- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую, за свою ціну вони просто супер
- Достоинства:
- Гарний звук, динаміки не рипять, добре тримаються, навіть при пробіжці
Представник постачальникаВітаємо Вас, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо лише позитивних вражень від користування і надалі!
- Віталій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Чудові навушники. Ціна супер. Звук 5 из 5. Заряджаються швидко. Дуже задоволений. Рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна,звук.
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Віталію! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлася Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням!
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Покупал жене. Все отлично. Заряд держат долго.
Как говорится рекомендасьйон))- Достоинства:
- Супер
Представник постачальникаВітаємо Вас, Дмитре! Дякуємо за відгук і довіру до Canyon. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням цієї моделі навушників. Бажаємо приємного користування й надалі!
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Чудові навушки
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаВітаємо Вас, Євгене! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором ццієї моделі навушників. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо комфортного користування щодня!
- Григорий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Большое спасибо, всё отлично, нареканий нет!!!Удачи вам, хорошего настроения, берегите себя!!!
Представник постачальникаВітаємо Вас, Григорію! Ми вдячні за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Раді, що навушники виправдали очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
За свою ціну - топ Заряд тримають довго, звук норм, що ще треба від бюджетних навушників? Колір гарний)
- Достоинства:
- Ціна, батарея, звук
Представник постачальникаВітаємо Вас, Богдане! Дякуємо, що обрали продукцію Canyon та знайшли час поділитися відгуком. Бажаємо Вам надійної та довготривалої експлуатації!
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
все супер
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ольго! Нам приємно знати, що Ви задоволені вибором цієї моделі навушників. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо комфортного користування!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Кошти за пересилку і комісії ніхто не поверне!
- Недостатки:
- Бракований товар
Представник постачальникаДобрий день, Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок. Щоб детальніше розібратися в ситуації та перевірити можливі варіанти вирішення, рекомендуємо звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Будь ласка, опишіть ситуацію та, за наявності, додайте документи або висновок після діагностики - спеціалісти перевірять інформацію та запропонують можливі варіанти вирішення.
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Дуже гарні
Представник постачальникаВітаємо Вас, Марино! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку техніки Canyon. Бажаємо приємного та довготривалого користування!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Наушники супер за такую цену!
Представник постачальникаВітаємо Вас, Тетяно! Дякуємо за відгук і за те, що обрали продукцію Canyon. Раді, що модель повністю виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Всё отлично.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Костянтине!
Дякуємо за відгук і Вашу довіру до бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо подальшого приємного користування!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На свои деньги отлично.
- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Сергію! Ми вдячні за те, що Ви зупинили свій вибір на продукції Canyon. Бажаємо найкращих результатів у подальшому користуванні!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Гарно чути коли розмовляєш в них під час телефонного дзвінка
Представник постачальникаВітаємо Вас, Сергію! Дякуємо, що обрали продукцію Canyon та знайшли час поділитися відгуком. Бажаємо Вам надійної та довготривалої експлуатації!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Кращій варіант в своїй ціновій категорії
- Достоинства:
- Чудове звучання, добре сидять у вусі
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олександре! Раді, що продукція Canyon відповідає Вашим очікуванням. Дякуємо за відгук і бажаємо приємної експлуатації!
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер навушники!
Дякую- Достоинства:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Тетяно! Щиро вдячні за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші навушники не за всі кошти світу. Тримають заряд довго, при щоденних поїздках на роботу з роботи по 2-3 години ні разу не розряджалися. Але після двох місяців використання сталися проблеми з корпусом ( він ніби заряджає, але при вимкненні з розетки починає розряджатися постійно, мигає зелений індикатор) тобто, на перший погляд, він ніби не акумулює енергію в собі для подальших підзарядки навушників.
Хоча в інших моделях цього бренду такого не було, все працює справно...- Достоинства:
- Ціна, хороший звук, довго тримають заряд...
- Недостатки:
- Проблеми з кейсом зарядки...
Не дуже добре тримаються у вухах...
Представник постачальникаДобрий день, Сергію! Дякуємо за відгук. Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Емілія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
За свою ціну дуже хороші
Представник постачальникаВітаємо Вас, Еміліє! Дякуємо, що надали перевагу нашому бренду та поділилися враженнями. Бажаємо комфортної та довготривалої експлуатації!
- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Вподобайка
Представник постачальникаВітаємо Вас,Тетяно! Дякуємо за високу оцінку продукції Canyon. Бажаємо тривалого та комфортного користування!
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приємне відчуття і враження від музики!
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Євгенію! Дякуємо за високу оцінку та довіру до нашого бренду. Нам дуже приємно знати, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!
- Алексей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Очень не удобные...
- Достоинства:
- Все функции работают.
- Недостатки:
- Очень не удобная фиксация...
Представник постачальникаДобрий день, Олексію!
Дякуємо, що знайшли час поділитися власною думкою, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів. Шкода, що навушники не повністю виправдали Ваші очікування. Сприйняття форми та ергономіки є індивідуальним для кожного користувача.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Купувала собі на Дн. Сьогодні розпакувала, підключила до ноута, супер звук, радіус доступу звучання хороший, майже на всю квартиру. Задоволена. Дякую. Окремо подобається дизайн та колір.
- Достоинства:
- Звучання, дальність, дизайн, колір.
- Недостатки:
- Поки не виявила. Перший день користування. Політ хороший! ;)
Представник постачальникаВітаємо Вас, Катерино! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлася Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нажаль не змогла оцінити в повній мірі так як не працює один із навушників. Хоть ціна не висока але якось прикро.
- Достоинства:
- За таку ціну достойні. Швидко прийшли.
- Недостатки:
- Не працює правий наушник
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно!
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм за свои деньги
- Достоинства:
- Хороший звук
- Недостатки:
- Малый радиус у Блютуза
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олексію!
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку техніки від Canyon. Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Радіус дії Bluetooth до 10 метрів. Бажаємо найкращих результатів, а також комфортної та довготривалої експлуатації!
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Навушниками задоволений повністю .
- Достоинства:
- Ціна-звук
Представник постачальникаВітаємо Вас, Андрію! Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки Canyon. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Повного заряду в навушниках вистачає на 40 хвилин.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вистачає на годину часу разом із зарядом з футляра
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав!
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Хороші навушники , звук чіткий
Представник постачальникаВітаємо Вас, Марино! Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не працює олин навушник
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює олин навушник
Представник постачальникаДобрий день, Віталію! Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
- Руслана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Хороші навушники, швидка доставка
Представник постачальникаВітаємо Вас, Руслано! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Класні навушники, добре тримають заряд, хороший стерео звук, заряджаються зат20 хвилин
- Достоинства:
- Хороший стерео звук, довго тримають заряд, швидко заряджаються
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Богдане! Дякуємо, що надали перевагу Canyon. Нам дуже приємно, що ця модель навушників відповідає Вашим потребам і залишає позитивні враження. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не працює один навушник! Нажаль викинув чек.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Прийшли не заряджені та з поламаним навушником
Представник постачальникаДобрий день, Дмитре! Дякуємо за зворотний зв’язок. Шкода, що виникла така ситуація. Гарантія на навушники становить 24 місяці та надається за умови підтвердження покупки (чека). У разі втрати чека рекомендуємо звернутися за місцем придбання товару для його відновлення або отримання дубліката (можливість відновлення краще уточнити безпосередньо у продавця чи в телеграм-боті магазина Розетка за пошуком: @Rozetka_helpBot). Після підтвердження покупки сервісний центр зможе прийняти навушники для діагностики та вирішення питання в межах гарантії.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника: ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Якісний продукт. Довго тримають заряд навушники та кейс.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олександр!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon виправдала Ваші очікування та залишає приємні враження від користування. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green
Хороші навушники (як на свою ціну). Трохи не приємний пластик на дотик, але ціна все перекриває)
- Достоинства:
- Автономність, якісь збірки, колір
- Недостатки:
- Тактильно не приємний пластик
Представник постачальникаВітаємо Вас, Віталій!
Дякуємо, що обрали техніку Canyon. Бажаємо Вам комфортної та довготривалої експлуатації!
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальные наушники за свою цену
- Достоинства:
- цена
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаємо Вас, Ігор!
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку техніки від Canyon. Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо найкращих результатів, а також комфортної та довготривалої експлуатації!
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Доброго дня заказав наушники один не робе(((
- Достоинства:
- Не задоволений
- Недостатки:
- Не работає один наушник
Представник постачальникаДоброго дня, Олег!
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
- Достоинства:
- Гарні навушники. Довго тримають заряд, і надійно тримаються у вухах.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Галина!
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Purple
Досить не погані навушники, гарно звучать і виглядають, мікрофон ще не провіряла, тому не знаю як буде, але на даний момент все чудово
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- На даний момент немає
Представник постачальникаВітаємо Вас, Юлія!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!