Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Записная книга Brunnen Компаньйон А5 в линейку 96 листов Черная (10-552 27 05)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Вадим К***

Зовні схожий на культовий Moleskine, але не такий дорогий. Хороший папір. Зручний у роботі

Достоинства:
    Якісний продукт. Дуже задоволений покупкою.
  • Алла Ч***
    Продавец: Rozetka

Брали такий на подарунок, сподобався. Всередині охайно зроблений. Товстіший, ніж можна представити за фото, мабуть через те що, сторінки не занадто тонкі.

• Nataliya
    Продавец: Rozetka

Дуже класний. Якісно зроблений. Проклейка, листки, палітурка, все на найкращому рівні зроблено. І ціна доволі таки приємна

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Максим Х***

Якісний блокнот по чудовій (на момент покупки) ціні

Максим,
      Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування блокнотом ТМ Brunnen.

• Кравец Ю***
  • Алла

Купила блокнот мужу для работы. Он достаточно привиредлив в таких,казалось бы,мелочах) Поэтому я изначально была настроена на критику моего выбора)) НО! Ему он очень понравился! Блокнот достаточно миниатюрный и очень удобно лежит в руке. Как выразился муж- не раздражает. Бумага качественная. Стильный лаконичный блокнот. Спасибо,все довольны)) Заказ выполнили очень быстро. Через 24часа после заказа,он был уже у меня. Так держать!

Достоинства:
    Лаконичный,качественный
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
  • Тетяна

Блокнот надзвичайно стильний та якісний!

• Орислава Б***

Прошу продавця відповісти, чому не збігається кількість лінійок на сторінці з тим, що на фото!

Достоинства:
    Все підходить.
    Недостатки:
    Кількість лінійок на аркуші
    • Алина

В смысле? А сколько их там?

• Виктория

якість блокнота і сторінок хороша,АЛЕ кількість ліній у блокноті і на фото зовсім різні!!на фото показано що ліній 35, насправді їх всього 23.я дуже засмутилася коли перерахувала, тому що для мене це важливо;((

(на пункті видачі не могла перевірити так як блокнот був запакований в плівку)

Достоинства:
    хороша якість
    Недостатки:
    кількість ліній на фото і в реальності зовсім різна

Виктория,
      Нам дуже прикро, що сталася подібна ситуація, яка викликала у Вас негативні емоції про наш товар.
      На сайт помилково були завантажені фото внутрішнього блоку А4 формату (там ліній більше). Інформація буде оновлена.
      Якщо книга ще не була у використанні, радимо повернути і перезамовити А4 формат, якщо кількість ліній критично..
      Дякуємо за відгук. Приємного користування.