Отзывы покупателей о Витамины Canvit Nutrimin для собак порошок 230 г (can50735)

Оценка пользователей 3.33/5
  • Людмила С***

Сьогодні отримала цю добавку, посипала на їжу собаці- їв із задоволенням. Але, коли побачила термін придатності....
    Моя собака хвора і стара, важить близько 1,8 кг (міні той терьер), знайшли хворого 3,5 років назад, тоді важив 750 грам, зробили операцію, щоб вижив. Думала, що цієї банки йому вистачить на рік, а виявилось, до 13 травня цього року. І купила за повну вартість, а сьогодні відкрила, щоб прочитати дозування, і дивлюсь- знижка! Я в шоці. Шкода витрачених коштів тому, що окрім добавок витрачається додатково багато коштів на його особливе не дешеве харчування з причини відсутності зубів і нижньої щелепи. Дуже прикро.

Достоинства:
    Запах і смак собаці сподобався.
    Недостатки:
    Термін придатності.
    • Лилия Л***

Така ж ситуація. Правда, купила по знижці, думала, що це повна вартість товару. Забирав чоловік і не здогадався подивитися термін придатності. Лише вдома , прочитала, що придатний до 13 травня. Прикро і неприємно. Нам би вистачило їх на рік.

• Александр Н***

Собака отказалась наотрез

Недостатки:
    Собака отказалась наотрез

Вітаємо,
      Добавку додають та перемішують до раціонів, приготованих в домашніх умовах. Собака не має відчувати аромату чи смаку добавки. Як правило поїдаємість є високою.

• Инга М***

Очень нравятся нашим собакам витамины фирмы Canvit. Пользовались таблетками. Сейчас взяли в порошке. Присыпаем им еду, что бы лучше кушали)

Достоинства:
    Комплексный подход. Вкусно собакам.
    Недостатки:
    не обнаружила
  • Сергей Д***
    Продавец: Rozetka

Купили банку этих витаминов с минералами в дополнение к основному корму. Кормим сухим и влажным кормом марки Advince. Собака всегда отлично себя чувствует. Это главный показатель. Рекомендую для сбалансированного питания наших четырехлапых друзей!

Достоинства:
    Богатый состав на витамины и элементы, удобно добавлять в корм