- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зовні схожий на культовий Moleskine, але не такий дорогий. Хороший папір. Зручний у роботі
- Достоинства:
- Якісний продукт. Дуже задоволений покупкою.
- Алла Ч***Продавец: Rozetka
Брали такий на подарунок, сподобався. Всередині охайно зроблений. Товстіший, ніж можна представити за фото, мабуть через те що, сторінки не занадто тонкі.
- NataliyaПродавец: Rozetka
Дуже класний. Якісно зроблений. Проклейка, листки, палітурка, все на найкращому рівні зроблено. І ціна доволі таки приємна
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшла
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний блокнот по чудовій (на момент покупки) ціні
Максим,
Дякуємо за відгук, бажаємо приємного користування блокнотом ТМ Brunnen.
- Кравец Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила блокнот мужу для работы. Он достаточно привиредлив в таких,казалось бы,мелочах) Поэтому я изначально была настроена на критику моего выбора)) НО! Ему он очень понравился! Блокнот достаточно миниатюрный и очень удобно лежит в руке. Как выразился муж- не раздражает. Бумага качественная. Стильный лаконичный блокнот. Спасибо,все довольны)) Заказ выполнили очень быстро. Через 24часа после заказа,он был уже у меня. Так держать!
- Достоинства:
- Лаконичный,качественный
- Недостатки:
- Пока не обнаружили
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Блокнот надзвичайно стильний та якісний!
- Орислава Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прошу продавця відповісти, чому не збігається кількість лінійок на сторінці з тим, що на фото!
- Достоинства:
- Все підходить.
- Недостатки:
- Кількість лінійок на аркуші
- Алина
В смысле? А сколько их там?
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
якість блокнота і сторінок хороша,АЛЕ кількість ліній у блокноті і на фото зовсім різні!!на фото показано що ліній 35, насправді їх всього 23.я дуже засмутилася коли перерахувала, тому що для мене це важливо;((
(на пункті видачі не могла перевірити так як блокнот був запакований в плівку)- Достоинства:
- хороша якість
- Недостатки:
- кількість ліній на фото і в реальності зовсім різна
Виктория,
Нам дуже прикро, що сталася подібна ситуація, яка викликала у Вас негативні емоції про наш товар.
На сайт помилково були завантажені фото внутрішнього блоку А4 формату (там ліній більше). Інформація буде оновлена.
Якщо книга ще не була у використанні, радимо повернути і перезамовити А4 формат, якщо кількість ліній критично..
Дякуємо за відгук. Приємного користування.