Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Сумка для ноутбука Canyon B-5 15.6" Gray (CNS-CB5G4)

Оценка пользователей 4.86/5
  • Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Купляв на подарунок, класна сумка, хочу взяти і собі ще одну

Вітаємо Вас, Андрію! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Гарного дня!

• Микола Г***

Проста сумка, з простою фурнітурою, простеньким матеріалом. Відповідає ціні.

Достоинства:
    Ненайдешевша фурнітура, ремінь і матеріал. Добре зшиті ручки, дно і боки теж з матеріалом.
    Недостатки:
    Простенька, дуууже довго не послужить.

Вітаємо Вас, Микола! Ми дуже раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Віталій А***

Сумка хороша. Потрібна була саме такої конструкції щоб не повністю відкривалась, адже на зустрічах буває потрібно діставати або планшет або ноутбук, і бувало щосб одне тоді випадало. А тут конструкція унеможливлює випадіння другого гаджета з сумки.
    Також звертає увагу на себе те що карабіни металеві.
    Рекомендую!

Добрий день, Віталій!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Мирослава С***

взяли до 20-річчя розетки,за 500 грн!!
    якість прекрасна, сумка дійсно водонепроникна і дуже багато відділень

Вітаємо Вас, Мирослава!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель сумки для ноутбука від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!

• Наталя В***

Гарна якісна сумка з декількома відділами всередині та карманом на змійці ззовні. Прекрасна ціна по акції до 20-річчя розетки

Достоинства:
    Декілька відділів
    Недостатки:

Добрий день, Наталя! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!

• Олена

Чудова сумка, швидка доставка. Дякую!

Вітаємо, Олена!
      Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель сумки для ноутбука від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!

• Анна

Придбала для ноутбука 15'6 дюйма, ідеально по розміру. Сумка має два відділення та дві кишеньки, ноут спокійно вміщується у додаткове відділення, яке закривається липучкою.
    Тканина плотна.

Достоинства:
    Плотна тканина, зручна, є декілька відділень
      Представник бренду

Добрий день, Анна!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо приємного використання!