- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Казали, що в третій раз приїде вже нормальний картридж. І що ви думаєте? Приїхав також прострочений. Жалкую, що витратив час та нерви. У розетці кажуть, що це через недбалість постачальника Canon розповсюджується ПРОСТРОЧЕНИЙ товар. Ні як достукатися, аби вирішити це питання неможливо.
- Достоинства:
- Бігати по декілька разів на тиждень до Розетки, аби подивитися на прострочений картридж, корисно для здоров'я.
Зрозумів, що треба переходити на заливні чорнила. - Недостатки:
- Тричі прислали прострочений картридж, ніхто не зацікавлений у вирішенні питання. Як Розетці, так і Canon глибоко все рівно на продаж неякісної продукції.
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звертаюсь до Розетки, у вас там хоча б хтось перевіряє товар на складі перед відправкою до точки видачі?
Замовив 2 червня, чекав до 6-го поки приїде. Забрав, вже вдома виявив, що картридж прострочений на пів року! Його необхідно було встановити до 12.2022 року. Прийшов з повернення, менеджер фотографувала той картридж, чекала погодження від офісу на повернення, врешті погодили повернення.
Думав, типу зараз інформацію передадуть на склад, там вилучать протерміновану продукцію й ок.
Але ні!
Замовив 6 червня вдруге. Сьогодні прийшов забирати - знову прострочений картридж! З тією ж кінцевою датою 12.2022, таке враження, що це той самий картридж! Не знаю, чи можливо таке технічно, але враження саме таке складається, що він навіть не покидав точки видачі.
У точці видачі сказали, що в них відсутні механізми повідомити склад про те, що вони надсилають неякісну продукцію до споживача. Тобто замовивши в третій раз, мабуть мені знов прийде той же самий картридж.
Враховуючи викладене, прошу Розетку вилучити з продажу протерміновані картриджі (це ми ще не знаємо, скільки людей також отримали їх), звертаюсь до представників Canon проконтролювати вилучення протермінованої продукції зі складу Розетки.- Достоинства:
- Мабуть перейду на дешеві чорнила з бутилочок, або на інший маркетплейс.
- Недостатки:
- Двічі надіслали прострочений товар.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
быстро заканчиваются в розетке.
- Максим С***Продавец: Rozetka
Картридж для обычной домашней распечатки вполне сойдет, цена вполне подтверждена качеством. Ресурс не большой, краску приходится заправлять на заправку время от времени. Барабан пока исправлен, не бывает точек и полос при распечатке.
- Достоинства:
- Цена, работа, нормальная печать.
- Недостатки: