Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство Canyon OnCharge 250 25W 1xPD 1xQC EU White (CNE-CHA250-21)
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Виконує свої функції, якісно виглядає, при зарядці видає 25w.
- Достоинства:
- Виконує свої функції, якісно виглядає, при зарядці видає 25w.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Богдане! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені роботою пристрою. Бажаємо подальшого зручного та довготривалого використання!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Працює добре, прийшло вчасно, дякую
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ірино! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Хороший пристрій
- Достоинства:
- Якість збірки, сильно не гріється, два виходи, ціна
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаВітаємо Вас, Володимир!
Дякуємо за високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо Вам комфортної та довготривалої експлуатації!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black
Працюе добре брав для Samsung a16,заряджае телефон за 1,5 години трохи нагріваеться
Представник постачальникаВітаємо Вас, Андрій!
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель зарядного пристрою від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!