки. В цій 28см ручка теж трошки бракована. Також присутні "кратери" але з покриттям в цих місцях все гаразд. Час покаже як буде далі. Дно рівне, нічого не прилипає.
- Достоинства:
- Товсті стінки і дно
- Недостатки:
- Брак
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Нажаль виявили брак після першого використання. Браковане кріплення і відколотий шматок ручки який відпав при першому митті. Замовляли 2 сковороди 28 і 22см. В 28 теж трошки бракована ручка але не критично. Проте не приємно. В іншому все супер. Дно не вигнуте, смажить чудово нічого не прилипає. Але така прикрість. Шкода що при відправці так недбало ставляться до перевірки якості товару. Хочу замінити сковороду. Підкажіть як це зробити. Дякую.
- Достоинства:
- Товсті стінки і дно
- Недостатки:
- Брак
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Зручна, нічого не підгорає, єдине не подобається, що діаметр дна малуватий. Загалом задоволена.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалась сковорода. Зверніть увагу, що в нашому асортименті є моделі з більшим діаметром дна – можливо, вони краще відповідатимуть вашим потребам.
TM BRIZOLL.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хватило на пол года, начала пригорать от края. Пользуюсь только силиконовой лопаткой.
- Достоинства:
- Дно ровное, масло не стекает к краям
- Недостатки:
- Тяжелая
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Якщо антипригарне покриття втратило свої властивості, рекомендуємо використовувати мінімальну кількість миючих засобів, не перегрівати сковороду та уникати різких перепадів температур. Також важливо готувати на середньому або низькому вогні, щоб покриття служило довше.
TM BRIZOLL.
- Віталій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорода в использовании уже 4 месяца, показала себя очень хорошо - не пригорает, за счёт толстого металла долго держит жар после нагревания.
- Достоинства:
- Не пригорает.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді, що сковорода вам подобається і добре показала себе в користуванні. Нехай служить вам довго!
- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода супер. Пользуюсь несколько недель все прекрасно. Ничего не подгорает. Дно утолщенное. Тяжелая. Специально брала с толстым дном что б не подгорало. Короче все супер в ней.
- Достоинства:
- не подгорает
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Радий чути, що ви задоволені сковородою і вона повністю виправдала ваші очікування. Товсте дно дійсно забезпечує рівномірне нагрівання та запобігає пригоранню. Якщо будуть додаткові питання чи побажання, звертайтеся до нас — завжди раді допомогти!
[email protected]
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Якість відмінна!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Нормальна сковорода, тестували на стежках та млинцях, не пригорають.
- Достоинства:
- Український виробник
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Дуже сподобалося. Комфортний розмір. Гарна в використанні. Достатньо товсте дно щоб рівномірно прогрівати їжу
- Достоинства:
- Розмір, ціна, якість
- Александр Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковорідка на перший погляд непогана, але при використанні виникла одна проблема- при середньому нагріві в місті кріплення ручки до самої сковорідки через деякий час виникає нестерпний сморід аміаком. При цьому місце кріплення захищене металевим кільцем і саме з під нього йде цей сморід. Так що дуже суперечлива покупка
- Достоинства:
- Велика вага, товсте дно
- Недостатки:
- При приготуванні їжі тхне аміаком
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам прикро чути про вашу проблему. Алюмінієва сковорода з покриттям не повинна виділяти неприємний запах. Можливо, справа у зовнішніх факторах або певних умовах використання. Будь ласка, зверніться до нас на пошту [email protected], щоб ми могли детально розібратися в ситуації та допомогти вам вирішити це питання.
- Кіра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Сковорідка прийшла з подряпинами. Буду оформлювати повернення або заміну
- Наталья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Доволі важка сковорода з гарним покриттям, для смаження саме те, що треба, не пригорає, зручна ручка
- Достоинства:
- Товсте дно
- Недостатки:
- Не має
- Хмель Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Сковорода не погана, нічого не пригорає, але через два місяці не дуже активного використання відломався шматок ручки….
- Достоинства:
- Ціна, товсте дно
- Недостатки:
- Крихка ручка
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Хороша сковорода, важка, товсте дно.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Чудові сковороди, користуюсь 22 та 24 см. Спочатку звикала до нешвидкого нагріву, але це на користь, добре все підсмажується та просмажується без пригорання. Дякую українському виробнику за якісний товар та чудову ціну!
- Достоинства:
- Товсте дно, рівномірний НЕ швидкий нагрів
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Я користуюсь майже місяць, кожного дня. Все завжди смажиться рівномірно, без пригоряння. Поверхня досі без будь-яких подряпин або чогось такого. Так, я користуюсь виключно пластиковою лопаткою, мені так зручно, і результат того вартий.
У сковороди TEFAL є одна перевага - більш вишуканий дизайн. Але вдвічі вища ціна.
Я вибираю якісне приготування за помірну ціну.- Достоинства:
- Товсте дно та стінки, рівномірние нагрівання. Невисока ціна.
- Недостатки:
- не придумав
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені сковородою і її якістю.
- РустамОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Такое чувство что приехала б/у
- Достоинства:
- Недостатки:
- Приехала с сколоми, грязная, та потертости от кришки
- Іван
А де сколи і сліди від кришки? По фото щось не видно
- Віра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Гарна сковорідка. Оптимальні розміри і форма. Нічого не прилипає. Доволі товсте дно. Я цілком задоволена.
- Достоинства:
- Дуже гарна якість за таку ціну.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалася сковорідка та ви задоволені її якістю.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 22
Задоволений повністю.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Радий чути, що ви повністю задоволені нашою продукцією.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Я навмисне шукав сковороду з товстим дном та стінками. І знайшов. Це якісно зроблена, важка сковорода. Їжа смажиться рівномірно, без пригоряння.
Я задоволений.- Достоинства:
- Дійсно товсте дно та стінки
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно чути, що ви задоволені нашою сковородою. Якщо у вас будуть будь-які питання або потреби, будь ласка, звертайтеся.
[email protected]
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Хороша антипригарна пательня. Трошки важча за деяких інших виробників
- Людмила Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Товстенна, важка, наче чавунна, надійна. Те, що я шукала. Треба перевірити часом.
- Достоинства:
- Товста, антипригарна
- Недостатки:
- Поки що не виявлені, бо в експлуатації 1 день.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ваші коментарі надихають нас працювати ще краще. Ми раді, що ви задоволені покупкою і що наша сковорідка відповідає вашим очікуванням. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або пропозиції після тривалішого використання, будь ласка, звертайтеся на [email protected].
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Сковородою задоволена і рекомендую всім
- Достоинства:
- 1.Український виробник;2.естетичний вигляд;3.зручна ручка;4.добротно виготовлена;5 вироби не прилипають при смаженні;6. не дорога,а по акції взагалі вважаю,що пощастило;6.хочу купити ще іншого розміру
- Недостатки:
- Не виявила
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Гарна сковорода.
- Достоинства:
- Зручна, нічого не прилипає
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Сковорода дуже зручна
- Достоинства:
- Дно 5.5мм
- Денис С***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Товсте дно, надійна рукоятка. Доволі важка.
Антипригарне покриття не впевнений що вистачить на довго навіть при самому обережному використанні- Достоинства:
- Для своєї ціни чудова антипригарна сковорода
- Недостатки:
- На вигляд не дуже надійне антипригарне покриття.
- Олена К***Продавец: Rozetka. Диаметр: 28
Не забрала з пункту видачи,оскільки на внутрішній поверхні була невелика подряпина.треба ретельніше перевіряти товар перед пакуванням
- Достоинства:
- Не змогла скористуватись
- Недостатки:
- Описала вище