Отзывы покупателей о Подставка для PS5 Canyon CS-5 RGB с охлаждением и зарядкой для геймпадов White (CND-CSPS5W)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все чітко підходить, працює і світиться. Кулери трохи гучні, але то не проблема. Мабуть не дочитав комплектацію, і був приємно здивований кріпленню для навушників і кришці захисту від пилу
Представник постачальникаВітаємо, Олександр!
Дякуємо за відгук та за фото, прикріплене до відгуку. Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу продукцію. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- ДенисПродавец: Rozetka. Цвет: Белый
хороша підставка, виконує свою функцію на всі сто
Представник постачальникаВітаємо Вас, Денис!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель підставки для PS5 від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Сергій Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якщо товар не відповідає дійсності то для навіщо його продавати. Одне тільки розчарування, як повернути товар?
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Не відповідає дійсності
Представник постачальникаДобрий день, Сергій!
Щиро перепрошуємо за незручності, спричинені цією ситуацією. Оновлена модель підставки, яка підтримуватиме slim-версію, буде доступна вже на початку року. Щодо повернення товару, необхідно звернутися безпосередньо до продавця. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
15хв була включена і погасла, і не реагує більше ні кнопки
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник постачальника у розділі Питання відповів, що підставка сумісна із PS5 Slim. Це обман. Вона не підходить до неї.
- Недостатки:
- не підходить для PS5 Slim
Представник постачальникаДобрий день, Руслан!
Щиро перепрошуємо за незручності, спричинені цією ситуацією. Оновлена версія, що підтримуватиме slim-версію, буде доступна вже на початку року.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Не підходить під PS 5 slim
- Достоинства:
- Мінімалістична
- Недостатки:
- Не підходить до ПС
Представник постачальникаДобрий день, Катерино!
Дякуємо за відгук та додані фото, нам важливий зворотний зв’язок від наших користувачів. Для версії PlayStation 5 Slim рекомендуємо підставки з артикулами CND-CSPS5W-1 або CND-CSPS5B-1. Їх можна знайти на різних торгівельних майданчиках за відповідним запитом.