Отзывы покупателей о Жаровня Brizoll monolith 300х60 мм (M3060U)

Оценка пользователей 4.38/5
  • Людмила

Дякую! Все чудово.

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашим посудом. Бажаємо вам приємного користування!

• Марина М***

Чудова!

Достоинства:

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені нашою жарівнею. Бажаємо вам приємного користування!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

потрібно правильно «запустити» сковорідку, обов'язково читаємо інструкцію і дотримуємося її, якщо пішло щось не так, не турбуйтеся - принадність полягає в тому, що її не можна зіпсувати. Готую на ній 2 дні - дуже задоволений, нічого не підгорає, не прилипає, смакові властивості страв супер

Достоинства:
    виробник Україна, чавун, невибаглива, залишає свої властивості протягом усього терміну служби
    Недостатки:
    важка

Дякуємо за ваш відгук! Ви абсолютно праві — правильний запуск та догляд за чавунним посудом гарантують його довговічність і відмінні кулінарні властивості. Радіємо, що ви задоволені нашою жаровнею та смаковими якостями страв. Нехай служить вам довго і надійно!

• Евгенія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Все супер, вже готували, нарікань немає!

Достоинства:
    Якісна, довговічна.
    Недостатки:

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви задоволені якістю нашого посуду. Бажаємо вам смачних страв і приємного користування!

• Евгений Т***

Все супер.

Достоинства:
    Чугун. Смажена картопля дуже смачна.
    Недостатки:
    Поки немає.

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені якістю нашого посуду. Бажаємо смачних страв і приємного користування!

• Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Касна пательня, а якщо ще відполірувати то взагалі бомба.

Достоинства:
    Бомба
    Недостатки:
    Не иявлено
  • Парасюк П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Мені здаєтся мої правнуки ще будуть користуватися цією шикарною жаровнею. Головне правильно підготувати їх як тільки купив.

Достоинства:
    Тільки плюси покупкою дуже задоволений.
    Недостатки:
    Чавун, які тут можуть бути недоліки? Вона чудова. Головне розігрів хороший перед готуванням.
  • ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Просто ГАНЬБИЩЕ виробнику! На третьому році війни упаковка на російській мові, лише маленькими літерами дублювання українською!
    Це огидно! Виробник в Білій церкві, навіщось робить упаковку російською? Ви торгуєте з рашкою?

Недостатки:
    Російська мова на коробці
  • Игорь П***

Жаровня, супер!

• Вера К***

Отличная жаровня соответствует описанию

Дякуємо, що обираєте BRIZOLL!

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Після кількох тижнів використання Жарівні Brizoll monolith чавунної 240х60 мм (M2460U), я можу сказати, що це була чудова покупка. Жарівня має відмінну теплопровідність і рівномірно розподіляє тепло, що дозволяє готувати їжу до ідеального стану. Чавунний матеріал забезпечує довговічність і стійкість до подряпин, що є важливим для мене, як для любителя готування.

Переваги:

Висока якість чавуну, яка забезпечує довговічність.

Рівномірне розподілення тепла для ідеального приготування.

Стійкість до подряпин і легкість у догляді.

Недоліки:

Потребує ретельного догляду, щоб уникнути іржі.

Вага жарівні може бути незручною для деяких користувачів.

Загалом, я задоволений покупкою і рекомендую Розетку та цю жарівню всім, хто шукає надійний і якісний інструмент для приготування їжі.

Достоинства:
    Висока якість чавуну, яка забезпечує довговічність. Рівномірне розподілення тепла для ідеального приготування. Стійкість до подряпин і легкість у догляді.
    Недостатки:
    Потребує ретельного догляду, щоб уникнути іржі. Вага жарівні може бути незручною для деяких користувачів.
  • Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Нажаль дно нерівне. На плиті крутитися як дзиґа. Підготовлена для першого використання згідно інструкції, додатково просмажена з олією 10 хвилин. Не сильно, але вперше приготована страва (яйце) прилипло. Хотів підтримати вітчизняного виробника, розчарований.

• Паркнюк В***

Жаровня Супер.

• Олександр Т***

Чудова

Достоинства:
    Недостатки:
    Нз
  • сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Рекомендую,страви виходять і смачні і корисні

Достоинства:
    Ціна,якість
  • Наталья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 30

Дуже задоволена. Дякую за бистру доставку !!!

Достоинства:
    100 процентів
  • Сергій В***

Шикарна пательня.

Достоинства:
    Ціна, якість, простота в використанні.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Для тимчасового користування-нормально. Якщо правильний догляд,то не підгорає. Добре підсмажує.

Недостатки:
    Тяжка.Не можна залишати їжу. Потребує постійного спеціального догляду (це набридає)
  • Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Жарівня гарна. Смажить добре, не прилипає. Але ж пакування..... Ніби собаки погризли.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Пакування
    • СЛАВА П***

Нужно правильно прокаливать и все будет гут.

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Дно оказалось снизу рифленным. А это снижает температуру нагрева. Огорчилась.

Достоинства:
    Качество отличное. Прожарка равномерная.
  • Аліса Б***

Вона неймовірна

Достоинства:
    Смачні готові страви, швидше готуються
    Недостатки:
    Догляд займає трошки більше часу
  • Юля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Тільки принесла з пункту видачі ,повне розчарування .Лиття з купою нюансів чи брак ,вигляд ніби нею користувалися .Низ зовсім не такий як на фото сайту .В нас магазині на 50грн дорожче ,але ідеальна на вигляд і важча,називається повелася на скидки .

Достоинства:
    Недостатки:
    Лиття ніби браковане і з іржею

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Віталій

Це зараз такий "оригінал" роблять.
      Я теж замовляв сковорідку в іншому магазині і привезли саме з таким дном і явними слідами поганого формування. Взяв іншого виробника, теж нашого, але там проблем теж вистачає. Вага виробу в обох випадках була менша на 20%!!! З таким підходом наш вітчизняний виробник завжди буде в ... , якщо не взмозі виплатити простеньку сковорідку, то що ще з нього можна взяти...

• влад п***

Піде, нормально.

Достоинства:
    Пельмені жарить добре.
    Недостатки:
    Лиття виробу на 4
  • Віктор

Відмінно

Достоинства:
    Чавун
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

З самого початку обробила так, як було рекомендовано. Перші кілька разів ретельно просушувала, пару разів змастила тонким шаром олії. Користуюся вже рік, жодних проблем.
    Аби не було іржі, не варто тримати її вологою.

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Поки не бачу
  • Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Подготовил как в описании, немного нагрел , масло, вытер и ТД. После этого начал готовить...после первой готовки на среднем огне , появилось немного рыжего похожего на ржавчину ...второй раз приготовил на медленном огне , на еде появилась горькая корочка после второго раза сковородка почти вся рыжая .не отмывается ничем. Подскажите это безопасно вообще ? Это ужас , надеюсь на обратную связь от представителя

Достоинства:
    Не нашел
    Недостатки:
    Качество не внушает доверия , появилось что то типо ржавчины
    • Уляна Б***

Це і є іржа. Чавун треба доглядати. Після того як помили, треба маслом помазати. Почитайте в інтернеті.

• Юлия Ш***

Виновата, что не дочитала перед покупкой, в противном случае не стала покупать. Теперь на мусорку новую сковородку, потому, что два раза после мытья не смазала маслом

• Муха Ю***

Та не треба на смітник, вимикаєте її нормально і на плиту, сушите і маслом поливаєте, нагріваєте і все ок. В мене така сковорідка вже років 10, я її навіть на вогні обвалювала, щоб жир весь прибрати. Все чудово

• светлана м***

товар відповідає опису

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Чудова жаровня,готувати одне задоволення.

Достоинства:
    Дуже зручна
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Сковорода не плохая, но настоящий вес 2576 грамм.

Достоинства:
    Почти вечная.
    Недостатки:
    Как у всей чугунной посуды.
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26

Повне розчарування.... Маю до десятка сковорідок з різним покриттям, якась через пару тижнів летить у відро, якась через пів року. Вирішили купити без покриттів, щоб нормально нарешті щось смажити. Купили оцю. Підготували все як радить виробник. Жарили і картоплю і яєшню, усе приліпає, неможливо перевернути, доводиться віддирати. За шо боролись на те і напоролись

Достоинства:
    непонятно
    Недостатки:
    прилипає усе
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

После 7 месяцев эксплуатации. Как есть.

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Отличная Чугунная сковорода (жаровня) . Все размеры соответствуют . Крышка под нее уже была. Литьё и обработка хорошее. Самое главное Правильно ее подготовить. Ничего не пристает . При первом запуске- если делать по инструкции (пригорало). Переделал так.
    1. Вымыл с моющим сковородку и губкой. 2. Прокалил сковородку на максимальном огне 20 минут.
    3. Насыпал соли - и прокалил ещё 10 минут.
    4. Дал остыть
    5. Высыпал соль и тщательно протер сковородку сухим полотенцем.
    6.Смазал Всю сковороду и внутри и снаружи льняным маслом (тонким слоем салфеткой без волосы).
    7 нагрел сковороду до 200-250 градусов (можно в духовке электрической ) или на комфорте но следить за температурой....мину 20.
    8. Повторить шаг 7 несколько раз....
    p.s можно вместо льняного масла взять сало) но температура тогда должна быть побольше.

Достоинства:
    Быстро доставили , хорошо упакована.
    Недостатки:
    Более капризный чем тефлон)
  • Людмила О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

И мыла, и прокаливала, и опять мыла и смазывала маслом и так несколько раз. В результате протираешь салфеткой, а салфетка чёрная. Стремно её употреблять, после мытья сковородки руки чёрные, невозможно отмыть.

Достоинства:
    Возможно она и прослужит долго где-то на мусорке.
    Недостатки:
    Держать её постоянно в масле, себе дороже встанет. Ну попробовала и хватит. Жалко денег.
    • Оксана

Активно пользуюсь 7 месяцев. Не прокаливала. Мою хлопковой салфеткой без моющего средства. За все время пару раз протерла маслом.
      Нравится, что можно обжарить и протушить в одной посуде. Можно поставить в духовку. А какая альтернатива? Любая жарка теста салфеткой не пройдет.

• Людмила О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Промила, чёрной краски смылось очень даже много, прокалила с солью испекта картофель. Затем промила с мочалкой и моющим. Прокалила, и смазала маслом. Салфетка опять чёрная. По ходу это посуда для любителей чёрного.

Достоинства:
    Возможно долговечная на мусорке.
    Недостатки:
    Надо задуматься, сколько чёрного вы потребляете внутрь.
    • Лариса Т***

Придерживайтесь инструкции (рекомендаций) по уходу и не будет проблем.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 28

Чудова чавунна сковорода. Нічого не підгорає, смажиться рівномірно. Для тушкування овочів та м'яса кращої не знайти. Якість виготовлення також чудова, великий плюс, що вона вже попередньо оброблена. Крім того ніякої іржі не буде, якщо правильно доглядати за чавунним посудом.

Достоинства:
    Чавун
    Недостатки:
    Відсутні
  • Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24

Доставка 2 дні в точку видачі. Дуже швидко та зручно. Дякую.

Достоинства:
    Універсальна