Отзывы покупателей о Ночные послеродовые прокладки дышащие Canpol Babies 10 шт (78/001)
- AI аналіз відгуків58 відгуків: 78% позитивних, 15% нейтральних, 7% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова якість
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш вибір та відгук по ТМ Canpol babies!
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш вибір ТМ Canpol babies та відгук!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш вибір ТМ Canpol babies та відгук!
Нам важлива Ваша оцінка.
Бажаємо гарного настрою та задоволення від використання!
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як післяпологові прокладки дуже гарні, спочатку трусики теена, потім ці. Ідеально. Рекомендую
- Достоинства:
- Великі, добре тримають
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала в доповнення до післяпологових трусиків, все сподобалось, не підвели, великі, тримались нормально
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не понравились. Да большие, хорошо впитывают, но узенькая клеевая полоска (слишком узенькая для такой огромной прокладки) плохо держала. Немного парили. Всё норовили куда-то съехать. Использовала с послеродовыми трусиками Canpol.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не зважаючи на свій не маленький розмір, вони не парять, не заважають, не з'їзджають, не створюють жодного дискомфорту. Надійні.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала в пологовий, але так і не скористалась. Бо по такій спеці хотілось "дихати" і використовувала пелюшки. Тому не можу сказати як вони. Але вибрала ці прокладки по відгуках.
- АнжелікаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальні, добре утримують.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш коментар та вибір ТМ Canpol babies.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ,приємний матеріал, але занадто широкі, через що незручні.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш коментар та вибір ТМ Canpol babies. Завдяки підвищеній вбираючій здатності та більшому розміру, ніж стандартні післяпологові прокладки, вони ідеально підходять на ніч.
- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Загалом сподобались, після пологів саме воно. Єдиний мінус - ДУЖЕ ПОГАНО КРІПЛЯТЬСЯ! Сама прокладка велика, а кріпиться тоненькою смужкою по центру. Погано тримається.. Бачу це не сподобалось не лише мені, можливо виробник зверне на це увагу.
- Достоинства:
- Добре поглинають, великий розмір
- Недостатки:
- Дуже погано кріпляться
Представник постачальникаДякуємо за Ваш коментар та вибір ТМ Canpol babies. Стосовно кріплення - надсилаємо інфо виробнику.
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволі непогані прокладки. Добре поглинають вологу. Дуже широкі, робиться складка посередині, яка натирає. З того, що є на українському ринку, найкращі.
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично!
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хоч здаються великими, але зручні. Не протікають, гарно поглинають, не парять.
- Достоинства:
- Все Ок.
- Инесса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові і зручні.
- Татьяна Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прокладки хорошо впитывают, большие, мягкие, не парят. Но! Для такой площади крепление наклейка к трусикам ни о чем, тонкая полоска посередине
- Достоинства:
- Впитывает, не парят, мягкий материал
- Недостатки:
- Плохо крепятся к трусикам
- Катерина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну якість топ ,немає подразнень,алергій,взагалі будь-якого дискомфорту.Користуюсь вдома і вдень,і вночі,бо тільки вони мов дихаючі і не скатуються як вата.
- Достоинства:
- Дуже гарна якість!
- Недостатки:
- Немає!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійні
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала дочці в пологовий. На 4 дні не вистачило. Але це чисто індивідуально. Не парять, добре кріпляться до післяпологових трусиків цього ж бренду. Дочка задоволена. Рекомендує.
- Достоинства:
- гарно вбирають, добре кріпляться до трусиків післяпологових
- Недостатки:
- нема
- Анна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На перші пологи брала інші, зараз готуюсь до других, взяла протестти)
- Катерина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень помогли после родов, особенно первые дни. Сначала показались огромными. Но потом поняла что от этого они и очень надёжные.
- Достоинства:
- Надёжные
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, дуже сподобались. Те що треба після пологів.
- Достоинства:
- Довгі, широкі, м'якенькі
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Они очень большие, огромные( размер как детский памперс) и мне не пригодились в роддоме.
- Саша А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Великий розмір, більші на кілька см, ніж Baby Ono. Добре тримаються на білизні.
Лише кілька днів користувалася. Коли виділення стали меншими, я розрізала прокладку навпіл і кріпила до трусиків.- Достоинства:
- Зручні, великі
- Заволока Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар мені сподобався, м'які до тіла, добре тримаються на білизні, комфортно себе почуваєш, вистачило на три дні, потім можна звичними користуватися прокладками.
- Достоинства:
- Хороша ідея, чому не було раніше таких?!)))
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала одну пачку, пожалела что так мало. Хорошие прокладки, спасали и во время родов так как пробивали пузырь и после родов. 10из10
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні прокладки, але мені знадобились лише 3 чи 4 шт, потім ставила вже звичайні.
- Достоинства:
- Великі і м'які
- Недостатки:
- Велика упаковка. Краще було б по 5 шт і дешевше.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошие прокладки, свою функцию выполнили на 5!
- Достоинства:
- не подвели
- Ганна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручні перші три-чотири дні після пологів. Особливо якщо було оперативне втручання. з ними, на відміну від звичайних прокладок, нічого не пріє і не натирає. М'які і ніжні. Брала дві упаковки, якраз вистачило. Однієї прокладки вистачало на 8-10 годин.
- Достоинства:
- Матеріал з якого зроблений.
- ВикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жалею, что заказала одну лишь пачку в роддом
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена, що взяла саме ці прокладки. Так, вони просто величезні, але якраз завдяки цьому ні краплі не протекло. Користувалася не лише вночі, а й вдень, тому упаковки якраз вистачило на 3 дні у пологовому. Використовувала разом з багаторазовими трусиками цієї ж фірми. Дуже зручно.
- Достоинства:
- Великі, м'які, не протікають
- Недостатки:
- Можливо, хотілося б ширшої клеючої стрічки
- Ольга Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає.
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не смотря на недостатки размера и того как клеить, с своей функцией справились.
- Достоинства:
- Неплохо впитывают
- Недостатки:
- Очень большие, ощущение как не прокладка, а седло между ног. Не очень удобно клеить.
- Алина И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все устроило, брала в роддом, свои функции выполняют полностью. Не протекали, удобные. Хватило на все 3 дня
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для мене дуже не зручні, великі, клеються незручно, сповзають і трішки протікають, після пологів нн підійшли
- Недостатки:
- Відчуття ніби валік а не прокладка, для дуже сильник виділень
- Наталья Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала в роддом. Сбиваются между ног и протекают, из за отсутствия крылышек.
- Достоинства:
- Большие
- Недостатки:
- Нет крылышек, слабо фиксируются, дорогие