Отзывы покупателей о Наушники Canyon TWS-6 Beige (CNS-TWS6BE)
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Навушниками користуюсь 1 рік і 3 місяці, користуюсь досить часто. Мені вони дуже подобаються - шикарний дизайн, під'єднуються без проблем, реагують швидко, гарно тримаються в вухах і не випадають, динаміки і мікрофон працюють добре, хоча останнім користуюсь рідко. Не люблю вакуумні, тому вибрала цю модель і повністю задоволена своїм вибором. Єдине, чого мені в них не вистачає, це індикації рівня заряду на кейсі.
- Достоинства:
- Відмінно працюють, дизайн, колір
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Інна!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудові меломанівські навушники (саме меломанівські, а не аудіофільські, які слухають для того, щоби вгадати, яким медіатором гітарист б'є по струні — пластиковим чи з черепахового панцира), прекрасно відіграють усе, мають подачу і характер. Прикметно, що брав Sennheiser Accentum Open — і мусив повернути, бо відчувався легкий розбаланс в правому у більший бік. До того ж, Sennheiser Accentum Open запроектовані як суто вуличні, в приміщенні слух швидко стомлювався — всі ручки настройок звукоінженери повикручувати на максимум, а Canyon TWS-6 — універсальні. Загалом, підшукував більшою мірою щось для сну. Canyon TWS-6 і тут на висоті — не випадають.
Також варто відзначити, що хороших недорогих (та й дорогих теж) навушників у такому форм-факторі не так вже й багато, а класичних вкладишів TWS — так і взагалі немає. Тож, добра порада компанії Canyon — узятися за виробництво TWS-вкладишів. В Україні достатньо поціновувачів вкладишів, але виробники чомусь не зважають на це. Є TWS-вкладиші від Лун Шенґ, та вони в Україні офіційно не продається (ну й ціна там повища).
Звук Canyon TWS-6. Як зазначав вище — дуже добра подача і характер, добре настроєні — від тривалого прослуховування акустичного дискомфорту не виникає. Це саме меломанівські навушники, і щодо покайфувати від музики — звук цілком достойний. Хтось у коментарях зазначав, що переграють Маршали Мінори. Не мав змоги порівняти, та чув нарікання від власників мінорів.
Хто має сумніви — не сумнівайтеся, беріть!
Для кращої посадки й кращих басів надів амбушури (на фото) — це не складно.
Слухаю з телефона Redmi 5 і плеєра Sanling M3X — усе чудово!
Canyon продовжують дивувати як доброю якістю, так і доброю ціною. Раніше мав — Canyon TWS-5 — і вони теж чудово звучали. Хіба що, форм-фактор трохи не мій. Також були якісь химерні настройки мікрофонів — за сто метрів працює болгарка, співрозмовник від того отримує звуковий удар, а тебе самого чути слабо. Таке. І дякую компанії — за рік чи два здав по гарантії.
До речі, TWS-6 теж мають довгу гарантію — 24 місяці.
По мікрофонах тут ніби все добре, скарг від співрозмовників поки що не було.- Достоинства:
- На диво добрий звук
- Недостатки:
- мабуть, таки не вистачає кольорової індикації ступені заряду кейсу, або я не просік сигнатуру білого індикатора — може, він якось блимає по-особливому, коли розряджений
Представник постачальникаВітаємо Вас, Владиславе! Дякуємо, що знайшли час написати розгорнутий відгук та поділилися враженнями від використання цієї моделі навушників бренду Canyon, а також за додані фото. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо довготривалої та комфортної експлуатації!
- ВладаПродавец: Rozetka. Цвет: Beige
Форма навушників мені підійшла, вони легко вставляються у вухо, не такі герметичні як із насадками, але мені комфортно їх носити, бо від силіконових насадок у мене вуха болять.
Ці дуже нііжні і красиві. Звук повністю влаштовує, без перешкод чи переривань. Заряду ну дуже на довго вистачає, навіть трохи незвично після моїх старих.
Чохол та карабінчик гарно доповнюють їх. Ціна за такий комплект та якість - супер
Представник постачальникаВітаємо Вас!
Ми дуже раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду та поділились фото. Бажаємо приємного користування!
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Наушники нормальные, звук хороший, но, как для меня есть один недостаток, не для маленьких ушей. Мне некомфортно в них
Правда есть и плюс, купалась в море, забыла вытащить наушники, один из них упал в воду, я думала уже всё... Выловила его вместе с песком со дна моря, и, на удивление, он продолжил работу- Достоинства:
- Наушник выдержал купание в море
- Недостатки:
- Не для маленьких ушей
Представник брендуДобрий день, Тетяна!
Дякуємо, що вирішили поділитися своїм досвідом, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Навушники сподобалися. Звук приємний.
Представник брендуДобрий день, Ярослав!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Сьогодні тільки отрмав, на вигляд досить акуратні, класичний форм фактор - зручно відчувається в вусі. Дуже здивувавла якість звуку! багато від них не очікував, але звук майже нічим не відрізняється від marshall minor 3...
- Достоинства:
- ціна, якість матеріалів, звук
Представник брендуВітаємо Вас, Максим!
Дякуємо за відгук і вибір продукції Canyon. Бажаємо приємного користування!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Дуже круті вуха! Звук і мікрофон якісні як на цю ціну. Рекомендую!
- Достоинства:
- Звук, мікрофон, швидка зарядка боксу, зручний сенсор і силіконовий чохол з карабіном.
- Недостатки:
- Не помітив
Представник брендуДобрий день, Андрій!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Юлія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ціль покупки навушників - на роботі "абстрагуватися" від колег в кабінеті. Навушники класні. Сподобалися, навіть більше, ніж Redmi Buds 6 Active (можливо мені просто не повезло), і за звуком, і за формою, і за часом в роботі.
Замовляла саме в "Rozetka", отримала наступного дня. чохол та провід в комплекті є.
Рекомендую.- Достоинства:
- звук, час в роботі, чохол, ціна
- Недостатки:
- поки немає
Представник постачальникаВітаємо Вас, Юліє! Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені вибором цієї моделі навушників. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо комфортного користування й надалі!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные,держат долго. Очень доволен,пользуюсь больше года
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олександре! Дякуємо за відгук і високу оцінку якості нашої продукції Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Геннадій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Представник постачальникаВітаємо Вас, Геннадій!
Дякуємо за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Загалом чудові навушники, особливо радує приємний колір.
Куплялись для прослуховування підкастів. В користуванні майже 3 місяці, рідко користуюсь і поки все ок.
Єдиний недолік, особисто в мене починають боліти вуха після години з ними- Достоинства:
- Дизайн, колір, чохол в комплекті
- Недостатки:
- не універсальна ергономіка
Представник постачальникаВітаємо Вас, Анна!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Все ок
Представник постачальникаВітаємо, Володимир!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Все супер! І звук і чохол!
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники суперові! Гарний дизайн та якість звуку музики та під час розмови.
- Достоинства:
- Гарна якість звуку
- Недостатки:
- Поки не виявили
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна!
- Денис Р***Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Звук перевершив надії та сподівання, батарею тримають добре.
Топ за свою ціну- Достоинства:
- Гарний звук, батарея тримає добре
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДобрий день, Денис!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Задерилова С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дитині сподобався,працюють норм
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник постачальникаВітаємо Вас, Світлана!
Вдячні, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників. Дякуємо, що обрали Canyon!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Суперові навушники - легко підключаються, дуже комфортні і добре тримаються в вухах, хороший звук, досить непоганий мікрофон, заряд тримають довго. Все, що я хотіла отримати, купуючи ці навушники, я отримала. Повністю задоволена товаром. Обслуговуванням також задоволена. Дякую.
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Інна!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники круті!
Звук бомбезний, силіконовий чехол з карабіном є і дуже приємний на дотик!
Наушниками дуже задоволений- Достоинства:
- Є TPC кабель, Приємний звук
- Недостатки:
- Немає блоку зарядки
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук. Ми дуже цінуємо Вашу думку. Бажаємо Вам лише позитивних емоцій і вражень під час експлуатації нашої продукції!
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
на перший погляд та декілька днів користування супер.
- Недостатки:
- поки що немає.
Представник брендуВітаємо Вас, Юрій!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам довготривалої експлуатації!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Навушники чудові, користуюся ними звичайно тільки тиждень, але поки задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, приємне звучання. З моїх вух не випадають, мені підійшли
- Недостатки:
- Поки не виявила.
Представник брендуДобрий день, Ірина!
- Антонина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купила одночасно ці навушники на розетці і навушники на порядок дешевші в іншому магазині
Як кажуть небо і земля ))
Дуже зручні, гарно сидять в ушах ,гарно чути співрозмовника -співрозмовник гарно чує мене .
Окремий плюс це чохол з карабіном ....ну дуууууже зручно !!!
Покупка Мрія ) однозначно п'ять зірочок !- Достоинства:
- Одні суцільні переваги бо було з чим зрівняти
Чохол з карабіном - Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Антоніна!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої експлуатації!
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Чудові навушники за свою ціну, подарунком задоволені
- Достоинства:
- Яеість звуку, тривалість заряду, ціна, приємно тактильно, силіконовий чохол
Представник брендуВітаємо Вас, Антон!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо довготривалої експлуатації!- Артем К***
Підкажіть чі глушать вони навколишній світ ?як вакумніки,чі реально не знімаючи в них ходити?чі чуєш ти що відбувається навколо тебе
- Антон Р***
@Артем на рахунок навколишнього світу - залежить від гучності самих навушників і середовища,
проте крім безпеки слухати на великій гучності впродовж тривалого часу може бути шкідливо для слуху.
Перевірити чи добре чутно в метро - не було нагоди.
У будь якому разі ефекту вакуумних навушників у них не має
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Приємно радує енергоємність, два тижні користуюся, лише один раз зарядивши кейс , щей у подарунок чехол для кейсу
- Достоинства:
- Чудові)) слухати музику і розмовляти по телефону якраз те що треба))
Представник брендуДобрий день, Марія!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Быстро дошли, чехол это хорошее дополнение, мне нравится, звук нормальный, меня устраивает
- Достоинства:
- Чехол, та и наушники неплохие за такие деньги
- Недостатки:
- Их нет
Представник постачальникаВітаємо, Андрій!
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Артем Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук хороший, зручні навушники, досить довго тримають заряд але чохол вже не тримається на навушниках. Користаюсь майже 5 місяців
- Достоинства:
- Зручні, якісний звук, довго тримають заряд
- Недостатки:
- Чохол не дуже
Представник постачальникаДоброго дня, Артем!
Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду та за зворотний звʼязок. Користуйтесь із задоволенням!
- Александр Ш***Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Навушники гарні,але перестали заряджатися через 11 місяців використання.
- Достоинства:
- За таку ціну начебто й нічого
- Недостатки:
- Не надовго, використовував 3-4 рази на тиждень по кілька годин
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр!
Дякуємо за відгук, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання або до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылка для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Працюють вже півроку без питань
- Достоинства:
- ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга!
Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Остап М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Єдине зауваження по гарантії. Термін котрої мене підкупила. Через пару місяців почав слабше грати один навушник. Звернувся в розетку, все оформили відправили. Через два тижні подзвонив представник розетки і сказав, що у гарантії мені відмовлено, бо вони знайшли там вологу. Очікував, що мені допоможуть вирішити це питання. В душі з ними не мився, навіть у дощ не ходив. Використовував лише у ліжку, щоб дивитись відео, щоб не заважати побратимам. Не рекомендую, з таким відношенням.
- Достоинства:
Представник постачальникаДобрий день, Остап!
Розуміємо як Ви засмучені. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаі надати акт від сервісного центру та серійний номер пристрою. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Oleksandr
В мене та сама проблема. Виявляється гарантії там як такої просто нема. Вони могли і 199років написати, а по факту просто вигадують причини у відмові.
Представник постачальникаДобрий день, Олександр!
Шкода, що у Вас склалося таке враження. Для того, щоб розібратися у Вашій ситуації нам потрібно більше інформації, рекомендуємо звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката описати ситуацію. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень плохо слышно собеседнику при разговоре.
- Недостатки:
- Плохое качество при разговоре через наушники
Представник постачальникаДоброго дня, Ганна!
Розуміємо, як Ви засмучені. Якість зв'язку на навушниках з такою конструкцією залежить від багатьох факторів, як якість звʼязку наданого оператором, навколишній шум, тощо. Рекомендуємо перевірити мікрофон наступним чином: у приміщенні ввімкнути запис голосу та надиктувати якісь фрази, на повний голос, і пошепки. Якщо ж мікрофон зловить все і жодних прогалин на записі не буде, то проблема, скоріш за все у якості звʼязку. Якщо ж під час запису "ковтатимуться" або обрізатимуться звуки чи слова, рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Через місяць перестав працювати один навушник.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
Представник постачальникаДобрий день, Людмило! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Ваня К***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень плохо сидят в ушах амбушюр нету.
Моему 11 летнему другу они на нем вообще постоянно выпадают- Недостатки:
- Плохо сидят в ушах
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Це навушники вкладиші, в них не передбачені амбушури. Вони просто вставляються у вушну раковину.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Доброго вечора. Заказував навушники 30 листопада, відправили числа 3 грудня, 4 вже були у мене. Що сказати, приїхали розрідженні, не проблема. Повністю зарядив повністю бокс з навушниками, синхронізація та підключення до телефону без проблем... Якби не одне "але"
Заявлена робота навушників приблизно 2.5 години, плюс мінус, за 10 хвилин зі 100% до повного розрідження, або менше 10 хвилин. Перезагрузив, майже все ок, але більше 80% заряду навушників і нема.- Достоинства:
- Звук, мікрофон, посадка у вушній раковині
- Недостатки:
- Якість та ціна. Купував зі скидкою чорної п'ятниці, і як на мене, ну даже перевищена ціна за дешманські навушники
Представник постачальникаВітаємо Вас, Володимир!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати розгорнутий відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від Canyon. Рекомендуємо зробити 2–3 повних цикли заряджання/розряджання, це допоможе акумулятору «увійти» в оптимальний режим роботи та покаже належну автономність. Якщо ситуація залишиться незмінною, радимо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Пропали высокие частоты. Сдал по гарантии. Три недели мурыжили и вывод - в наушники попала вода - не гарантийный случай. Естественно никакой воды не попадало, доказать что-либо не возможно. Оставил их товар им на память.
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Юрій!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Хотіли б запевнити Вас, що кваліфіковані спеціалісти ретельно досліджують кожен гарантійний випадок, шляхом проведення діагностики, після чого видають висновок щодо обстеження. У Вашому випадку, як Ви зазначили вище, було виявлено потрапляння води що, на жаль, призвело до відмови у гарантії.
Ми цінуємо ваші відгуки та розуміємо, як Ви засмучені. Якщо у вас виникнуть додаткові проблеми чи питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники через місяць зламались, по гарантії відправив щоб повернули кошти, після «перевірки» сказали що товар не підлягає ремонту, бо він в робочому стані. Відправили назад, гарантію назад не положили, і просто забрали можливість повернення.
Представник постачальникаДобрий день, Ігорю! Дякуємо, що поділилися ситуацією. Нам важливий зворотний зв'язок від наших користувачів. Прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, і ми б хотіли допомогти її вирішити. Будь ласка, вкажіть серійний номер пристрою, а також номер і дату складання акта або надішліть документ із висновком від сервісного центру.
Ви можете надіслати його до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка або написати нам у WhatsApp ссылкачи в Telegram ссылка- будемо раді допомогти.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушники не якісні, через місяць один навушник перестав заряджатись
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не якісні навушники
Представник постачальникаДобрий день, Олександр!
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
При першому підключення ніби все нормально. А потім почалось, то не чути співрозмовника, то для співрозмовника твій голос як в басейні, тобто з великим відлунням. Підключають при розмові по телефону досить довго. А як зняли кейс, то взагалі таке відчуття що до нас вони десь ще були, бо мали жовтий, липкий наліт на самому кейсі. Купляла по відгукам на подарунок чоловіку, потрібен був другий комплект навушників, а виявились викинуті гроші.
- Недостатки:
- Переваг немає
- Юрій
При попытке обмена по гарантии скажут, что в наушники попала вода.
Представник брендуДобрий день, Альона!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Щодо відсутності можливості чути співрозмовника рекомендуємо перезавантажити навушники, для цього дістаньте їх із чохла та натисніть і утримуйте протягом 4 секунд сенсорні кнопки на обох навушниках одночасно. Далі покладіть навушники в зарядний чохол і повторіть процес підключення, дістаньте їх із зарядного чохла, зв'язок між навушниками буде встановлений автоматично, при цьому пролунає короткий тональний сигнал. Індикатори, що блимають червоним і синім, означають готовність навушників до під'єднання з пристроєм. Далі увімкніть ВТ пристрою, та перейдіть до налаштувань і оберіть навушники "Canyon TWS6". У разі
успішного сполучення пролунає тональний сигнал.
Якщо ситуація не зміниться зверніться, будь ласка, за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.