Отзывы покупателей о Прорезыватель для зубов Canpol Babies Птица (5903407740157) (74/015 Салатовый)
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Якість не погана. Поки користуємось і все гаразд
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Cb!
Нам важлива Ваша оцінка.
- Аліна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Продавець все швидко доставив. Прорізувач виготовлений з м'якого матеріалу.
- Достоинства:
- Зручно дитині тримати в ручці
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук!
Нам важлива Ваша оцінка.
- Оля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Покупала на подарок. Ребенок оценил)
- Достоинства:
- Его можно охлаждать
- МіленаПродавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Гарне курчатко, обрали через приємний колір та перевірена часом марку. Все просто та зручно
- Достоинства:
- Практичність та краса
- ІваннаПродавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Це вже третій наш прорізувач цієї моделі, малюку він сподобався, йому зручно його тримати, має багато виступів щоб почухати ясна, приємний на дотик, відсутні сторонні запахи
- Достоинства:
- Відмінна якість та зручність
- ІваннаПродавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Хороший прорізувач, постійно ним зараз граємося, доьре миється, зроблений якісного зносостійкого матеріалу, хороший охолоджуючий ефект з водичкою, дуже зручний для маленьких дитячих ручок
- Достоинства:
- Гарний та зручний
- ІваннаПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Прорізувач добре себе показав і як по основному призначенню і як весела іграшка. Багаті форми дають можливість нашій дитині і зручно взятись і зручно почухати зубки. Без запаху, м'якенький
- Достоинства:
- Багатий рельєф, охолодження
- ОленаПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Відмінний прорізувач, з хорошим охолоджуючим ефектом, багата на різного роду виступи форма дає нашій малечі можливість вгамувати зуд у період появи зубиків
- Достоинства:
- Якість та простота
- НаталіяПродавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Зручне курчатко, добре себе показав і як гризун для малечі і як іграшке. Все зручне та мяке, багато виступів, взявшись з будь якої сторони є чим почухатись
- Достоинства:
- Зручний, безпечний
- Недостатки:
- Не виявилось
- ІринаПродавец: Rozetka. Цвет: Салатовый
Чудовий прорізувач та гарна іграшка, різноманіття виступів дуже порадувало малюка, є чим почухати зубки та що поперебирати пальчиками, добре допомагає охолоджуюча дія водички всередині
- Достоинства:
- Форма та якість
- ВикторПродавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Забавная ципа, благодаря разному рельефу нашему ребенку удобно и играться и чесаться, хорошо работает охлаждающее свойство с водичкой внутри
- Достоинства:
- Хорошие материалы
- Недостатки:
- Не проявились
- Ксения Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Мабуть один з найкращих гризунців даного виробника, це курча ми і гризли й смоктали й гралися.Дитині є за що взятись й за лапки й за голову, тримається в ручці гарно
- Достоинства:
- Вдала форма