Отзывы покупателей о Фотоаппарат Canon EOS R100 RF 18-45mm Black (6052C034)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Федор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM

Ок

• Анастасія Д***

неймовірний фотоапарат, користуюсь вже більше пів року, брала для навчання
    для початківця–ідеально
    тримає заряд довго, зручно тримати в руках, швидко робить фото, тихенький
    користуватись одне задоволення!

Достоинства:
    компактність, зрозумілість, сучасний, тихий, чудова якість зйомки
  • Михайлова Н***

Спалаху не має в комплекті,карту памʼяті не знаходить,тому взагалі поки не можу дати оцінку.Поки трохи розчарування

Представник бренду

Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для налаштування вашої техніки.

• Олександр М***

Задоволення

• Ірина С***
    Достоинства:
    Чудово
  • Олександра Б***

Камера сподобалась. Для початківця в самий раз

Достоинства:
    Легка по вазі, зрозуміла в користуванні
  • Андрій П***
    Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM

Порадьте, будь ласка, який до нього підійде футляр для надійного зберігання?

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Доброго дня! Для надійного зберігання Canon EOS R100 з об’єктивом RF 18-45 радимо обирати футляр, який вміщує камеру з прикріпленим об’єктивом і має регульовані внутрішні перегородки або щільну поролонову вкладку. Це дозволить закріпити корпус та одночасно залишити місце для додаткового об’єктива й зарядного пристрою. Бажано, щоб корпус футляра був стійким до намокання зовні та мав жорстку або напівжорстку оболонку для захисту від ударів під час перевезення, а всередині м’яке покриття.

• ДЕНИС Б***
    Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM

Чудовий фотоапарат. Підійде для новачків.

Достоинства:
    Непоганий обьектив в комплекті RF55-210
    • Сергій Д***

Можна ще десь глянуть равки?

Представник бренду

Доброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм(Canon Україна) і ми надамо вам необхідну інформацію для перевірки можливостей даної фотокамери.

• Олена Н***
    Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF-S S18-45mm f/4.5-6.3 IS STM

Поставляється не в повному комплекті. Продавець не надав об'єктив та карту пам'яті, що зазначено в розділі комплектації. Неможливо оцінити .

Достоинства:
    Canon
    Недостатки:
    Продавець не надав комплектацію згідно опису

• Светлана С***

Де ви це бачите? Об'єктив же в камері! А про карту пам'яті взагалі мова не йде

• Андрій С***

Об'єктив мусив бути у комплекті! Навіть характеристики об'єктива вказані в комплектації! Ну як так?! Тепер боюсь купувати, бо колись мав біду - приїхали пуств коробки і от такий відгук...