Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пленка для ламинации Buromax A4 216 x 303 мм 125 мкм (BM.7725)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Володимир

Купив для ламінування грамот та дипломів малого - їх в нього кілька десятків. Перед тим почитав відгуки тут на сайті, потім сходив в копі-центр, спитав, якою плівкою вони користуються (Magic 100), але на сайті потрібної мені товщини (125) цієї фірми не було, а я попередні ламінування робив саме плівкою 125 (іншої фірми). Тому взяв цю.
    В мене самий простий ламінатор, на дві кнопки - "Вкл. та Викл.", тобто температура не регулюється. Коли почав закладати грамоту в плівку, відчув, що вона значно товстіше тої, що в мене була. Коли заламінував, то з тою, попередньою ніби однаково по товщині. Просто тут про якусь плівку хтось жалівся, що вона надто тонка, але тут вона повністю відповідає заявленій товщині. Знав би - взяв би 100, бо надто вже товстим готовий продут виходить. Ну, і на відміну від попередньої плівки, вона по низу не пристає до ватмана, в якому робиться ламінування. Проходжу 2 рази - для страховки.
    Тому - нормальня якісна плівка. Прийшла в коробці з малюнком зебри - як на сайті.

Достоинства:
    Добре ламінує, плотна, не пристає до ватмана.
    Недостатки:
    Ну, аж надто плотна... Знав би, взяв би тоншу - на 100.

Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Buromax

• Тетяна Б***

Не плівка,а жахіття...після ламінації всередені гуляє повітря.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Погана якість
    • Представитель бренда

Тетяно, ми постійно самі користуємось цією плівкою - можливо, тут справа у техніці, тому що зазвичай ламінування нею дуже якісне.

• Олег Б***

невідповідність температури ламінування (замала) - товщині плівки

• Тарас К***

Беремо не вперше. Все влаштовує

Достоинства:
    Якісна за прийнятні гроші
    Недостатки:
    Не виявив
    • Представитель бренда

Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією BUROMAX!

• Полина И***

Скажите пожалуйста когда будет в наличии?

Эксперт Rozetka

Добрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщить, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.

• Полина М***

Очень хорошая пленка! Ламинирую дома ютюгом, все получается идеально Раньше брала Antistatic, по качеству мне эта больше нравится, и дешевле немного))

Достоинства:
    Хорошо и быстро ламинирует, плотная.
  • Алексей П***

Хорошая плёнка.

Достоинства:
    Хорошее качество