Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Конструктор детский большие детали развивающий игровой набор строительные кубики Веселые горки 255 деталей для мальчика и девочки от 3 лет подарок ребенку на день рождения DobraMAMA разноцветный 73715

Есть в наличии

4.9/5
Оценка пользователей 4.9/5
  • Андрій М***

Все добре дякую

• Продавец  opsale

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що конструктор виправдав очікування та все пройшло добре. Нехай дитині буде цікаво будувати й вигадувати власні історії з цим набором. Завжди відкриті до ваших вражень про інші товари.

• Світлана Д***

Чудовий конструктор

Достоинства:
    Деталі якісні
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що конструктор вам сподобався і ви відзначили якість деталей. Нехай гра приносить дитині багато радості, розвиває фантазію та дрібну моторику. Завжди раді бути корисними для вас та вашої родини.

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже вдала покупка. Дитина відразу зацікавилася і грається із задоволенням. Елементи добре з'єднуються між собою, все виглядає акуратно та продумано.

• Продавец  opsale

Дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку набору! Раді, що конструктор зацікавив дитину і приносить задоволення від гри, а деталі зручно з’єднуються між собою. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Бажаємо ще багато цікавих і веселих ігор!

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Швидка відправка, вічливий продавець. Конструктор чудовий, дитині весело з ним грати.

Достоинства:
    Великий, міцний, яскравий
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що конструктор сподобався і вам, і дитині, а якість та яскраві деталі відповідають очікуванням. Дякуємо, що обрали саме наш товар. Нехай іграшка ще довго дарує цікаві ідеї та радісні моменти під час гри.

• Тарас Я***

Все супер. Дуже швидка доставка. Дитині дуже подобається

• Алієва М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Конструктор дуже цікавий, дитині 5 років дуже сподобалося.

• НАТАЛІЯ Т***

Конструктор хороший, якісний.
    Але потрібно перевіряти наявність пластини(основи зеленого кольору) на якій збирати усі обʼєкти . Мені спочатку прийшла коробка (я думала, що основа буде у коробці зі всіма деталями). Коли ми з дитино 1 січня сіли збирати , то у коробці основи не було.
    На мою претензію продавець вибачився і наступного дня відправив основу. Тож раджу перевіряти цей нюанс на пошті.

Достоинства:
    Якісний, цікавий
    • Продавец  opsale

• Богдана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Деякі деталі не співпадали з інструкцією,погано працює механізм підйому кульок,але дитині сподобалось

• Продавец  opsale

Дякуємо за позитивний відгук, передамо інформацію виробнику.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже якісна альтернатива дитячому конструктору Lego Duplo, тим паче на стільки дешевше.
    Складати за інструкцією не складно.
    Дитині цікаво. Яркий, кольоровий і достойний конструктор. Велика перевага - сумісність з тим же Lego Duplo (можна їх поєднувати, та створювати багато різних конструкцій).
    Гідний дитячий подарунок.

Достоинства:
    Якісний конструктор на рівні з Lego Duplo
    Недостатки:
    Не виявлено. Хіба що тільки наразі лиш два таких набори.
    • Продавец  opsale

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Конструктор просто супер - яскравий, всі деталі якісні, складається легко , дитині дуже сподобався, купили на Новий рік.

Достоинства:
    Розміри в зібраному варіанті (50*26)см
    Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий конструктор, подарували на день народження, дитині дуже сподобався.

• Маршалок В***

Дітям сподобалось, все чудово

• алла ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий конструктор. Якісні деталі, Деталі підходять до інших конструкторів, що дає можливість будувати біше. Все чудова( особливо акційна вартість) Дякую.

Достоинства:
    Кількість деталей

• Король И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Класний конструктор і ціна супер)

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купили на подарунок, всі зажоволені

Достоинства:
    яскравий, великий

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Крутезний конструктор. Мала в захваті. Дуже яскравий і цікавий. Покупкою задоволені на всі 100

Недостатки:
    нема
    • Продавец  opsale

• Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже цікавий розвиваючий конструктор. Доці дуже сподобався, особливо піднімати кульки ліфтом. Дитина просто захоплена, навіть мультиків не просить)))

Достоинства:
    Цікава комплектація: гірка, кульки, чоловічок, тваринки, сонечко, млин, підйомник