Картка Rozetka

Оценка пользователей 4.17/5
  • Отзывы про товар продавца RozetkaEU
  • Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Ну, що саазати .. офігєнський аромат! Легкий, весінній, квітковий такий... Збззь, коротш, аромат! Вір мені! Якість теж , наче, непогана!;);Окреме дякую за сервіс! Європа ! Респекти!;)))

Достоинства:
    Якість. Ціна. Сервіс.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Отримав замовлення,написано виробник США,а по факту Іспанія… купляв тільки тому що в описі та в відповіді служби підтримки було написано: країна виробник США.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Європейська підробка,стійкість на нулі.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Пользовался в молодости этим ароматом. Решил купить. Честно сказать ожидал большего. Но на все свой любитель. Нужно пробовать аромат. Так на летнюю повседневку пойдет.

Достоинства:
    Цена
  • Юрий В***
    Продавец: RozetkaEU. Объем: 100 мл из EU

Парфуми виробництва Іспанія! А не США. Розетка вводить в оману своїх клієнтів. Іспанський парфум має нижчу якість ніж із США, це вже перевірено особисто.

Недостатки:
    Не США а Іспанія!
  • Оксана Р***

• Анатолий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
  • Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Страна производитель США или все же Франция ?

Эксперт Rozetka.ua

Здравствуйте, Евгений Морозов, страна-производитель: США. Спасибо за обращение

• Александр В***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

Сьогодні продавчині Розетки не дозволили мені перевірити якість парфуму, який я замовив. Всі дають понюхати, а Розетка - ні!) Аргумент - порушиться цілісність пакування... для товару 1000 грн + це дуже вагомий аргумент. Для товару, продавець якого Розетка, а виробник))) США! І ті і інші дуже відомі у парфюмерному бізнесу вже багато років))) Ми всі знаємо, що у 90% покупок парфюмерії в Україні ми беремо "бадягу". Але ж дайте хоч впевнитись, що цей "продукт" хоч схожий на те, що ми колись брали. Я чомусь певен, що про повернення товару після відкриття вдома взагалі немає мови. Бо парфюмерні вироби не підлягають поверненню. Висновок один - невпевненість у якості свого продукту. Бо хтось буде намагатись повернути кошти, хтось подарує комусь, хтось просто викине. Поспілкуюсь ще з Комітетом по захисту прав споживачів, може все правильно, і так і треба?

Достоинства:
    Переваги стрімко падають...
    Недостатки:
    Зневага до прав споживачів
  • Елена К***
    Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл

,,,

Достоинства:
    Обалденные ноты
    Недостатки:
    Стойкость около 1 часа