Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Сардины Calvo в подсолнечном масле 120 г (8410090410412)

Код :  201943717
Оценка пользователей 4.4/5
  • Ларіса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Общий вес: 120

Якісна консерва

• Алла Ч***

Дуже смачні сардини,дуже жалію,що вже немає в продажу.Хто пише що замало,то купуйте дві баночки і буде достатньо, вага заявлена виробником відповідає дійсності,баночка дуже щільно і акуратно укладена рибкой,вся рибка ціла,не можу не дивуватись коментарям,,мало,, які гроші,така й рибка,Дуже масна,не переможена,без зайвих смаків.Дуже чекаю знову бачити в продажу.Дякую і виробнику і продавцю.

Достоинства:
    Дуже смачна
  • Эльвира Л***

Мені сподобались. Вже придбала більше 20 шт.

Достоинства:
    Повноцінний продукт
    Недостатки:
    Є трохи луски, але для мене це не є надоліком
  • Руслан А***

Добрі сардини, без присмаку та помірним вмістом олії

• Ірина

Більше брати не буду!

Недостатки:
    На баночку 3 рибки з лускою, плавають в олії
  • Арсеній

Рибка смачна, замовив ще. І да, луски трохи є - мінералів забагато)) В цілому риба свіжа не тухляк варений з вітаміном К2.))

• Анна

Взагалі не чищена риба з лускою!

Достоинства:
    Дворовим котам сподобалось
    Недостатки:
    Їсти неможливо
  • Олексій Г***

Дуже смачнi

Достоинства:
    Гарно наповненi банки. Тiльки рибки, масла - не быльше 5 мл
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Олександр П***

Гарна якість продукції.

• Лана П***

Смачні, буває попадає шелуха. Не страшне.

• Валентина Ш***

Фото передає погано,але риба не чищена,з прозорою лускою;(…Ніякого задоволення.

• Лана П***

Смачна рибка. Дякую.

• Тетяна Т***

Дуже смачно. Купляю здавна та дуже задоволений. Раджу

Достоинства:
    Баночка щильно заповнена
    Недостатки:
    Не має
  • Ольга Я***

На смак хороша. Але луска тверда для мене. Не переварилася. В банці дві штучки, погано випотрошені. Чистити від кишок і луски в тарільці більше не хочеться.

• Олександр К***

На смак нармально

Недостатки:
    Мала вага)
  • Нюша Н***

Смачні, вміру солені, без зайвих смаків. Але є один ньюанс - не чищені, з лускою....

Достоинства:
    Смачні
    Недостатки:
    Луска(!) на рибі тверда, велика.
  • Алёна

Рибка з чешуею так не повинно бути ,плюешся циею чешуею,Бонуси за відгуки вишлить клиентам ,щось нема тих Бонусів чекаемо а іх нема,дякуемо Вам Розетка за доставку швідку товарів.

Достоинства:
    Смачна крупна рибка.
    Недостатки:
    Чешуя на рибке и це не приемно.
  • Олена М***

Не смачно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Луска
  • Олег Д***

Не смачно , багато луски,як сміття

• Олена

Отличное качество, прекрасная фирма

• Юлія Д***

Смачні сардини, всього вистачає, не пересолени, але 4 шт на баночку, не встигаєш отримати повне задоволення, одразу тре наступну відкривати. Раджу, дійсно Смачненько

• Наталья В***

Смачні корисні сардини. Мені подобаються. Буду купувати ще.

Достоинства:
    Купую сардини цієї фірми не вперше. Мені вони до смаку. Вважаю, що вони якісні.
    Недостатки:
    Недоліків не знайшла
  • Александр Г***

рекомендую за нормальную цену

Достоинства:
    вкусно
    Недостатки:
    часто бывает с чешуёй
  • Марія

Люди, які пишуть, що типу «фу,в консервах присутня луска», ви також вважаєте, що стейки яловичі на деревах ростуть?..
    В баночці три товстеньких цілих рибки без голови, без нутрощів, так, з лускою, і це правильно, адже це природнє джерело колагену, у лусці риби його аж до 90%. Як не хочете колагену, то луска легко знімається виделкою, або серветкою.
    Раніше брала у оливковій олії, але зараз обмежую у харчуванні жири, тому не бачу сенсу переплачувати, олію все одно виливаю. Варіант таких самих сардин, але у томаті теж смачний, якщо любите рибку в томаті.

Достоинства:
    Смачні, натуральні, помірно солоні
  • Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2. Общий вес: 240

Справжні сардини. Супер.

• Світлана

Трохи не досолені, як на мене, але всеодно смачні

• Заур А***

Вкусно, не знаю что еще сказать
    Слабый рыбный запах, для тех кто его не любит плюс)

• Сніжана П***

Вкусная рыбка!

Достоинства:
    Цельная рыбка, вкус
    Недостатки:
    Попадается немного чешуи
  • Алла С***

Сардины очень вкусные и качественные, улучшают здоровье. И у них красивая и удобная упаковка.

• Юлия М***

Риба не очищена з лускою, не рекомендую.

• Наталія К***

Смачні сардинки,заважає луска,але ніжні та не солоні,не сухі,як інші консерви.Щільно лежать у банці.Олія прозора,легка,не має ніякого стороннього присмаку. Але- дуже маленька баночка. Ще й подорожчали.

Достоинства:
    Смачні.Олія смачна в них,самі по собі не солоні,ніжні.
    Недостатки:
    Луска,ціна....ще подорожчали
    • Віктор Ґ***

Луска це природній кальцій

• Павло .***

Качественный товар.

• Олег

Дійсно якісний товар! Сардини смачні, текстура м'яса ніжна вони малосольні, що дуже відрізняє їх від звичайних консерв . До того ж рибки щільно вкладені, майже відсутній вільний простір оливкова олія також легка та ніжна! Рекомендую!

Достоинства:
    Смачні, ніжна текстура, малосольні, хороша оливкова олія
    Недостатки:
    Напрочуд швидко закінчуються!))
  • Ольга

Ціла, смачна риба, нам подобається.

• Тата

Найсмачніша сардинка в олії. Хоч попадається шелупєнь, але кращої ще не вигадали

Достоинства:
    Смак
    Недостатки:
    Шелупєнь, трішечки)
  • Ольга Б***

Вкусненько

Достоинства:
    Вкус
    Недостатки:
    Маленькая баночка