Отзывы покупателей о Презервативы Bruno Адвент 36 шт (12 упаковок по 3 шт) (4820234160112)
- Sergienko 1***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хорошие презервативы, в пачке несколько видов, классические, супертонкие, с пупырышками . Мужу понравилось и мне тоже!
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
- Представник бренду
Дякуємо що придбали наші презервативи та поставили високу оцінку!
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Недостатков нет- Достоинства:
- Все отлично
- Олеся У***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хорошего качества презервативы
- Достоинства:
- Крутой дизайн
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хороші. Все, що від них вимагалося, є. Підходять ідеально)))
- Достоинства:
- Різні види в упаковці, різні відчуття;)
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Досить непогані презервативи, веселі упаковки, різні види презервативів, хороша ціна. Прийшли просто в плівці запаяні, а не так як на картинці, хоча нам це не принципово)
Все збігається з описом.
Один нюанс здались чоловіку трішки меншими ніж Дюрекс, який ми постійно беремо (буквально десь на пару міліметрів) тобто нам це некритично,і у використанні не заважає, просто зауважили, але майте на увазі кому це може бути критично)- Достоинства:
- Ціна, якість, різноманіття)
- Недостатки:
- Не Дюрекс)
- Представник бренду
Дякуємо за Ваш відгук!
- Шевеленко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Насправді досить погані презервативи, дівчинці не сподобались. круто що відразу весь асортимент в пачці, можна спробувати кожен, і виявити що більше довподоби, проте всі вони сумнівної якості, смазка має досить специфічний запах.
- Достоинства:
- Робширний різновид
- Недостатки:
- Запах, смазка, якість латексу ненайкраща.
- Вадим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Те що я їх купував це перший і останній раз. Ладно дівчині дуже не приємно коли використовувати з пупирками (може індивідуально), ладно мало смазки (ціна не велика і можна використати лубрикант) але коли він порвався це вже треш...
- Достоинства:
- Серед переваг можу виділити обширний асортимент - це все.
- Недостатки:
- Сумнівний латекс, не приємний запах, один раз порвались, проблеми з розгортування перед початком акту (через відсутність смазки))
- Сергій М***
Везде в любом случае надо использовать лубрикант, очнись
- Світлана Г***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Замовила собі. Дуже хороші презервативи. 4 різних види. Комфортні.
- Достоинства:
- Доступна ціна