Отзывы покупателей о Парфюмированная вода для женщин Calvin Klein Euphoria 100 мл (88300162512/088300162505)
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Все супер як і очікувала. Оригінал. Чудова стійкість
- Достоинства:
- Ціна. Стійкість
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Парфумована вода класна, оригінал, але тестер без кришечки.
- Достоинства:
- Оригінал
- Недостатки:
- Тестер без кришечки
- Уляна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Це точно підробка. Пляшечка без сріблястих вставок, її скло темніше, ніж зазвичай. Відкривається і закривається із зусиллям. Аромат солодкий, не є східним. Не раджу, обуренню немає меж.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Вислоух Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Однозначно, не оригинал.
Армат не держится даже 30 минут. Ни я, ни окружающие его не ощущают. Выброшенные деньги на ветер.- Достоинства:
- Не битые
- Недостатки:
- Сплошные
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Товар отличается от фото. Нет металической накладки на бутылке как раньше. Производство Испания. Qr code на упаковке перекидывает на неработающий сайт. Потому про оригинальность трудно сказать. И нет никаких официальных наклеек на нашем языке! Проверю сегодня с образцом как на фото и как был раньше оригинал.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Похоже на подделку!
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- Галина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Обурена!!! Надіслали парфум з іншим дизайном пляшечки!!!
Замовляла срібний.
- Валентина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Замовляла не в перший раз ,завжди була задоволена ,і сервісом і якістю,але цього разу прислали парфуми в іншому флаконі,запах інший якийсь різкий і не приємний,служба підтримки в яку мені порадили звернутися,вже кілька днів мовчить,типу"уточнюють у виробника"але що є там уточнювати ,якщо це дешева підробка!!!
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
- Бруслинець Ю***Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Заказывала Тестер Парфумована вода для жінок Calvin Klein Euphoria 100 мл, пришла полная подделка и на внешний вид и по запаху. Бутылка без металлических боков, стекло темное , жидкость внутри не соответствует цвету.
Пользуюсь этими духами лет 15, точно знаю как должен выглядеть оригинал.
От товара отказалась. Очень часто пользуюсь вашим интернет-магазином, можно посмотреть историю и заказывала и тестер и духи, но такой грубой подделки не было.
- Тетяна Й***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дуже люблю цей аромат. Дякую за якість та оперативність
- Достоинства:
- Стійкість,ціна,якість
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Гарний запах. Стійкий.
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Виправдала усі сподівання
- Достоинства:
- Стійка
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
виправдав усі сподівання
- Достоинства:
- Відповідає моїм вимогам
- Людмила І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Придбаний на подарунок.
Опис, аромат, упаковка - відповідає заявленому. Дякую за якість та оперативність.- Достоинства:
- Аромат, упаковка - відповідає очікуванням
- Александр З***Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Замовив товар. Написали, що відправлять через тиждень. Ну, думаю, раз через тиждень, ще встигаю. А його тільки через тиждень з Польщі відправили. От як без подарунка йти на день народження? Не коректна інформація!!! Ще дочекаюсь воду, хочу якість з "Європи" перевірити...
- Достоинства:
- Не можливо оцінити -немає товару...
- Недостатки:
- Сервіс Розетки!!!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Такого я вже давно не купувала, аромат не той, смердить, галіма підробка. Це просто жах
Експерт RozetkaДоброго дня! Хочемо звернути Вашу увагу, що на сайті Rozetka.com.ua продається тільки оригінальна продукція.
- Наталія В***
Формулу аромата могут изменять , обоняние тоже ...по тем или иным причинам
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Користуюся вже багато років, самий улюблений аромат.
- Достоинства:
- Стійкий аромат
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Все влаштовує
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Всім привіт! Колишня дружина сказала: Бомбезний аромат!!! Не кожній жінці підходить цей важкий аромат, але для її характеру, цей аромат бомба…
- Павленко Ю***
Колишня поганого не порадить
- Елена А***
А кому купили сейчас ? Нынешней ?
- Сергій С***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Брав на подарок, та розетка дуже підвела(
У описі товару вироблено у Франції, а прислали Іспанії(
Відмовився, бо по досвіду знаю, що Іспанськи значно гірше! - ЮрийПродавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Производитель Испания, этим все сказано
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: Тестер 100 мл
Тестер прийшов в коробці без кришечки.
- Достоинства:
- Хороші парфуми.
- Недостатки:
- За 5 днів, поки доставляли парфуми, ціна змінилась тричі (в меншу сторону при чому), довелось перезамовляти
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Супер, якість і ціна. Вме перевірив- оригінал.
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Дуже якісний парфюм.
- Достоинства:
- Стійкість (навіть після прийому ванни)
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Дружині сподобалась
- Плодиста М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Замовила 50 мл. даного парфуму, як оригінал. Отримала. Перевірила на декількох перевірених порталах батч код, рещультат батч-код невірний; батч-коду не існує і т.д. Перевіряла свої двоє інших парфумів версаче все в нормі видає інформацію по даті виробництва, до коли дійсні і т.д. а по цим парфумам - бат- коду не існує - значить це підробка. Я дуже розчарована. Написала в чат-бот Розетки, буду якось вирішувати дане питання, чекаю дзвінка від них. Згідно законодавства ця продукція (парфуми) належної якості поверненню не підлягає. Але ж, якщо парфум не оригінал, то вони не належної якості. Розетка, звертаюсь до Вас: "як будемо вирішувати повернення не оригінальних парфумів"?
- Недостатки:
- Не оригінальний парфум
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Замовили 24.01.23.Сьогодні вже 1.02.23.товару ще немає
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сервіс жах
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Аромат приємний фруктовий, ледве вловимий, для тих хто любить не різкі запахи, а більш ніжні. Виробник на коробці Франція. Стильний флакон. Все сподобалось.
- Достоинства:
- Приємний фруктовий аромат, виробник Франція
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Іра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
Дуже задоволена,що замовила цей парфум.Надзвичайно класні!!!Підійдуть тим ,хто хоче бути особливим.
- Достоинства:
- Довго тримаються
- ТатьянаПродавец: Rozetka. Объем: 100 мл
указан производитель Франция ))) Но в других местах пишут США ))
- Достоинства:
- дорогой аромат
- Недостатки:
- нет, если оригинал
- Альбіна
Відкрию вам великий секрет - парфуми виробляються в різних країнах, один парфум може вироблятися саме в різних країнах і там і там- оригінал)) Знали таке?))
А чому такі впевнені що в других местах оригінал?))
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Запах на любителя.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не подобається запах
- Виктория
Кожен аромат на любителя. Навіщо купляти наосліп і ставити одну зірку?
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Запах соответствует оригиналу.
- Достоинства:
- Долго держится, достаточно одного нажатия на распылитель.
- Наталья
А с чего вы взяли что это может быть не оригинал?
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Покупал на подарок, запах уже знал. Духи отличные. На Розетке была очень хорошая цена, доставили на отделение на следующий день после заказа, очень быстро.
#мояраспаковка- Достоинства:
- Приятный запах
- Любовь М*** БельдийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Все сподобалось
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 30 мл
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Запах бомбезний, дружині дуже сподобалось!!!