Отзывы покупателей о Набор прецизионных отверток для электроники 115 в 1 UFT D1 с удлинителем в кейсе (D1tool)

Оценка пользователей 4.1/5
  • AI аналіз відгуків
    70 відгуків:  позитивні — 63%, нейтральні — 19%, негативні — 18%
    AI-згенеровано на основі 70 відгуків клієнтів Покупці в цілому схильні позитивно оцінювати набір Bull & Bear D1 Tool для ремонту техніки, відзначаючи його універсальність, багатий вибір біт та продуманість комплектації. Найбільше хвалять зручність у використанні, багатофункціональність, гарну організацію у кейсі та співвідношення ціни та якості. Серед головних недоліків часто згадують варіативність/низьку міцність деяких біт, трапляються випадки браку та нарікання на сервіс/доставку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Станіслав Н***

Плохо.
    Приехал не тот заказ.
    На скриншоте одни биты. Приехали другие

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:
    Не соответствует объявлению. Бит ради которых покупал - нет

• Наталія Ш***

Шикарний набір!

• Старков И***

Дуже поганої якості інструменти, починаючи з самої основної викрутки на яку ставляться насадки, крива, люфтить, навіть гнеться. Насадки буквально одноразові, затягнути шуруп - це зразу мінус насадка, хрестова насадка вмить стане схожа на свастику.
    Брав по акції на один раз сгодиться, але це явно не той інструмент що можна рекомендувати або використовувати на кожен день.

Достоинства:
    Великий вибір насадок
    Недостатки:
    Насадки одноразові

Доброго дня!
      Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїм досвідом використання набору. Нам шкода, що якість інструментів не виправдала ваших очікувань. Водночас дякуємо, що відзначили широкий вибір насадок — це дійсно одна з ключових особливостей набору.

Набір позиціонується як універсальне рішення для побутових і періодичних робіт з електронікою, а не як професійний інструмент для щоденного інтенсивного використання. Ваші зауваження щодо якості насадок і тримача будуть передані для додаткового контролю та можливого вдосконалення продукту.
      Ми цінуємо чесний зворотний зв’язок — він допомагає нам об’єктивно оцінювати продукцію та працювати над її покращенням.

• Роман Я***

Зламалось при мінімальному навантаженні

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація під час користування набором. Інструменти призначені для роботи з електронікою та розраховані на мінімальне навантаження, однак у поодиноких випадках можливий виробничий брак.

• Георгій

По відгукам склалося враження що якість буде набагато нижчою ніж виявилось.
    Проте ні, все на місці, все адекватної якості, біти нормально справляються з болтами на техніці.
    Просто треба розуміти що такими масюнькими бітами ти не відкрутиш заржавілий прикисший болт на якомусь мотлоху шо валявся десь у калюжі декілька років.

• Ігор М***
    Достоинства:
    Багато насадок
    Недостатки:
    Насадки ДУЖЕ поганої якості( фото після першого використання)

Доброго дня!
      Дякуємо, що поділилися відгуком і додали фото. Ми звернемо увагу на якість насадок у цій моделі та передамо інформацію на перевірку постачальнику.

Якщо вам потрібна допомога з вирішенням питання або підбором альтернативного варіанту — напишіть нам у приватні повідомлення, будемо раді підказати.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок, він допомагає нам покращувати якість товарів.

• Тетяна К***

Очень удобный набор, все детали продуманы и качественны!

Достоинства:
    качество и удобство
  • Стас Г***

Цей набір реально крутий для ремонту всякої техніки, особливо зручно, що є подовжувач — дякую, що зробили все продумано!

Достоинства:
    все круто
    Недостатки:
    та наче ні

Доброго дня!
      Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
      Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!

• Диана А***

Хороший набор, удобно хранить и использовать дома.

Достоинства:
    нужная вещь в каждом доме
  • Сергій Б***

Набор хорошо продуман, особенно удобно, что есть удлинитель — можно дотянуться до труднодоступных мест. Ручка приятная на ощупь, биты крепко держатся, не выпадают. В кейсе всё аккуратно расположено, удобно брать с собой, хоть и не самый компактный. Использую для мелкого ремонта электроники и иногда бытовой техники, подходит отлично.

Достоинства:
    хороший набор за свои деньги

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук! Дуже раді, що набір виправдав ваші очікування та зручно показує себе і в роботі з електронікою, і з побутовою технікою.

Приємно чути, що подовжувач, якість біт та організація кейса вам сподобалися. Ми завжди прагнемо пропонувати практичні та продумані інструменти, тож ваші слова — найкраща мотивація продовжувати в тому ж напрямку.

Дякуємо, що обрали нас! Будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.

• В'ячеслав К***

О, цей набір реально кайф для ремонту всякої електроніки! Викрутка класна, ручка зручна, не вислизне з рук. Подовжувач дуже юзабельний – до всяких важкодоступних місць добираюсь без проблем.

Достоинства:
    все гуд
    Недостатки:
    не побачив

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за позитивний відгук. Дуже приємно чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у повсякденному використанні. Ми цінуємо вашу довіру й раді, що продукт приносить користь та задоволення.
      Приємного користування, завжди раді бачити вас серед наших покупців!

• Христина М***

Не раджу купувати.
    Намагались викрутити гвинт, але наконечники дуже легко деформуються, наче зроблені із пластиліну. Так і не змогли викрутити нічого цим набором.
    Гроші на вітер.

Достоинства:
    жах
    Недостатки:
    викрутка прокручується, закрутити неможливо
  • Омелян П***

Набір ідеальний для ремонту смартфонів і ноутбуків. Пінцет із магнітними зубцями — дуже корисна річ. Прогумована ручка викрутки зручна. Хотілося б більшої міцності біт, деякі тонкі шліци можуть злизуватися

Достоинства:
    Пінцет, прогумована ручка.
  • Ксения К***

Крутий набір, давно шукав щоб ціна була прийнятна, і якість хороша

Достоинства:
    якість та ціна
    Недостатки:
    нема
  • роман к***

Гарний набір за свої кошти, поки справляється зі всіма задачами які для нього заготовлені)

Достоинства:
    Ціна, практичність
  • Валерія К***

Замовила цей набір, бо часто сама розбираю телефони й дрібну техніку, і він мене приємно здивував. Біти різноманітні, повний комплект для будь-якої дрібної роботи, ще й усі підписані — дуже зручно. Викрутка легка, рука не втомлюється, магніт тримає супер. Гнучкий подовжувач — просто спасіння у важкодоступних місцях. У кейсі все акуратно складено, нічого не губиться. Для дівчини, яка любить сама лагодити техніку, це прям ідеальний набір, я реально задоволена.

Достоинства:
    Дуже зручний набір
  • Роман Ш***

Все супер)

• Олександр К***

Набір топчик! Дуже врятував під час командировки. Нажаль, там у Куп'янську і залишився)

• Чаба К***

Відсутні біти і відсутні магніти (магнетизатор без магніти).

Достоинства:
    Много біти
    Недостатки:
    Вже писав

• Геннадій С***

Подобається

• Олена Д***

Пришел набор переходник для шуруповерта пластиковый а не металлический пинцет кусок металла а не заострённый как на фото в кейсе с магнитами один магнит..... Хочу вернуть

Достоинства:
    Не соответствует фото
    Недостатки:
    Не соответствует фото

Доброго дня! Дякуємо за звернення. З умовами повернення товару протягом 14 днів Ви можете ознайомитися за посиланням .

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності, з якими ви зіткнулися. Ми розуміємо ваше розчарування і хочемо розібратися в ситуації. Набір прецизійних викруток UFT D1 містить різні інструменти, включаючи пластикові і металеві елементи, проте ми візьмемо до уваги ваше зауваження і перевіримо відповідність товару до опису.

Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для оформлення повернення товару, і ми допоможемо вирішити це питання.

• Віктор

Якість біт і навіть пластикових лопаток хуже нікуди, не рекомендую купувати ще й за таку ціну, максимум воно коштує 150грн.

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість, ціна

Вікторе, вітаємо!
      Дуже прикро що ваші сподівання не виправдались.
      Ви можете повернути кошти протягом 14 діб з моменту покупки товару.
      Дякуємо!

• Андрій Б***

То вар шлак, взагалі не ті біти, шо на на фото

Доброго дня! Нам дуже шкода, що набір прецизійних викруток не відповідає вашим очікуванням. Фото на сайті відображає комплект, який надходить у продаж, але комплектація може дещо відрізнятися залежно від партії. Якщо у вас виникли сумніви щодо набору або хочете уточнити наявність конкретних бітів, будь ласка, зверніться до служби підтримки — ми допоможемо вирішити це питання або організуємо заміну/повернення.
      Дякуємо за розуміння!

• Сергей Ш***

Нажаль, товар бракований, не працює фіксатор телескопічний тримача біт. Буту повертати

Недостатки:
    Брак

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з проблемою з фіксатором телескопічного тримача біт. Це не є нормою для нашої продукції. Ми обов'язково врахуємо ваш коментар для поліпшення якості товару. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми організуємо повернення або заміну товару. Дякуємо за розуміння!

• Игорь К***

Товар пришел, все ок. Брал для компьютера и мелких деталей. Из минусов: присутствует не приятный запах. Сталкивался с тем же, когда распаковывал блок питания для xiaomi (родной; покупал отдельно; выветрился за пару дней). Отвёртки ещё не опробовал. Но на вид все хорошо. Время покажет...

• Оксана С***

Заказ пришел быстро,удобный кейс для хранения отвёрток,пригодился набор в ремонте солнцезащитных очков!товар рекомендую

Достоинства:
    Кейс для хранения отвёрток, множество отвёрток
    Недостатки:

Дякуємо вам за відгук! Дуже раді, що набір виправдав ваші очікування і став у пригоді для ремонту окулярів. Зручність кейса і функціональність інструментів — те, на що ми робимо акцент. Дякуємо за рекомендацію і будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!

• Антон Н***

Гарний набір

• Петро Ш***

В цілому набор нормальний. Біти середньої якості, але для девайсів підійде (саме для девайсів, а не для використання "у побуті". Проблемні місця описав в недоліках. Якщо брати, то тільки по великій знижці, або ж шукати його на китайських маркетплейсах

Достоинства:
    Багато біт, приємний кейс, є ергономічна шайба на кінці викрутки
    Недостатки:
    Відсутність фірмового пакування (приїхав просто у білій коробці), жодної інформації про виробника та/або імпортера в Україні та в цілому жодної інформації, дуже слабкий намагничувач/розмагничувач

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви звернули увагу на загальну якість набору. Розуміємо, що бітів середньої якості може бути достатньо для девайсів, але не для використання в повсякденному побуті. Ми обов’язково візьмемо до уваги ваші зауваження щодо недоліків і будемо працювати над їх покращенням. Дякуємо за ваше розуміння!

• Нікіта

За свою ціну - золото, чудовий набір, сподобався

Достоинства:
    Топчік
    Недостатки:

Дякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!

• Климентьева Е***

Дуже зручний набір, велика кількість якісних біт, головок, подовжувачів. Викрутка гарної якості. Зручно, що все одразу в одному наборі. Зручний пластиковий кейс для зберігання

Достоинства:
    Дуже великий набір у компактному розмірі
    Недостатки:

Дякуємо вам за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що набір виправдав ваші очікування. Ми справді прагнули, щоб інструменти були зручними, надійними та завжди під рукою завдяки зручному кейсу. Користуйтеся із задоволенням, і нехай ваші проєкти проходять легко та без турбот! Якщо буде потрібна допомога або ще якісь інструменти — завжди раді допомогти!

• Данил Ж***

Набір чудовий, все якісне. Я задоволений покупкою!

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Інна З***

Кейс компактний і надійно фіксує всі насадки. Якість матеріалів на висоті – біти не злизуються

• Уляна О***

Відмінний набір! Багато насадок, зручний кейс і подовжувач у комплекті. Ідеально для ремонту техніки.

Дякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!

• Сергей Л***

Чудовий набір для ремонту електроніки! Великий вибір біт дозволяє працювати з різними пристроями

• Богдан С***

Чудовий набір є, мені дуже сподобався

Недостатки:
    Не виявив

• Александр М***

Не раджу покупати. Намагався викрутити гвинт, щоб полагодити іригатор, але наконечники дуже легко деформуються, наче зроблені із пластелину. Так і не зміг викрутити нічого цім набором. Гроші на вітер.

Достоинства:
    Кількість насадок
    Недостатки:
    Дуже мʼякі наконечники, не підходять для нормального ремонту

Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що ви не задоволені набором. Важливо зазначити, що інструменти в наборі розраховані на точну роботу з електронікою, і використовувати їх потрібно з обережністю, щоб уникнути пошкодження деталей. Якщо наконечники деформуються під час роботи, можливо, це сталося через надмірне зусилля при викручуванні. Ми обов'язково передамо ваші зауваження для покращення якості продукції. Якщо у вас виникли додаткові питання або проблеми, зверніться до нашої служби підтримки, і ми допоможемо знайти рішення.