Отзывы покупателей о Фотоаппарат Canon EOS R7 Black + RF-S 18-150mm (5137C040AA)
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Повністю задоволені. В авто режимі прекрасні фото навіть у початківців. В ручних режимах можна отримати дуже красиві фото але ще потрібно вчитись.
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купив цей фотоапарат, як подарунок для дружини, вона займається створенням контенту.
Перехід з телефону на фотік явно помітний.
Глибина, якість, обʼєм і самі відчуття дуже круті
Вона дуже задоволена.
Все прийшло гарно запаковано і що приємно вразило – швидка доставочка) - Данило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував дружині, повністю задоволена. Як для першої камери дуже добре підходить.
- Достоинства:
- Зручний у використанні, виходять якісні фото.
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Покористувавшись біля місяця, можу сказати що фотоапаратом реально задоволений.
Від якості відео в захваті, картина приємна (кіношна), стабілізація ідеальна, дійсно можна знімати з рук. Швидкий та плавний автофокус, картинка як фото так і відео чудова, зручно тримати в руках, солідний ціпкий для рук корпус, також управляння зручне хоча після Canon 6D M2 трохи плутаюсь, особливо коли треба щось дуже швидко зняти, але нічого, прилаштуюсь.
Залишаю коментар в друге тому що зняв ще додаткове відео, а саме повноцінне розпакування.- Достоинства:
- Швидкий та плавний автофокус, картинка як фото так і відео чудова
- Недостатки:
- не має бленди, HDMI кабелю
- Микола
Доброго дня, чи можливо до цієї камери приєднати батарейний блок окремий, чи тут непередбачена така можливість ??? Дякую
Представник брендуДоброго дня! Canon EOS R7 не підтримує офіційних батарейних блоків. Однак для збільшення часу роботи камери можна використовувати додаткові акумулятори LP-E6NH або заряджати пристрій через USB-C за допомогою сумісного адаптера живлення. Це забезпечить тривалий час зйомки без перерви. Будьте обережні з використанням сторонніх батарейних блоків, адже вони можуть призвести до некоректної роботи камери чи навіть її пошкодження.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Фотоапарат з першого погляду після Сanon Mark 2 був як космічний корабель, багато кнопочок, і розгубився )) Але, з часом все зрозумів, і виявилось, все дуже зручно розташовано, крім того є можливість налаштувати кнопочки під свої потреби. Я залишив поки що все як було. В цілому зйомкою як фото так і відео задоволений, особливо вражає відео. Знімати з рук круто, стабілізація гарна.
Що не сподобалось: була незапаяна в поліетилен одна книжечка з інструкцією, краї перших сторінок були пошкоджені. Мені здається якби її не поставили взагалі я б і нічого не зрозумів, так як одна книжечка більша була б достатньою.
Акумулятор при отримані був розряджений, чи це погано не можу сказати.
Отож, функціональний, компактний, зум об’єктив, якість відео бімба, зроблено в Японії.
В цілому фотоапаратом задоволений. Зняв швидку розпаковку на відео прямо перед кур’єром на вулиці, якщо цікавить будь ласка.- Достоинства:
- Функціональний, компактний, зум об’єктив, якість відео бімба, зроблено в Японії.
- Недостатки:
- хотілось б: бленду, HDMI кабель)