- AI аналіз відгуків210 відгуків: позитивні — 54%, нейтральні — 16%, негативні — 30%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Хороші, довго працюють,взяв три пари,одні брату на полігон відправив
- Достоинства:
- Гарно грають і довго
- Недостатки:
- Трохи не вдобно виймати навушники з боксу,іпутін не здох
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- ІринаПродавец: Rozetka. Цвет: White
Вперше купила бездротові навушники, раніше біли лише звичайні дротові. Мені подобається. Без дротів реально зручно - нічого не плутається в одязі чи сумці, в вухах сидять добре, не випадають, заряду вистачило на тиждень користування по дорозі на роботу та додому. Можна використовувати окремо навушник для розмов, ніхто не жалівся що мене погано чути.
- Достоинства:
- ціна, довго тримають заряд
Представник брендуДоброго дня, Ірина!
Дякуємо за Вашу довіру до бренду Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Гегедюш Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Згоріли мої улюблені Sony WI-C400. Ну, думаю візьму щось недороге, щоб не шкода було, десь в полі, загубити, а заодно попробую TWS. Відверто кажучи не очікував такої якості. Звук, чіткий і чистий. Звичайно усі нюанси вирішуються налаштуваннями еквалайзера. Pantera, Metallica, Amorphis, Manowar звучать, на мій смак, відмінно. Сочний бас, на диво чітка середина, високі супер. Дзвінок з вулиці, при середньому вітрі, мене чути добре, навіть не повишаючи голоса. Ще не знаю скільки тримає заряд акумулятора, та зважаючи на якість виконання, думаю буде в межах заявленого в описі.
Підсумовуючи, раджу до придбання. Якісне виконання, силіконовий чохол з карабіном, 2 роки гарантії і головне, на диво якісний звук, роблять ці навушники найкращим вибором у своїй ціновій категорії, та власне кажучи звучать не гірше, приблизно, в чотири рази дорожчих Sony.- Достоинства:
- Якісний звук та виконання. Силіконовий чохол з карабіном. 2 роки гарантії
- Недостатки:
- Поки не виявив. Якщо щось, під час використання виявлю то коментар доповню.
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від Canyon. Ми дуже цінуємо Вашу думку стосовно техніки нашого бренду. Користуйтесь із задоволенням!
Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Володимир М***
Абсолютно згоден — навушнички на диво суперові. І чим далі вони грають — тим краще. Але маю такі трабли з мікрофонами, що віддалені звуки й шуми скажено підсилюються, так, що співбесідник тільки їх і чує. Ви не стикалися з таким?
Представник брендуДоброго дня, Володимир!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка
Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
За розміром великі, порівняно з попередніми. Сидять у вухах зручно, не випадають, не заважають. Звук подобається, але, здається, баси та барабани гучніші за інші інструменти. За співвідношенням ціни та якості - краще ніж очікував.
- Достоинства:
- Ціна, зручні.
- Недостатки:
- Як вже писали, незручно витягнути з кейсу.
Представник брендуДобрий день, Євгеній!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам довготривалої експлуатації!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Навушники супер
Купувала донечці, рік і три місяці тому.
Але вона їх загубила восени 2023 року
6.04.24 знайшли на подвір’ї ( пролежали в землі понад 5 місяців, і в снігу і під дощем)
І що - ПРАЦЮЮТЬ!!!!
Так ще й зарад 70% за стільки часу
Тому найкращі рекомендації!!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Марина!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Богдан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Навушники прекрасні звук ідеальний виглядають класно тримають заряд ну дуже довго за 5 годин активного прослуховування музики не розрядилися хоча і були заряджені не повністю , думав за такі гроші буде щось не дуже але ці навушники здивували буду брати ще)
- Недостатки:
- Немає індикації заряду кейса але за всі плюси перераховані вище прощається)
Представник брендуДобрий день, Богдан!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Світлодіодний індикатор чохла знаходиться біля роз'єму для зарядки. Індикатор блимає під час заряджання, та постійно горить при повній зарядці чохла. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Звук на свою ціну. Працюють третій тиждень без нарікань. І бонус: силіконовий чохол з карабіном.
- Достоинства:
- Силіконовий чохол
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Сергію! Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі навушників. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Чудові навушники за цю ціну!
Користуюсь майже 2 роки, нарікань не маю. Дуже довго тримають заряд. Чохол в комплекті був приємним сюрпризом))- Достоинства:
- Дуже довго тримають заряд, чохол із карабіном в комплекті.
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Катерина!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі навушників. Користуйтесь із задоволенням!
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Рік потому.
Минув рік із дня покупки навушників. І чим далі ними користуєшся, тим більше подобається звук. Перші вісім місяців навушники використовувалися інтенсивно (кілька годин щодня). На сьогоднішній день жодних проблем з підключенням, зв'язком, триманням заряду або звуком.
Якість відтворення музики на достойному рівні. Меломанам зайде (аудіофілам — ні). Звісно, це суто індивідуальне відчуття, але так з усіма навушниками. Почитайте відгуки про Бенґ енд Олафсен за тисячу доларів — «звук як із бочки». Отже, маємо вибір між розчаруванням дорогою апаратурою і насолодою від користування доступною.
Звісно, навушники не можуть бути ідеальними. І компанія може виправити цю проблему. Мікрофони в навушниках якісні. Але прошивка така, що від болгарки метрів за п'ятдесят у твого співбесідника розколюється череп, а твого голосу не чутно. Сапорт відказує, що це тому, що мікрофон далеко від рота. Так це на всіх навушниках так. Очевидно, що в настройках щось наплутали з чутливістю. Ближній звук, голос має підсилюватися, а дальні слабкі звуки гаситися. Але в приміщенні це не так погано (знов-таки, якщо немає сторонніх звуків).- Достоинства:
- якісний звук, надійність, посадка, тривалість роботи
- Недостатки:
- недопрацьована настройка мікрофонів — дальні звуки надзвичайно підсилюються й викликають акустичний шок у співбесідника, треба знизити чутливість удвічі
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми розуміємо, що кожний споживач має свої індивідуальні потреби та завжди уважно ставимося до побажань наших покупців, саме вони допомагають нам стати кращими.
- АсяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
користуюсь 8 місяців. жодних нарікань не маю.
рекомендую.
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Класні навушники.
Представник брендуВітаємо Вас, Сергій!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
За таку ціну вони просто неймовірні
- Достоинства:
- Якість звуку, запас гучності, автономність, зручність як у вухах, так і зарядного кейсу (тим паче з чохлом та карабіном у комплекті)
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Денис!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Сьогодні отримала свої навушники.
Перше,що мене здивувало,це наявність силіконового захисного кейсу з карабіном( дуже приємний сюрприз!)
Звучання плеєра чудове,як гарнітура для розмови теж дуже якісно.
Була занепокоєна,що будуть випадати з вух( не дуже люблю таку форму),але дарма хвилювалася. Все ідеально.
Колір обрала Purple,і він співпадає з фото,такий ніжний,не кричущій.
Доставка швидка- Достоинства:
- Якість,ціна.
- Недостатки:
- Ніяких не виявлено
Представник брендуДоброго дня, Ольга!
Дякуємо за вибір продукції нашого бренду та за прикладене до відгуку інформативне фото. Користуйтесь із задоволенням!
- ВладПродавец: Rozetka. Цвет: White
У цій ціновій категорії і формфакторі конкурентів просто немає. І навряд скоро будуть. Ідеальні бюджетні навушники для вулиці (ну, і вдома теж норм). З мікрофонами все гаразд, хоч і не високопрецизійні (але дивимося ціну!).
Інженерне рішення з амбушурами забезпечує добрі баси. Кому їх мало чи багато — пробуйте розміри амбушурів.
Повністю розкриє звук програвання музики у високій якості. А ще краще — поставити Poweramp, і вже на ньому грати файли або потоки у високій якості.
Ціна/якість просто вражають!
Що додати? They can!- Достоинства:
- ціна, звук, дизайн, батарея, зручна посадка
- Недостатки:
- один навушник дійно іноді відвалюється, але перепідключення це виправляє
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Користуйтесь із задоволенням!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Брала навушники місяць назад. Дуже задоволена. Звук чудовий, зарядка довго тримає. При розмові співбесідник чує мене чудово навіть при використані одного навушника. В принципі, в мене такі умови, що в основному користуюсь одним навушником по черзі. Додатково плюс наявність карабіна на футлярі, дуже подобається. І колір в реальності виявився доволі приємним. Трошки треба звикнути діставати навушники з футляра, є свої заморочки. Але це не критично. Читала в відгуках про проблеми з правим навушником, Я поки що з такими не стикалась. Все працює.
- Достоинства:
- Ціна, звук, автономність.
- Недостатки:
- Ще не знайшла
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ольго! Дякуємо за довіру та позитивну оцінку. Раді, що ця модель навушників виправдала Ваші очікування щодо якості звуку та автономності. Бажаємо приємного користування й надалі!
- Кирилл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Я доволен и мои правнуки будут довольны, отлично сидят, басс глубокий, заряд держится ещё со времён динозавров, лучшие наушники что у меня были, в эксплуатации удобные, только доставать из кейса нужно привыкнуть небольшие неудобства есть, цвет юридический выглядят ещё лучше чем в объявлении, очень тяжело запачкать как кейс так и сами наушники
Представник постачальникаВітаємо Вас, Кириле! Дякуємо, що знайшли час написати розгорнутий відгук та поділилися враженнями від використання цієї моделі навушників. Нам дуже приємно, що Ви зупинили свій вибір на продукції Canyon. Бажаємо найкращих результатів у подальшому користуванні!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Мені сподобались за такі гроші бімба
- Достоинства:
- Дешеві
- Недостатки:
- Поки не має
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олегу! Дякуємо за Ваш відгук та прикладені фото. Бажаємо приємного користування!
- Яхвак Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Досить непогана якість за свої гроші. Довго тримає заряд. Кейс і карабін (?) в комплекті.
- Достоинства:
- Ціна, акумулятор, комплектація, ± якість звуку
- Недостатки:
- Важко дістати з кейсу
- Благий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Нормально слухать музику
А по телефону розмовлять іде фон, якщо один наушник то для розмови ідеально- Достоинства:
- Недостатки:
- За таку ціну немає
Представник постачальникаДобрий день, Петро!
Дякуємо за відгук, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Мені дуже подобаються ці навушники. Я вже купувала їх два роки тому: чорні і білі, собі та чоловікові. Звук якісний, заряд довго тримає. Як стало питання купувати нові навушники, бо я один свій десь загубила, то авжеж, я выбираю знову цю модель. Дякую, дуже задоволена!
- Достоинства:
- Якісний звук, довго тримає заряд, зразу йдуть у силіконовому чохлі з карабінчиком, є амбушури різного розміру та зарядний кабель. А головне - невелика ціна.
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Ольга! Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Наушники классные. Батарея долго держит и не разряжается ,зарядил 2 дня назад так и не сели.
- Достоинства:
- Ціна і звук .
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Богдан!
Дякуємо за відгук та вибір техніки Canyon. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Дима Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Всем привет!!!
Хотелось поговорить за данную модель...
- Наушники отличные
- Качество сборки хорошее, но нужно учесть то что при зарядки наушники сами не отключаются, это нужно делать в ручную. Управление сенсорное, чтобы отключить нужно долго зажать каждый наушник пока индикаторы не перестанут гореть (я этого сам не ожидал, бо всегда покупал автоматические наушники, поэтому говорю сразу).
- Каждая модель или фирма наушников работает по-своему.. нужно просто прывикнуть...
- По поводу доставки... То собрали заказ (плюс - минус) где-то 3 дня, а дальше зависит от скорости поставщика.
- В комплект входит:
1) провод разъёмом Type-C (овальное такое) длина кабеля короткое.
2) Чехол с карабином (цвет чехла зависит от выбранного вами в заказе) (у меня зелёный).
3) бокс для зарядки на ходу.
4) подушечки разного размера.
5) одна пара наушников (просто есть наушники где в боксе сразу 2 пары, от поэтому я и сразу говорю что одна пара)
6) Ну и чек от "Розетка".
Так что я лично восхищён- Достоинства:
- Качественная сборка, чехол в комплекте, отличный звук
- Недостатки:
- Отсутствуют
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро!
Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Нам приємно, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі навушників і продемонстрували придбання у відео, прикладеному до відгуку. Бажаємо Вам приємної експлуатації!
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купувала як подарунок брату. Встигла користуватися навіть сама) Чудовий звук, навіть на невеликій гучності голосно (для когось це може бути недоліком). Дуже подобається чохол, який йшов, та можливість прикріпити кудись навушники. Цілком задоволена якістю та ціною.
- Достоинства:
- Не великі, зручні. Мають гарний звук.
- Недостатки:
- Не помітила.
Представник постачальникаДобрий день, Марія!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные наушники за такую цену, играют чисто, микрофон хоть и не топ, но слышно сносно, если сравнивать с аналогичными по цене моделями то здесь слышно на уровень лучше.
Представник брендуВітаємо Вас, Максим!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- ШМАТКО Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Слухаю ауди книжки по 12 год,не помітила переривання звуку,в дзвінках теж добре чути! Купили всі кольори,всі однаково добре працюють,з вуха не випадають,сенсор працює добре.Рожеві не помітні ,чим і привабили мене дужче)кейс вже с чохлом,силіконовий, дуже зручні
- Достоинства:
- Помітила,що на велику відстань не переривається зв'язок з телефоном
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Юлия!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замовляю вдруге. Дуже класні, добре тримаються у вухах та легко перекривають звук від шосе. Звучання мені подобається. Раджу усім
- Достоинства:
- Ціна, звук, якість, колір
Представник брендуВітаємо Вас, Аліна!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники просто супер! Звучання гарне,коли розмовляю теж все добре чути. І з моменту покупки 4дня, ще ні разу не заряджав, тримають заряд дуже довго! Розетци дякую,за якісну доставку,навушники прийшли,справні ,і вчасно
Недоліки: незручно виймати з кейсу- Достоинства:
- Зручні,заряд тримають довго, ціна.
- Недостатки:
- Незручно виймати з кейсу
Представник брендуДоброго дня, Олег!
Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду. Сподіваємось, що вказаний Вами недолік не вплине на загальне враження стосовно придбання. Користуйтесь із задоволенням!
- МаркОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Зараз слухаю музику и пишу відгук. Навушники топ, звучання шик, таке враження що в клубі знаходжусь, баси класс! Єдиний недолік, це те що не дуже удобно доставати їх з кейсу, але то скоріш мої пальці великі
- Недостатки:
- Трохи неудобно діставати навушники з кейсу, але більш за все це із-за мене)
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Навушники добре працюють, коробочка така гарна, підключаються через блютуз, замовленням задоволена.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Не бачу недоліків
Представник брендуДобрий день, Галина!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Купували на подарунок. Іменинник залишився задоволеним.
- Достоинства:
- Як для подарунка - гарна ціна, цікавий колір.
- Недостатки:
- Не виявлені.
Представник брендуДобрий день, Тетяна!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо довготривалої експлуатації!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Навушники просто супер! Звучання гарне,коли розмовляю теж все добре чути! І з моменту покупки ще ні разу не заряджала, тримають заряд дуже довго! Купила їх 19 червня,а сьогодні 8 липня
- Недостатки:
- Немає як на мене
Представник брендуДоброго дня, Оксана!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від бренду Canyon. Користуйтесь із задоволенням!
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Столько хороших слов сказано про наушники, что даже трудно что-то придумать новое. Скажу, что за такую цену - они лучшие!
- Достоинства:
- Отличное звучание и автономность!
Представник брендуВітаємо Вас!
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Наушники супер
Представник брендуВітаємо Вас, Надія!
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Навушники супер! Звучання просто бомба!
- Достоинства:
- Якісний сервіс Розетка, комплектація товару навушники та чохол - супер. Як довго служитимуть покаже час.
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник брендуВітаємо Вас, Юлія!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото. Бажаємо приємного користування!- Анастасия О***
Кейс йшов разом с навушниками
- Юлія
Через три місяці перестали працювати!!!!! Брак!!!
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
За такі гроші - неочікувано класні. Використовую для розмов, а не для музики, тож у мене немає вимог до чистоти звучання.
Дійсно, якщо не працює лівий навушник одразу після розпаковки, то треба їх просто перезавантажити.- Достоинства:
- Недорого, якість супер
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день, Марина!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Користуюсь з кінця грудня. Звук пристойний, конектяться моментально при вийманні з кейса. Заряд тримають довго, не відміряв час, але не було випадків, щоб протягом дня не вистачило. При використанні як гарнітуру я і мене чути добре. Раджу.
Представник брендуВітаємо Вас, Олег!