- Уляна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver
Заряджає швидко, працює через чехол, побачимо з часом.
- Достоинства:
- Швидка зарядка
Представник брендуВітаємо Вас, Уляна!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- СерковПродавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver
Мне очень нравится
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver
Все чітко працює, але треба мати відповідний блок живлення.
- Достоинства:
- На ХS працює
- Недостатки:
- Перегріває пристрій і довга зарядка
Представник брендуДобрий день, Юрій!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Незначне нагрівання допускається під час заряджання смартфона. Якщо виникнуть додаткові питання щодо експлуатації, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Півницький В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver
Зарядка гарна, але колір не відповідає заявленому(((
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver
В мене заряджається з протилежної сторони кола , яке світиться , це якось не зрозуміло. Кабель живлення жорсткий , тому прилад постійно крутиться по столу.
- Достоинства:
- Гарний дизайн , працює як слід
- Недостатки:
- Не та сторона для зарядки , жорсткий кабель живлення
Представник брендуДобрий день, Олег!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Цей бездротовий зарядний пристрій заряджає пристрої не зі сторони логотипа Canyon та світлодіодного індикатора, а з протилежної сторони. У розділі "Фото" можете знайти зображення правильного розміщення смартфона. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver
Дико греется, когда телефон (iphone 13 pro) лежит на ней, запитана от блочка ugreen 20w
- Достоинства:
- magsafe
- Недостатки:
- греется
Представник брендуДрастуйте!
Шкодуємо, що вас залишилося негативне враження від покупки. Необхідно використовувати зарядний блок PD на 18Вт. Можливо у вас звичайне зарядний пристрій.