Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Солнечная панель Canyon SP-200W Blue (CND-SP200W2P)

Продавец: Rozetka

прошел уже правда наш кемпинг. оставляю отзыв как оно работает т.к. в интрукции внятного ответа не было. как получить 200W мощности. нужно соединить одну панель с выходом с tx60 На 1525 или как там тонкий штекер и подключить в панель 2. после этого с tx60 пускаем в моем случае на ecoflow river2 pro и максимально что смогли получить 175вт. отличный результат. надеюсь мой отзыв реального экспл поможет развивать этот бренд и отличный продукт

Достоинства:
    отличное качество за такую цену
    Недостатки:
    сложно омыть от пыли сторону где элементы панели. надо какое то спец средство

Вітаємо Вас, Владислав!
      Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель сонячної панелі від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Євген М***

Доброго дня. Підкажіть будьласка як ви підключали до Екофло?
      Я для підключення своєї станції (дельта 2) пробував використати 2 комплектних кабеля так: хт60 - андерсон-андерсон - хт60. Але мої станції не заряджаються, блимає червона лампочка

Добрий день, Євгене! Дякуємо за зацікавленість продукцією нашого бренду. Для того щоб розібратися в ситуації, нам потрібно більше інформації щодо схеми підключення та умов використання. Будь ласка, зверніться до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка та опишіть деталі підключення. Наші спеціалісти зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

Продавец: Rozetka

Боевые испытани проходим. В Одессе на побережье моря панели показали максимально 130-135вт экофлоу с ними работает прекрасно. Пишу отзыв в 07:51 то сейчас получаем 70вт

Вітаємо, Владислав!
      Дякуємо Вам за відгук та прикладене фото. Бажаємо подальшої успішної експлуатації та всього найкращого!

• Тарас К***

Тягне телевізор 49 дюймів і лампочку 15ват ,на вікні в картирі!Але немае сонця-не тягне не чого!

Вітаємо Вас, Тарас! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

Продавец: Rozetka

Получил сегодня панельку! Вскрыл то на качество изготовления как модулями то супер. Очень порадовала цена. Купил отдельно кабель с разьемом tx60 что бы переделать с Андерсона на tx60-tx60 для подключения ecoflow river 2 pro.

Достоинства:
    Свой контроллер который даёт возможность подключить устройство без отдельных зарядных умтройств
    Недостатки:
    Вес в коробке внушителен. Комплектация проводов для подключения к экосреде ecoflow. Бумажная гарантийкс не заполнена
    . Хотя отметка для Новой почти есть

Вітаємо Вас, Владислав!
      Дякуємо за відгук та прикладені інформативні фото. Нам дуже приємно, що ця модель сонячної панелі від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Щодо гарантійного талона, то зараз він в електронному вигляді і Ви можете його завантажити за посиланням ссылка Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
      Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.