- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Гарний павербанк. Від 0 до 100% приймає 15000 мАг. Зарядився за 9 годин. Важкуватий щоб носити постійно, а як домашній на випадок відключення електроенергії чудовий. Замовляю вже 2й в сім'ю.
- Достоинства:
- Чесна ємність. Якісна збірка. Рекомендую купити кожному.
- Недостатки:
- Немає кабелів в комплекті.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!- Микола
Прошу вибачення, кабель в комплекті є тайп С, не побачив одразу)
- Арт М***
2 раза разрядил и зарядил оба раза тестор показал 23000 +/- даже не знаю, как-то много.
Попробую теперь суммарно отдачу посчитать.
Кабель не сразу нашел, только потому что тарахтело.
- Дака З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Доброго времени суток. Решил написать отзыв тем, кто хочет приобрести данный девайс. Сразу скажу - носить девушкам в сумке будет нелегко)) Из плюсов - реально большая емкость аккумулятора!
В инструкции особо ничего не нашел по эксплуатации и токам, поэтому действовал методом "тыка")))
Полностью зарядился повербанк за 9 часов от зарядки 2А. Сейчас тестирую на своем телефоне с батареей в 5000мА. Уже второй раз до полного заряда держу - на самом павербанке исчезла одна лампочка (то есть осталось 75% заряда). При таких показателях - минимум на 5-6 зарядов должно хватить!
В общем - доволен! Рекомендую!- Достоинства:
- Реально большая емкость аккумулятора
- Недостатки:
- тяжеловат
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Поки все добре
Кабель є,але захований в ніші знизу,для тих хто не може знайти......- Достоинства:
- Компактний
Представник постачальникаДобрий день, Сергій!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції бренду Сanyon, та за інформацію щодо кабеля для майбутніх користувачів. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!- Наталия Е***
Дякую за підказку.
- Назар Г***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Толковий павербанк. Після повного розряду до 0, заряд до 100% через контролер ємності показав більше 21000mA.
- Достоинства:
- Простою зарядкою за ніч (1.5А), або потужною (3А), за годин 4-5 можна зарядити.
- Недостатки:
- Не стільки недолік самого павербанку, але з такою ємністю часто не пускають на борт літака (до 10000 проходить).
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!- Игорь К***
Спасибо, за хороший обзор ,,, мне помог в выборе паурбанка
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
В цілому товаром задоволений, якісний, міцний корпус. На скільки його вистачить, будемо дивитись. Це мій перший повербанк тож поки що мені все подобається.
З мінусів (не критичних) USB-C кабель що йшов у комплекті не хоче до кінця входити в роз'єм на банці і заряджати його, взяв інший кабель, перевірив, входить з *шелчком* й заряджає банку. Також все коректно працює з Micro-USB. Як на мене це дрібниці.- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Майже немає.
Представник брендуДобрий день!Ми дуже раді, що вам сподобався Power Bank PB-2001. Canyon прагне забезпечити кращу якість, і це доводить нам, що ми досягли цього.
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Дуже хороший павер, особливо за свою ціну зараз!))
Поки що розряджаю після першої зарядки. Телефони заряджаю не з 0 до 100, але! Спочатку підзарядив Піксель 8 про (5050 мАг) з 92% до 100%, потім Айфон 14 про заряджався десь з 30% до 80%, потім ще раз десь з 50% до 80%, потім Айфон SE2 зарядився з 15% до 100%, потім знову зарядив Піксель десь з 45% до 70%... Зараз знову на зарядці SE2 - і за всі ці підзарядки на павері мінус одна поділка! Розумію, що він ще не відкалібрований і індикація може бути не зовсім адекватна, тому і розряджаю його зараз, щоб прогнати заряд/розряд. Але мені вже подобається))
По якості і дизайну зроблений добре, близько до Сяомі, який майже вдвічі дорожчий. Єдиний його мінус - type с не працює на вихід. Але ціна!
Користуємось павером на 10000 цього ж виробника вже більше року - провалились розєми разом з платою в корпус, довелось розібрати і відремонтувати) А так працює без проблем.- Достоинства:
- Ніби непогана збірка, схоже на заявлений об'єм, красивий дизайн, ціна
- Недостатки:
- Type-с не працює на вихід
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі повербанка. Бажаємо Вам легкої подальшої експлуатації!
- Недавний П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купил себе недавно. Зарядил павербанк от 0 до 100% и потом ровно 7 дней только от него заряжал свой телефон у которого ёмкость батареи 5000 мА/ч, считаю это хорошим показателем, я доволен
- Достоинства:
- Большая емкость батареи, качество сборки, простота, возможность заряжать павербанк через Type-C или Micro USB, возможность заряжать от павербанка 2 устройства сразу, оптимальная стоимость
- Недостатки:
- Пока не выявлено, хороший добротный девайс. Ну тяжеловат весьма, и не тонкий, если это принципиально кому-то, серьезная такая балда когда берешь в руку)
Представник брендуДобрий день!
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Писала отзив що паукрбанк не заряджається , я прошу вибачення у виробника . Він заряджається його треба ставити десь на 12 годин заряджатися, але нажаль у нас війна і електроенергію дають по годинам і його просто не можливо зарядити до кінця , так все влаштовує . Взяла на роботу там генератор, заряджала 9 годин почав заряджати четверту лампочку , значить працює .
Представник постачальникаВітаємо Вас, Тетяна!
Дякуємо, що знайшли час доповнити відгук. Нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Хороша банка, заряджае телефон бистро, хватае на 4 зарядки телефона.
Представник постачальникаДобрий день, Максим!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Дуже зручно, поки що без скарг. Дякую продавцю.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Людмила!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Чудовий і доступний павер
Представник постачальникаВітаємо, Лілія!
Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Взяв для роутера.Повер відав 15500.Значить ємність 20000.Працює нормально.Швидкої зарядки нема,вона мені непотрібна.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаВітаємо Вас, Андрій!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!- Артур
Скільки часу потрібно заряджати сам power bank?
Представник постачальникаДоброго дня, Артур! При рекомендованих вхідних параметрах зарядного пристрою 5 В, 2 А, час повного зарядження батареї такої ємності складає до 10 годин.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
якiсний товар, рада що встигла взяти по знижцi, дуже задоволена!
- Достоинства:
- Все працюе добре
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаВітаємо! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції бренду Сanyon. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Карина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дякую за якісний товар
Представник постачальникаВітаємо Вас, Карина!
- Назар Г***Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Хороший павербанк. Після повного розряду до 0, заряд до 100% через контролер ємності показав більше 21000mA, час заряду більше 14 год.
- Достоинства:
- Простою зарядкою 1.5А за вечір-ніч, або потужною (3А), за годин 4-5 можна зарядити.
Представник брендуДобрий день!
- Одеській С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Три цикла разрядки - зарядки сделал. Изначально показало около 15000ma. После разгона, заявленный объём показало. На быстрой зарядке 6 часов заряжается. Практически не греется.
Павербанк супер, поставил бы больше 5 звёзд.- Достоинства:
- Всё отлично!
- Недостатки:
- Не обнаружил.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо Вам за вибір Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Другий ще краще. 16000 мАг
- Достоинства:
- Ємність
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день!Спасибі за відгук і високу оцінку Canyon
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Пропрацював три роки, використовувався регулярно, дуже добре тримав заряд. На жаль нещодавно трохи роздувся корпус, отже ресурс батарей закінчився. Але павер своє відпрацював на всі 100.
- Достоинства:
- Добре тримає заряд. Вистачило на 3 роки майже щоденного використання.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Володимире! Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділилися враженнями стосовно використання цієї моделі павербанка від бренду Canyon.
- Алексей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Товар качественный. Заряжаетя долго, но и накапливает реальных 19 000, можно неколько раз полностью зарядить телефон. Жаль, что уже нет в продаже, хотел бы купить еще один на всякий случай.
- Достоинства:
- Очень емкий, практически совпадает с заявленной емкостью, реальные 19000.
- Недостатки:
- уже нет в продаже
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олексій!
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку. Нам приємно, що павербанк виправдав Ваші очікування. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Дуже сподобався,якісно зібнаний,тримає заряд,але невдало розташовані розьеми юсбі.
- Достоинства:
- Тримає заряд,ціна
- Недостатки:
- Розьми розташовані близько ,неможна підключити два аідразу.
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- Вікторія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Я б рекомендувала купувати такий поаербанк поукпцям
- Достоинства:
- Заряджає телефон в повному обсязі, ще й залишається заряд в ньому.
- Недостатки:
- Така маленька не зручність-важить чутненько.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Вікторія!
- Танюша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Очень хороший товар, соответствует своему описанию.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Тетяна!
Дякуємо за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Павер банк прийшов швидко, без ушкоджень. Все працює. В данний момент оцінити якість товару повністю не можливо, так як на це потрібен час.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Богдан!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Користуйтесь із задоволенням!
- Надія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Непоганий ,за свої кошти
- Достоинства:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Надія!
Дякуємо за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Кирилл П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Топовий павер!
Представник постачальникаВітаємо Вас, Кирило!
- Кравченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Оцінка - відмінно !
- Достоинства:
- Дякую за товар. Банк працює як пише книга. Прийшло на слідуючий день. Все в комплекті.
- Недостатки:
- Пока не виявив.
Представник постачальникаВітаємо, Сергій!
- Каріна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Хороший павер. Заряд добре тримає, але немає швидкої зарядки і це мінус
- Достоинства:
- Добре тримає заряд
- Недостатки:
- Відсутність швидкої зарядки
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі повербанку від бренду Canyon, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Купувала влітку за ціною в 2 рази меншою. Стосовно якості претензій немає. Витримав 3 зарядки смартфона і невеличкий ліхтарик usb протягом 2 діб без світла. Виготовлений павербанк якісно.
- Достоинства:
- Якість, тримає заряд.
- Недостатки:
- зараз ціна завищена, але ж і попит є.
Представник брендуДобрий день, Олена!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі повербанка Canyon. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- ВиталинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Отлично за такую цену
Представник брендуДобрий день!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Придбав дану банку. Лише позитивні враження
Так, не має швидкої зарядки, але є наскрізна. Виробник в описі товару про неї ні слова не пище, але це величезний плюс. Дана банка може спокійно працювати резервним джерелом живлення для інтернет обладнання, як то оптичний термінал або роутер. При чому при наявноиу живлення від мережі буде заряд'жатись. Ну і приємно здувавала якість збірки. Приємний на дотик пластик і не маленька вага. Рекомендую до покупки.- Достоинства:
- Наскрізна зарядка, якість збірки. Об'єм.
- Недостатки:
- Не виявив
- Антон А***
Потом не удивляйтесь, когда банка вздуваться начнет...
Представник постачальникаДобрий день!
- Арт М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
2 раза разрядил и зарядил, оба раза тестер показал 23000 +/- 100 даже не знаю... Судя по фоткам тут в отзывах, да и вообще должен быть по замерам меньше, то выходит как-то много.
Попробую теперь суммарно отдачу посчитать.
Заряжается сам павербанк как-то долго, обычной зарядкой не обратил внимание, а быстрой 11 часов.
Отдача тоже не быстрая (это я понимал при покупке), но учитывая честную (даже более ёмкость) и его цену по акции – он прекрасен. :-)- Достоинства:
- Нормальная ёмкость.
- Недостатки:
- Хотелось бы быстрые зарядки, но учитывая стоимость все прекрасно.
Представник постачальникаВітаємо Вас!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної батареї від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Star E***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Брал по акции на подарок.
Работает нормально, заряжает легко 2 телефона по 5000 мАч.
Заряд еще остается...
Вес нормальный, надеюсь, там не песок внутри :)
Так же включали от него юсб ночник на 1Вт...светил пару часов без проблем вообще.
Пока всё хорошо, если что, то позже дополним отзыв.
Спасибо Розетке!- Достоинства:
- Доставка быстрая, упаковка "приличная"
- Недостатки:
- Не обнаружили пока
Представник постачальникаВітаємо! Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції бренду Сanyon. Бажаємо Вам легкої подальшої експлуатації!
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Товар оплатила на сайті, на наступний день він вже був у відділені магазину. На сьогодні все працює. Недоліків поки не виявила. дуже корисна річ в далеку дорогу.
- Достоинства:
- Швидка доставка,
- Недостатки:
- поки не виявлено
Представник брендуДобрий день!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Соответствует описанию
Представник брендуДобрий день!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Банка дуже класна , вага нормальна , працює штатно БЕЗ перегріву.
Для тих в кого на телефоні пише повільна зарядка то ось вам порада/поясненя але воно працюватиме не на всіх телефонах але в мене спрацювало , так ось -
1. У вас або кабель не підтримує швидку зарядку
2. Баг в Андроїд чи IOS таке буває але це не страшно бо заряджає так само як і від блока з розетки , можна перезавантажити телефон і він з 80%вірогідності пропаде але всеодно навіть якщо баг лишився то заряджає так само як і від блоку
Представник постачальникаВітаємо Вас, Дмитро!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель мобільної від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- ОльгаПродавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Белый
Купувала павербанк великої ємності, щоб хоча б пару раз можна було зарядити від нього смартфон. Мені вистачає майже на 4 повні зарядки. Можна заряджати одразу 2 девайси, в комплекті кабель type c. Є швидка зарядка.