Отзывы покупателей о Наушники Canyon Hexagon 7 TWS ANC+ENC Wireless Charge White Beige (CNS-TWS7WB)
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Black
Не зашли вообще, микрофон это ужас, меня вообще никто не слышал, музыка ещё сносно, доставать с кейса очень неудобно
- Недостатки:
- Ужасный микрофон, не удобно доставать с кейса
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук. Шкода, що виникла така ситуація. У разі некоректної роботи мікрофона рекомендуємо звернутися з повним комплектом і чеком за місцем придбання для проведення діагностики та, за потреби, обміну в межах гарантії 24 місяці.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Симпатичні.
- Достоинства:
- Дуже гарно мене чутно в телефонній розмові.
- Недостатки:
- Не дуже гучні. Не можу рівень гучності піднять. Так як пишуть в інструкції не виходить .
Представник постачальникаВітаємо Вас, Тетяна!
Дякуємо за відгук. Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Дана модель навушників має багатофункціональне сенсорне керування. Проведіть пальцем вниз, щоб зменшити гучність, і вгору, щоб збільшити гучність. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Макс Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Black
Звук хороший , держит заряд очень долго за 3 часа использования потерялось 27%. Рекомендую.
Не понятно зачем кнопка на кейсе , в инструкции не чего не написано и на сайте производителя тоже- Достоинства:
- Хороший звук , хорошо держит заряд
- Недостатки:
- Материал кейса очень любит собирать отпечатки и на вид постоянно грязный.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Максим!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!- Максим С***
Кнопка призначена для скидання всіх даних про під'єднані пристрої. Щоб це зробити треба потримати кнопку 5-7 секунд
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Black
В цілому задоволений. Для прослуховування подкастів те що треба. Музика теж непогано, але я не експерт у музичному звучанні. Якість корпусу чудова. Якщо на телефоні увімкнуто блютуз то підключаються бездоганно, якщо блютуз увімкнути після того як вставив навушники у вуха, то іноді треба вручну тицяти на значок блютуз і вибирати навушники.
З мінусів.
1. Незручо виймаються з кейса та вставляються в кейс. На доданок, в кейсі навушники сидять так, що їх треба розвертати на 180 градусів щоб вставити, це ще більше додає незручності.
2. Якесь незрозуміле керування гучністю. Іноді спрацьовує, іноді ні.- Достоинства:
- Звук, якість виконання.
- Недостатки:
- Важко виймати.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олексій!
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- ДявлікОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Yellow-Black
Чудовий товар, користуюся на протязі місяця і немає ніяких мінусів, але не розумію чому не вмикається шумопоглинання під час дзвінку
- Достоинства:
- Витривалість
Представник постачальникаВітаємо!
Дякуємо за відгук. Нам приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Щодо активного шумоподавлення, то натисніть і утримуйте кнопку R навушника протягом 2 секунд, щоб увімкнути функцію ANC, і натисніть і утримуйте 2 секунди, щоб її вимкнути. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.