Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о ТВ-антенна Мотылек M-1

Оценка пользователей 4.53/5
  • Олександр М***

Працює добре. Поставив в кімнаті з заду телевізора, в цьому місці кімнатна з підсилювачем не хотіла працювати. Львів.

• Купар А***

Все працює. Дякую

• Дикун О***

Гарна антена, робив в квартирі на першому поверсі з вікнами в протилежну від вишки сторону, китайське барахло з підсилювачами нічого стабільно не давало. На цій на одному телевізорі 30 плюс каналів і далі на другому через роздвоювач ще плюс 10 м кабелю дало 22 канала Встановив на закритому балконі Проста і зручна в збиранні і кріпленні.

Достоинства:
    Невелика проста і робоча
  • Валентин

Краща в своїй ціновій категорії

• Василь Н***

Використовується в кімнаті, сигнал ловить чудово, для підключення просто подивився ролик на YouTube і складнощів не було

• Николай Ш***

Легко збирається, добре ловить, в комплекті все є.

• Прокопович А***

Антена бомба! Головне щоб правильно підключити кабель: центральна жила не повинна касатися чи мати контакт з екраном самого кабеля! 10 хвилин роботи і нарешті я можу дивитися 32 канали на відмінно! Антена в шафі лежить і це достатньо для якісного прийому ТВ. Умови для прийому дуже погані в мене , вишка далеченько і закрита для мене ! Жодна антенна не давала мені такого якісного прийому! Задоволений на 100 відсотків!

Достоинства:
    Ціна та якість відмінні.
    Недостатки:
    Потрібно акуратно монтувати кабель!
  • Станислав С***

Відмінна антена

• Денис М***

Просто сміття, викинуті гроші. Прийом практично 0. Вкрутив кабель в розьєм, жилу просунув все як по інструкції ... Можливо треба якись спеціаліст, щоб краще це зробити, але зрозуміло, що ні до війни ні після, ніхто не приїде на налаштування цієї приблуди... Тому іде на смітник і замовляється "серььозна"

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Не надійна конструкція
  • Володимир Б***

Купив вже другу антену - навіть без виносу на вулицю ловить 54 канали. Правда, треба трохи "погратись" із розміщенням, бо все ж стіни заважають трохи і налаштовується лише 32 канали.

Достоинства:
    Гарний прийом сигналу - 54 канали
    Недостатки:
    нема
  • Антон

#мояраспаковка
    хоть конструкция и легкая, но сделать человеческую инструкцию не помешало бы

Недостатки:
    очень скудная инструкция
  • Андрій Н***

Конструктор. Планка не загнута как на фото. В городе 2 этаж в сторону вышки, расстояние до 2.5км, ловит отлично. Перегородки, те что выгнуты, очень мягкий метал. Если голуби высекут новую посадочную полосу, то их поломают быстро.

• Володимир Л***

Хороша антена, беру вже не першу. На відстані 56 км. від Києва, с.Мокрець ловить 41 канал.

• Олексій Г***

Не зважаючи на «яму», в якій знаходиться будинок, на другому поверсі антенна непогано виконує свою функцію. Але треба «гратися» з позиціюванням. «Зловив» 32 канали. Пара-трійка трохи з зависанням. Але це від позиціювання вже залежить. Брав по акції. Антенна на 4 з 5.

Достоинства:
    Розмір. Добре працює.
  • Тарас К***

Антеною задоволений, ціна, якість. Мабуть замовлю ще батькам таку. Рекомендую.
    #мояраспаковка #моєрозпакування

Достоинства:
    Чудова антена. Замовляв собі 2, однією користуюсь вдома, другою на дачі. Дуже гарно ловить сигнал, навіть коли вишка в протилежному напрямку.
    Недостатки:
    нема
  • Костянтин Д***

Отличная антена. В Киеве на Борщаговке 54 канала в цифре на 3м этаже. Антена в квартире)

• Сергей Д***

Небольшая антена. Поставил на балконе (внутри). Свою функцию выполняет.

• Руслан

Таку антену купую вже вдруге, спочатку для себе, а потім і мама попросила встановити їй таку ж антену для перегляду ефірного телебачення. Відстань до передавача близько 35 км. В обох випадках, антена розміщується на рівні 8 поверху і впевнено ловить 32 канали без підключення підсилювача сигналу. Невеликі розміри, зручність у збиранні та налаштуванні.
    Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Компактний розмір, легко складається, не потребує підсилювача
  • Онищук П***

Антена супер. За 23 км. від вишки приставив до вікна на 1 поверсі. Все працює. Ловить купу каналів.

Достоинства:
    Компактна.
    Недостатки:
    Не знайшов.
    • Онищук П***

Звернення до адміністрації Розетка. Якщо не переведете свій сайт на українську мову - перестану з Вами знатись.

• антощенко в***

Мне брак попался сигнал вообще не ловит

• антощенко в***

Не одного канала не поймала деньги на ветер

• Сергей Х***

Суперовая антенна Мотылёк
    Всем антеннам антенна просто Класс!!!!
    Рекомендую!!!!
    Купил себе 2 антенны родственникам 1 антену
    Всё довольны!!!!

Достоинства:
    Ловит 42 канала
  • Норберт Н***
  • Андрей

Нормальная антена, быстро и просто собирается и подключается к ней кабель. Качество приема прокомментировать не могу так как у меня тюнер в зоне хорошего приема сигнала выдаёт одинаково хорошую картинку что с антенной, что просто с антенным проводом без антены

Достоинства:
    Компактная, быстро и легко собирается, цена
    Недостатки:
    Идёт инструкция только на русском языке, я его понимаю и могу хорошо читать хоть на английском, но считаю что в Украине подобный товар должен поставляться с инструкцией на украинском языке, по крайне мере так говорит законодательство.
  • НЛ

Работает без проблем с подоконника панельного дома, в районе плотной застройки, расстояние от вышки примерно 20км

• Людмила Д***

Покупали исходя из хороших отзывов на Розетке. Брали в минимальной комплектации, так как нужен был кабель около 8 м (докупали дешовый турецкий RG6 75 Om). Поймали на балконе по отраженному сигналу 52 канала. Уровень сигнала 96% качество сигнала 100% - отличные параметры для такого места расположения. На старую комнатную антену натягивало около 16 каналов и то сигнал временами пропадал.
    Антена стоит своих денег - лучше дорогого китайского барахла с рогами, усилителями и аля другими плюшками.

Достоинства:
    хорошо ловит все возможные каналы
  • Алексей Л***

Хорошая антена. Ловит все цифровые каналы.

• Олег К***

Гарна й недорога антена.На 4 поверсі легко ловить 32 канали.Якщо поставити біля вікна,то ловить 52 канали.Рекомендую.

Достоинства:
    Недорога й невелика.
    Недостатки:
    Немає інструкції на українській мові.
  • Віталій К***

Хороша антена. Гарно ловить сигнал.

Достоинства:
    Ціна, якість.
  • Наталия Н***

Отличная антенна, в комплекте с креплениями

Достоинства:
    Отлично ловит в частном доме.
    Недостатки:
    Нет кабеля, удобнее сразу с ним
  • Евгений К***

Киев (троещина). У меня окна на вышку, ловит отлично даже если засунуть антенну в стол) У бабушки тоже на троещене, но окна в другую сторону, приходится ставить у окна и ловит тоже хорошо) 50 каналов находит.
    Кабеля нету, это кончено плохо.

Достоинства:
    Хорошо ловит.
    Недостатки:
    Цена, нету кабеля в комплекте!
  • Василь М***

Доброго дня. Можна поставити підсилювач, так як без нього погано ловить. І який підсилювач підійде

• Андрей К***

Свои 32 канала и пару местных ловит

• Игорь Я***

Купил ТВ-антенну Мотылек M-1 в Rozetka.com.ua.
    Антенна очень понравилась своими габаритами и многочисленными положительными отзывами на сайте и в интернете. Антенна очень маленькая и компактная, думал ничего не сможет словить, а как оказалось ловит лучше «Польской» раза в 2 так точно. В коробке была только антенна, которую нужно собирать после внимательного прочтения инструкции чтобы было всё правильно закреплено и зафиксировано. Кабель приобретается отдельно, все соединения есть для этого. Очень понравилась работа Rozetka.com.ua. очень быстро обработали и обслужили. Рекомендую магазин Rozetka.com.ua. и Вам советую совершать покупки именно здесь.
    #мояраспаковка

Достоинства:
    Отличное качество изготовления,, уверенный приём, компактность
  • Василь М***

Доброго дня.
    Підкажіть будь ласка чи буде ловити антена сигнал, в с.Плоска Дубенський р-н, Рівненська обл.

• Alex

Доброго дня.
      Так буде, тільки направляти антенну вам потрібно у сторону Луцька, так як саме там найближча до вас вишка (25 км). Для стабільного прийому сигналу, антенна повинна бути встановлена на вулиці, і щоб не було ніяких перешкод для прийому сигналу, дерева і так далі...

• Alex

Вибачаюсь, помилка, антенну вам потрібно направляти у сторону Кременця.

• Іван М***

Купив на заміну польської. Ця ловить 32 канали до вишки 30 км

Достоинства:
    Компактна