Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Картина по номерам Brushme Весенняя поляна 30х40 см (RBS54293)

Код:  505192889
  • Роман Л***

Будемо розмальовувати. Сподіваюсь, вийде, як на зразку, але, то вже залежить від виконавця :).

Дякуємо за відгук! Бажаємо вам приємного творчого процесу та гарного результату. Впевнені, що картина вийде чудовою!

• Алла Я***

Одна з найкращих з усіх картин по номерах

Достоинства:
    Гарно лягають фарби, насиченість кольору
    Недостатки:

Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Раді чути, що картина по номерах вам сподобалася, а фарби порадували якістю та насиченістю. Нехай творчий процес і результат приносять лише задоволення.

• Карина Д***

Все добре

Дякуємо за відгук, бажаємо приємного процесу малювання.

• Наталія Л***

Все сподобалось.

Дякую вам за відгук! Дуже приємно чути, що вам все сподобалось. Ми стараємося, щоб кожна картина приносила задоволення ще з першого погляду. Гарного вам малювання і натхнення у творчості!

• Софія

Чудова й заспокійлива картина з мальовничим пейзажем та милими овечками. Яскраві, але гармонійні кольори створюють атмосферу затишку. Малювати було приємно й нескладно — результат тішить око.

Щиро дякуємо за такі приємні слова!
      Раді, що картина викликала у вас відчуття затишку та спокою. Дуже приємно знати, що процес малювання був для вас легким і радісним, а результат — тішить око. Нехай ця робота надихає вас на нові творчі звершення!