Отзывы покупателей о Чистящие салфетки Buromax для экранов, мониторов и оптики 100 шт (BM.0800-01)

• Інна

Гарний

Інно, дякуємо за ваш відгук
      Раді, що серветки Buromax вам сподобались! Нехай завжди допомагають підтримувати екрани в ідеальній чистоті

• Марта Х***

Досить мокрі

• Світлана С***

Це не серветки, а запасна пачка. Щоб це дізнатися, потрібно дуже сильно приблизити картинку, в описі не вказано. Виймати по 1 дуже незручно. Залишають ворс і розводи.

• Марія Д***

Серветки якісні, туб в комплект не йде(чомусь думала, що в комплекті), розводів не залишає, тільки після того як протер через деякий час липне волосся і різна пилюка

Достоинства:
    Не залишають розводів
    Недостатки:
    після того як протер через якийсь час липне волосся і пилюка
  • Ольга М***

Первое мое знакомство с данным видом средств для экранов. Довольна, хоть и в начале была несколько удивлена, как их доставать. Пробовала доставать не вытаскивая из зип-пакета, но как-то не по мне). Скидываю фотки до и после использования данных салфеток, решайте сами - подходит ли результат. Имеет значение так же как вы протираете экран, если тупо из стороны в сторону - то не пеняйте на средство)

Достоинства:
    Цена, результат

• Ольга М***

Достоинства:
    Цена, результат

• Юлія

Залишає розводи на екрані, більне купувати не буду.

Достоинства:
    доступна ціна
    Недостатки:
    залишає розводи
  • володя

за свої гроші у наші часи доволі непогані;
    упакування, звісно, не найкраще, але і не найгірше. салфетки доволі вологі, але рекомендую як тільки взяли салфетку одразу не витирати, почекайте, поки трошки висохне, тоді можна. як тут і писали, перед тим, як її використати, протріть екран сухою салфеткою, і після використання також.
    клавіатуру витирає відмінно, розводів не залишилося
    на екрані розводи є, але це вже якщо сильно посвітити, і то, доволі незначні, на виключеному екрані нічого не видно
    4 фото - екран макбуку, 5 - монітор
    ставлю 5/5

при першому використанні можуть бути сильні розводи, але потім все ок

Достоинства:
    непогана ціна, розводи ледве видно, клавіатуру витирає чудово, в міру вологі, не сухі; на екрані розводи видно тільки якщо посвітити
    Недостатки:
    трішки тяжко витирати ними екран, важко витягнути найпершу салфетку
    • володя

ссылка
      фото чомусь не прикріпилися

• Наталія С***

Вау-ефекта серветки не створюють, та свою фунцію виконують спокійно. Купую в котрий раз. Задоволена

• Максим С***

оставляет разводы, пустая трата денег

• Эдуард К***

У кого не работают - протрите до и после сухой салфеткой

Достоинства:
    Работают, хорошо вытирают грязь с мониторов
    Недостатки:
    Необходимо протирать так же и сухими салфетками
  • Григорій Т***

Не рекомендую

Достоинства:
    Дуже вогкі
    Недостатки:
    Залишаються жахливі розводи на телевізорі! Взяв іншу марку - розводів не стало
    • денис м***

Якою іншою маркою задоволені ?

• Александр

Свои функции выполняют хорошо

• Марина

Чудесные салфетки, в меру влажные . Если 1 раз протереть, останутся небольшие разводы, но я считаю это нормально. Они лежат рулончиком в полиетиленовом пакетике на застежке, и этот пакетик лежит тоже уже в заводской упаковке на застежке)). Салфетки в рулончике разделены пунктирными линиями, и чтоб оторвать необходимо весь(!!!) рулончик достать, так что руки должны быть чистые.

Недостатки:
    чтоб оторвать одну, нужно достать и полностью взять в обе руки весь рулон/могут быстро высохнуть, если часто их доставать)
    • Представник бренду

• Ваня С***

если правильно пользоваться будет идеально без разводов монитор!

Достоинства:
    не остается разводов!
    Недостатки:
    пачка не удобная
    • Представник бренду

• Світлана В***

Замовляли для офісної техніки, якістю задоволені

• Представитель бренда

Світлана, дякуємо Вам за відгук! Бажаємо приємного користування серветками BUROMAX!

• Елена

Купила сегодня и сразу опробовала.
    Не идеальные, но хорошие салфетки. В меру влажные.
    Разводы, оставшиеся после предыдущих моих салфеток другой торговой марки, и следы моих пальцев стёр.
    Вытирала 2 раза попеременно влажной салфеткой и сухой тряпочкой.

Достоинства:
    Цена (брала по акции), качество.
    Недостатки:
    Попытка первой салфетки порваться.
    • Представитель бренда

Елена, благодарим Вас за отзыв! Мы обязательно проведем воспитательную беседу с каждой первой салфеткой, дабы они оставили такие свои подрывающие доверие попытки) Всего Вам наилучшего и приятного использования продукции BUROMAX!

• Олександр Є***

Нормальні серветки, не залишають розводів, спочатку подумав що упаковка з зіповською застежкою, але ні. Використав судок за 10грн для зберігання.

Достоинства:
    Нормально витирають, багато, дешево.
    Недостатки:
    Для зберігання треба додаткова герметична упаковка
    • Представитель бренда

Олександр, вдячні за відгук! Так, саме цей продукт - це "запаска" до серветок у тубусі BM.0800 - спочатку можна купити саме його, а потім просто замінювати блок всередині. Бажаємо приємного використання продукції BUROMAX!

• Назар Б***
    Продавец: Rozetka

Не дуже

Достоинства:
    Недостатки:
    Можна обійтися
    • Представитель бренда

Назар, вдячні за відгук! На жаль, не дуже зрозуміло і причину "не дуже" и недолік "можна обійтись". Але, безумовно, обійтись можна - колись бачили, як офісну техніку протирали кухонною ганчірочкою, і всіх все дуже задовольняло. Обійтись можна. Питання в турботі про довготривале використання технікою. А коли турбуєшся та бажаєш, щоб вона працювала довго, ось тут вже не обійтись. Бажаємо приємного використання продукцією BUROMAX!