Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Смарт-часы Canyon Easy SW-54 Black (CNS-SW54BB)

Оценка пользователей 2.5/5
  • Виктория Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 43.5. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Все чудово, дякую!

Достоинства:
    Все
  • Олег К***

Неякисний

Достоинства:
    Недостатки:
    Некоректно працюють

Добрий день, Олегу! Дякуємо за зворотний зв'язок. Прикро, що у Вас склалося таке враження. Для того, щоб розібратися в ситуації, нам потрібно більше інформації. Будь ласка, зверніться до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка та надайте більше деталей щодо налаштувань та роботи годинника. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 43.5. Цвет корпуса: Green. Цвет ремешка: Green

Не покупайте это ... лучше добавить и xiaomi за 1000 взять.

Достоинства:
    нету
    Недостатки:
    много

Добрий день, Антоне! Нам дуже шкода, що у вас склалася така думка. Для того, щоб розібратися в ситуації, нам потрібно більше інформації. Будь ласка, зверніться до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаі надайте більше деталей щодо роботи годинника. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Альона Б***

У целом нормально, большой яркий экран, в воде отлично и в бассейне и в душе вообще не снимаю .Слабый вибро сигнал, мало настроек, очень мало тем, до этого были honor 5, экран был меньше но в целом намного лучше цена и качество и вибро и множество настроек.

Достоинства:
    Яркий экран, отлично в воде себя зарекомендовали
    Недостатки:
    Не всегда сразу реагируют, слабый вибро, мало заставок тем

Добрий день, Альона!
      Дякуємо за відгук. Нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Шкода що годинник не виправдав Ваших очікувань.