Отзывы покупателей о Упаковка пива Budweiser Budvar безалкогольное фильтрованное 0.5% 0.5 л x 24 шт (8594403703634_8594403707663)

• Марія А***

Смачне, з гірчинкою, те шо треба для заміни алкогольного

• Олег Ф***

Смачне

• Posterrr

Хороше пиво як для нульовки. Головна перевага -- немає солодкавості, притаманної багатьом безалкоголкам. Плюс розкішний хмелевий післясмак (знову ж таки, як для б/а пива). Враховуючи акційну ціну, це одна з кращих безалкоголок на ринку.
    З недоліків -- сам смак все ж пустуватий. Добре підходить, щоб вгамувати спрагу, або поласувати під рибку, якщо не можна алкоголю. Але повноцінно замінити алкогольну версію того ж чеського Будвайзера не вийде

Достоинства:
    Немає солодкавості, виражений хмелевий післясмак, ціна по акції
    Недостатки:
    Водянисте
  • Ілля О***

Смачне пиво.Рекомендую.

• Всеволод К***
    Продавец: Rozetka

Брал такое пиво в двух разных магазинах, в металлических банках, т.к. думал, что в первый раз взял подделку.
    оно просто безвкусное, вода.

любителям "Короны" , думаю, понравится

Достоинства:
    понты
    Недостатки:
    вода
  • Ярослав К***
    Продавец: Rozetka

Цілком згідний з Анатолієм, там взагалі немає смаку. Якось, теж чимало куштував безалкогольного пива українського і імпортного. У фруктових напоях, що називають пивом, то хоч мають смак чи запах тих ароматизаторів, якими їх начинили і пити їх звісно не можна теж. А тут може, часом, обійшлися без хімії, але чому воно називається пивом, не відомо.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не пиво
    • Надія Ґ***

спробуй готверг. хорошечно

• Анатолій
    Продавец: Rozetka

Пиво ніяке, кажу як знавець безалкогольного пива. В порівнянні з Carlsberg "0" чи Опілля Zero це якась вода, а не пиво. Немає ніякого вираженого смаку...Не рекомендую.

Достоинства:
    не виявлено
    Недостатки:
    виявлено
    • Надія Ґ***

спробуй гротверг

• Михайло Г***

Карлсберг 0 купляв один раз, пожалів що взяв 4 банки бо все пішло в унітаз, солодка водичка і не більше, опілля ще більш менш, смакує нормально

• Олег Ж***

ОТЛИЧНО ЁРШ ПОЛУЧАЕТСЯ

Достоинства:
    ВКУСНО
  • Вадим Б***
    Продавец: Rozetka

Понравилось пиво, приятный насыщенный вкус, горчинка лишь слегка ощущается в послевкусии, преобладают сладковатые нотки. Гораздо вкуснее охлажденное, легко пьется. Больше понравилось, нежели безалкогольное отечественное пиво.

Достоинства:
    Вкусное пиво
  • Валерий Г***
    Продавец: Rozetka

Какой срок годности данного товара?