- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Іноді сам по собі починає працювати в режимі пс 4 або хбокс.Нікому не рекомендую до покупки.Якщо у вас зламаєтсья приймач то сам геймпад можна викидати на смітник.
- Достоинства:
- Підсвітка
- Недостатки:
- Незмінний модуль для підключення геймпаду.Не працює без нього ніяким чином
Представник постачальникаДобрий день, Роман!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Щодо переключення режиму роботи геймпада Ви можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылката більш детально описати ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть. Прийняли до уваги коментар стосовно USB-приймача та передаємо відповідним спеціалістам.- Ярослав Я***
Мне вообще не зашёл вернул на следующий день.
Взял геймпад rztk
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав!
Дякуємо що приділили час та поділилися своєю думкою. Нам дуже шкода, що ця модель геймпада не виправдала Ваших очікувань.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
купив 2 геймпади,юзаю4 дні. користуватись можна, попередні були 8 років тому за 80 грн))
гарно світятся, але було б краще якби світились кнопки, а не сам геймпад
тримають заряд дуже добре, але другий джойстик попався якийсь слабкіший - на вібро та трохи тупить при підключенні (думаю його здати) , чомусь на тестах стіків , малює не коло як на інших джойстиках, а квадрат, чому так? прицілитись в грі стає складніше
також по незрозумілим причинам, коли хочу навестись , недоходячи до середини, автоматом само кидає на середину, чому так? це із за того що вони дешеві ? я просто не знаю, скільки повинно коштувати нормальний геймпад. щоб працював по стікам нормально
думаю повертати , один із джойстиків (або на обмін) очікую зворотній звязок від представника
також додам відгук за офіційну підтримку, написав їм питання як підключати по проводу до пк, скинули на пошту інструкцію по геймпаду, дякую але в мене є така 0 из 10 ) також на офіційному сайті не кликабельні посилання на інструкції
думав ще є якийсь офіційний софт для налаштування стіків- але ні- Достоинства:
- Грати в ігри можна, підключаєтся один із джойстиків швидко, гарна вібро, гри вистачає на 4+ годин, більше не перевіряв. гарна підсвітка
- Недостатки:
- другий геймпад підключаєтся не так швидкой як перший(відео вкладу де не переключаєтся з пс4 режиму на хбокс приходитя по новому підключати) , також вібро в нього гірше ( див відео різницю) не дуже зрозуміла робота стіків, чому він показує квадрат із 20% помилками, а не коло? в грі не дуже просто
Представник брендуДоброго дня, Павло!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі геймпада.
Щодо Вашого питання про тест стіку, хотілося б пояснити, що форма квадрата, яку Ви помітили, часто є характерною для конструкції та способу обробки даних у таких пристроях. Різноманітні механізми, які застосовуються в геймпадах для відстеження рухів стіків, можуть впливати на точність руху діагоналі, що призводить до створення більш "квадратної" траєкторій. Що стосується проблеми з наведенням на ціль у грі, ми радимо Вам звернутися для діагностики пристрою з повним комплектом та чеком за місцем придбання геймпада.
Також хочемо вибачитися за будь-які незручності, які Ви могли відчути під час спілкування з нашою службою технічної підтримки, Ваш відгук важливий для нас.
Хотіли б додати декілька слів стосовно сайту, на даний момент ми працюємо над оновленням нашого геймінгового сайту, тому можливі тимчасові незручності у його роботі. Наша команда спеціалістів активно працює над вирішенням цього питання.
- Аристарх Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Геймпад замечательный, только вот вибрация не работает во время игры((. При зажатии кнопки MODE вибросигнал есть а в игре нету. Драйверов я не нашел увы. Если можно как то решить вопрос без возврата я буду только рад .
- Достоинства:
- Играть можно
- Недостатки:
- Не работает вибрация в играх
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за вибір техніки Canyon. Рекомендуємо підключити геймпад до іншого пристрою та обрати іншу гру. Якщо ситуація не зміниться, зверніться, будь ласка, в чат служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылката більш детально опишіть ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.- Ярослав Я***
Прошивок я что то не заметил на этот геймпад и думаю что их нет
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купил не то что хотел.Мой косяк.Сравнивал модель 02 и 04 .Последняя понравилась дизайном и поддержкой плойки 4.Заказал.А пришел домой и понял что модель 04 работает только через донгол юсб.Кстати он комплекте есть об этом никто не пишет в описание товара.На вид сделано добротно .Не знаю как он в работе.Даже не стал пробовать.Мне нужно подключение по блютуз.Я планировал пдключать к приставке Нвидиа Шилд.Но с таким большим донглом в комплекте это не вариант.Не могу понять что мешало положить в комплект маленький донгл такой как идет в комплекте с мышками беспроводными.
- Достоинства:
- Не могу сказать так как не тестировал.Поставлю 5 просто так
- Недостатки:
- Нет блютуз в сравнение с моделью 02
- Ярослав Я***
забыл добавить вот точно такой же джойстик брат близнец они ни чем не отличатся.но страйке есть блютуз-молодец производитель додумался)))
ссылка - Ярослав Я***
Беспроводной геймпад XTRIKE ME GP-52 Bluetooth, RGB, PS4/IOS/Android/PC/Nintendo он продается в Розетке имеет в отличие от canyon 04 блютуз.А так они как братья близнецы одинаковые.так что мой вам совет ставьте в джойстики модуль блютуз он стоит копейки .вы все заказываете в китае оем
Представник брендуДобрий день, Ярослав!
В моделі геймпада GPW-04 непередбачений Bluetooth, він має бездротове підключення 2,4 ГГц (що зазначено в характеристиках) через USB приймач. Ми завжди враховуємо вподобання наших користувачів, саме тому моделі геймпадів Canyon мають різні типи підключень, різну сумісність з пристроями та інше. На сайті gmng.canyon.eu/uk розміщений детальний опис характеристик контролерів Canyon. Ви можете повернути модель GPW-04 протягом 14 днів та повторно замовити геймпад GPW-02 з можливістю підключення через Bluetooth, за посиланням описаний процес повернення товару ссылкаТакож, хотіли б зазначити, що бренди споживчої електроніки дотримуються світових трендів, їх дизайн може мати спільні рішення – саме тому Ви можете бачити візуальну схожість між пристроями різних брендів. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Ярослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вопрос к представителю бренду .
Чем отличаются эти геймпады между собой кроме дизайна
Бездротовий геймпад Canyon Brighter GPW-04 Wireless RGB 5in1 PS4/Xbox360 Crystal (CND-GPW04) и gpw-2- Достоинства:
- Пока не знаю
Представник брендуДобрий день, Ярослав!
Дякуємо за питання. Геймпад GPW-02 сумісний з: Windows, Nintendo Switch, iOS 13.0 і вище, Android, PS3, підключається через Bluetooth 5.0, має 22 кнопки, додатково в комплекті йде Mini USB приймач для підключення до сумісних пристроїв, що не мають Bluetooth.
Геймпад GPW-04 сумісний з: Windows, PS4, Xbox360, Android, PS3, має 17 кнопок, підключається за допомогою бездротового підключення 2,4 ГГц через приймач, що іде в комплекті.
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісний, в житті виглядає краще ніж очікував
Представник брендуВітаємо Вас, Євгеній!
Ми вдячні за те, що Ви доповнили свій відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв два таких геймпада, перший працює добре, а другий не може синхронізуватися з адаптером, моргають індикатори і нічого не відбувається.
- Евгений
І якщо ви наприклад втратите usb-приймач то гейпад з іншим працювати не буде, проблему вирішить тільки покупка нового геймпада
Представник брендуВітаємо Вас, Євгеній!
Дякуємо за вибір техніки Canyon. Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо підключити кожен геймпад окремо та перевірити їх роботу. Якщо ситуація не зміниться, зверніться, будь ласка, в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Евгений
Запускав їх окремо і на різних пк, нічого не змінилося. В підтримці сказали що це заводський брак і я віддав геймпад на
обмін, тепер доведеться чекати до 14 днів
- ВʼячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На дотик приємний. Здається міцним.
Вставив USB-A 2,5g адаптер і через хвилину можна грати.
П.С.: Чомусь я вважаю що прозорі речі виконують завжди якісніше)))- Достоинства:
- Гарний, дешевий, легкий,приємний на дотик, приємний вібро-відгук
- Недостатки:
- Кнопки трішки гірше натискаються ніж на ps4 геймпаді.
Представник брендуВітаємо Вас, Вʼячеслав!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- Игорь Г***Продавец: Rozetka
начал определяться как геймпад для ПС4 и то только в аудиоустройствах, горит только 3й диод и всё, вместо 1 2 3
- Достоинства:
- Недостатки:
- глючит подключение
Представник постачальникаДобрий день, Ігор!
Шкода, що ви стикнулися з такою ситуацією. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
- Катерина К***Продавец: Rozetka
Дуже хороший та красивий геймпад за свою ціну. Можна налаштувати колір підсвітки на свій смак, підключити два або більше пристроїв, але щоб грати на пк в ігри що підтримують тільки контролери xbox треба буде помучатись з додатковими програмами.
Вигляд
Якість - Недостатки:
- Сприймається пк як контролер PS , а не xbox.
Представник брендуДобрий день, Катерина!
Дякуємо, що вирішили поділитися своїм досвідом, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Геймпад в даному випадку має визначатися на ПК як геймпад Хbox. На коректне підключення контролера можуть впливати додаткові програми, що використовуються та викликати конфлікти.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.