- Єліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Картина вийшла неймовірною. Бажаємо Вам ще більше творчих моментів і натхнення.
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна, яскрава, весела картина, фарби якісні, отримала задоволення і від процесу і від результату.
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Раді, що Ви отримали задоволення не лише від результату, а й від самого процесу малювання. Нехай творчість приносить Вам ще більше яскравих емоцій!
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна, яскрава, швидко малюється
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Нам дуже приємно, що Вам усе сподобалося. Бажаємо ще більше творчого натхнення!
- Дарія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Дарія! Дякуємо за відгук! Картина вийшла неймовірною. Бажаємо Вам ще більше творчих моментів і натхнення.
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картина дуже гарна,фарби нормальні,намалювала за 1 годину.Всім совітую!
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Картина вийшла неймовірною. Раді, що Вам сподобалась картина. Бажаємо Вам ще більше творчих моментів і натхнення.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже мила картина
Представник постачальникаДякуємо за фото. Картина виглядає неймовірно! Бажаємо яскравих ідей та ще більше творчого задоволення.
- Арина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картина гарна швидко малюється .
- Достоинства:
- Кольори яскраві.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
Раді, що картина Вам сподобалася та легко малювалася, а яскраві кольори стали приємним доповненням.
Бажаємо Вам ще більше творчого задоволення!
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна картина, малюється швидко та легко
Представник постачальникаКартина вийшла неймовірною) Раді, що Вам сподобався сюжет. Бажаємо ще більше натхнення у творчості)
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Щось мені не пощастило ,спочатку я подумала що переплутали номера фарб а потім поняла що на самому холсті надрукован не той номер . І мені не сподобалась якість самого холста , фарби миттю поглинає і мені не вистачає перекриття в один шар
- Достоинства:
- Гарний малюнок , свіжі фарби
- Недостатки:
- Якість холста і опечатка номера фарби на самому холсті
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такими незручностями. Вже передали інформацію відділу якості, щоб уникати подібних випадків у майбутньому. Будь ласка, напишіть нам в соціальні мережі, щоб ми швидко все владнали .
- Богдана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картина прекрасная , превзошла все ожидания и очень легко рисуется , не смотря на мелкие детали , я довольна , спасибо !
с фоном это уже я сама намудрила )
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що картина перевершила очікування та процес малювання подарував задоволення. Ви чудово впоралися з фоном — виглядає неперевершено!
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово запаковано, фарби свіжі, сподобалось.
Представник постачальникаДякую вам за відгук! Дуже приємно чути, що вам сподобалась упаковка та якість фарб. Ми стараємося, щоб кожна картина приносила задоволення ще з першого погляду. Гарного вам малювання і натхнення у творчості!
- Ирина К***Продавец: Rozetka
10/10
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
Раді, що Ви обрали саме нас.
Окрема подяка за прикріплене фото - вийшло надзвичайно гарно!
З повагою,
Команда Brushme