Отзывы покупателей о Упаковка тунца Campos в томатном соусе 80 г х 3 шт (SIA-320081030)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний тунець і смачний соус , мені дуже сподобалось
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Погоджуюся із багатьма позитивними відгуками: консерва смачна, не солодкий томат, не горчить.
- Достоинства:
- Смачний
Представник постачальникаДобрий день, Людмила!
- ______ _***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний тунець, і одразу із соусом. Добре що на сайті є інформація який саме тип тунця, шкода на упаковці щось цієї інформації не видно.
- Достоинства:
- Смачно, зручно
- Недостатки:
- Дорого і мало
Представник постачальникаДобрий день!
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люкс
Представник постачальникаДобрий день, Сергію!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую до купівлі
Представник постачальникаДобрий день! Олександре, щиро вдячні за відгук та позитивні рекомендації.
- Тунець Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачний, томатний, трохи забагато олії як на мене. Для салату ідеально, на хліб - я відділяв олію
- Достоинства:
- Смакота, консистенція тунця ок, не занадто дрібно - волокнами
- Недостатки:
- Трохи забагато олії як на мене
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями про наш продукт.
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусный тунец, и томатный соус супер по вкусу
- Достоинства:
- Вкус
- Недостатки:
- Мало
Представник постачальникаЄвгенію, добрий день! Вдячні за відгук та високу оцінку. Щиро раді, що вам до вподоби наш продукт.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний, соусу в банці небагато,але тунець пропитаний. Баночка на порцію пасти, зверху тертий сир і готова вечеря за 5 -10 хвилин . Термін придатності в плюс, виготовлений в цьому році.
- Достоинства:
- Смачний, не ошмьотки, зручна вага на порцію, термін придатності
- Недостатки:
- Поки не переїли, тому не знайшли)
Представник постачальникаСвітлано, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями про наш продукт. Надзвичайно приємно, що ви повністю задоволені його якістю.
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смачно i вигiдно по акцiйнiй цiнi
Представник постачальникаВалентино, добрий день! Дякуємо, що приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний тунець, ми полюбляємо їсти зі спагетті
- Достоинства:
- Одна баночка чітко на 1 порцію вистачає поїсти дорослому зі спагетті
- Недостатки:
- Маленька баночка і щоб фасували наприклад по 4 шт., бо три малувато....)))
Представник постачальникаДобрий день! Валентино, вдячні за позитивний відгук. Щиро раді, що тунець вам до смаку.
- Зайцева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний, дуже. Один суцільний шматок.
- Достоинства:
- Смак,ціна
Представник постачальникаДобрий день! Олено, дякуємо, що поділилися своїми враженнями про наш продукт. Дуже приємно отримувати позитивні відгуки від задоволених покупців.
- Вероника Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тунець в томаті завжди беру саме цій, на мій смак він найсмачніший.
- Достоинства:
- Смак, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаВероніко, добрий день! Вдячні за відгук та високу оцінку. Надзвичайно приємно, що наш продукт вам припав до смаку.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачний тунець.
Представник постачальникаДобрий день! Світлано, дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями. Ми раді, що вам сподобався наш продукт.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень вкусный тунец
Представник постачальникаОльго, добрий день! Вдячні за відгук та високу оцінку. Щиро раді, що вам сподобався наш продукт.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Буду чекати акцію.Дуже смачний тунець!!!
- Достоинства:
- Риба ціла, соус супер. Дуже смачна.
- Недостатки:
- немає.
Представник постачальникаДобрий день! Галино, дякуємо, що ділитеся з іншими покупцями своїми враженнями. Надзвичайно приємно, що вам сподобався наш продукт.
- Лариса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова концервочка! Дуже раджу
- Достоинства:
- Смачно, соковито, цілі щматочки риби і чудова томатна заливка. Для салатів, піци або просто з рисом і хлібчиком - смакота! Замовила уже вдруге два комплекти
- Недостатки:
- Мало. Така смачна, що кільки не смакуй - мало ;)
Представник постачальникаДобрий день! Ларисо, вдячні за відгук та позитивні рекомендації. Щиро раді, що тунець припав вам до смаку.
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже смачний тунець і соус, з'їдаєш і рука сама тягнеться по наступну консервочку :) Якість і смак - на вищому рівні, рекомендую!
Представник постачальникаДенисе, добрий день! Щиро вдячні за позитивний відгук. Ми раді, що ви задоволені смаком та якістю нашого продукту
- Денис Х***
Запитання до постачальника, чи це правда що даний продукт більше не виробляється? Тільки його й замовляв постійно... Подобається саме в томатному соусі, весь інший перепробував - не те :)
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не погано, сподобалось бiльше нiж кальво, кислоты меньше.
- Достоинства:
- Смачно
- Недостатки:
- Мало
Представник постачальникаДобрий день! Олександре, дякуємо, що приділили час та поділилися своїми враженнями про наш продукт. Щиро раді, що тунець вам до смаку.
- Софи Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
обожнюю цього виробника. бажаю бiльше акцiй на тунця. дуже зручно брати в дорогу мiнi порцii.
- Достоинства:
- на маленьку порцiю тут достатньо риби, смачно!
- Недостатки:
- ---
Представник постачальникаДобрий день! Софіє, дякуємо за відгук та високу оцінку. Ми раді, що вам до вподоби наш продукт.
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже смачна риба,просто насолода
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Ларисо, вдячні за відгук. Щиро раді, що наш продукт вам до смаку.
- Карина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Трохи нагадує кільку у томаті, але смачний.
- Володимир Г***Продавец: Rozetka
Дуже хороший тунець , великі сматочки .
- Достоинства:
- Смачний , багато масної частини
- Недостатки:
- не знайшов
Представник постачальникаДобрий день, Володимире! Дякуємо, що ділитеся з іншими своїми враженнями. Ми раді, що ви задоволені якістю нашого продукту.