- Березуцька О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже вдячный чоловiк за зручный, якісний рюкзак за приємну ціну. Дякуємо Розетці за своєчасну доставку
- Достоинства:
- Якість та приємна ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ольго! Дякуємо за відгук і високу оцінку якості нашої продукції Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Інна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
- Достоинства:
- Багато карманів
- Недостатки:
- Порвався у подорожі при першому використанні
Представник постачальникаДобрий день, Інно! Дякуємо, що вирішили поділитися своїми враженнями, шкода, що ви стикнулися з такою ситуацією. Ви можете звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання товару для обміну чи ремонту в рамках гарантії у 24 місяці. Бажаємо якнайшвидшого вирішення питання!
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Швидка доставка, рюкзак відповідає заявленим характеристикам.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Наталія!
Щиро дякуємо за коментар. Нам дуже приємно, що ця модель рюкзака від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо комфортного користування!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все відповідає опису. Гарний, зручний рюкзак. Мої щомісячні відрядження по країні цілком витримує вже півроку. Достатньо різних кишень (для мене це було важливо), щоб зручно розмістити і дрібнички і супутні необхідності окрім ноута.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Рюкзак просто супер все відповідае описанню
- Достоинства:
- Матеріал , кількість карманів
- Недостатки:
- Немаае кабеля а в описані е (
Рюкзак просто супер полностью соответствует описанию оправдал асе ожидания . Доставка розетка как всегда быстро , четко , вовремя супер.
- Достоинства:
- Все перечисленное в описании
- Недостатки:
- В описании написано кабель идёт в комплекте с рюкзаком но кабеля нет
Представник постачальникаДобрий день, Віталій!
Дякуємо Вам за вибір продукції Canyon, а також за високу оцінку якості. Нам приємно, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі рюкзака для ноутбука. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Чудовий рюкзак. Брав його, як запасний під ноутбук, але він виявився гарної якості, та дуже місткий. Влазить усе: ноутбук 15.6 у чохлі, клавіатура, миша, підставка під ноут, зарядки, хаб, папки з документами та інші прибамбаси. Коли кудись їду, то буває використовую його як звичайний рюкзак, куди складаю одяг та інше. Задоволений, можливо візьму ще один такий
- Достоинства:
- Якість, місткість
- Недостатки:
- Поки не виявлено за майже 3 місяці активного користування
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Задоволений покупкою. За свою ціну чудовий рюкзак! В походи з консервами, звісно, з ним не походиш, а для пари ноутів з усіма комплектуючими, набору інструментів, документів і різних дрібниць саме воно.
- Достоинства:
- - Якісний матеріал і фурнітура
- Зручне розмежування
- Приємний дизайн - Недостатки:
- Поки не помітив
Представник постачальникаВітаємо Вас, Денисе!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель рюкзака від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6
Доволі непоганий рюкзак. Все необхідне можна з легкістю розмістити, навіть папку з документами. Непогані застібки.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Місце для пляшки з лівої сторони, як для мене трішки не зручно.
Представник постачальникаДобрий день, Володимир!