Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Беспроводное зарядное устройство Canyon WS-100 для iPhone Silver (CNS-WCS100)

Оценка пользователей 3.6/5
  • Уляна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver

Заряджає швидко, працює через чехол, побачимо з часом.

Достоинства:
    Швидка зарядка

Вітаємо Вас, Уляна!
      Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Серков
    Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Silver

Мне очень нравится

• Юрій Д***

Все чітко працює, але треба мати відповідний блок живлення.

Достоинства:
    На ХS працює
    Недостатки:
    Перегріває пристрій і довга зарядка

Добрий день, Юрій!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Незначне нагрівання допускається під час заряджання смартфона. Якщо виникнуть додаткові питання щодо експлуатації, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Півницький В***

Зарядка гарна, але колір не відповідає заявленому(((

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!

• Олег Н***

В мене заряджається з протилежної сторони кола , яке світиться , це якось не зрозуміло. Кабель живлення жорсткий , тому прилад постійно крутиться по столу.

Достоинства:
    Гарний дизайн , працює як слід
    Недостатки:
    Не та сторона для зарядки , жорсткий кабель живлення

Добрий день, Олег!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Цей бездротовий зарядний пристрій заряджає пристрої не зі сторони логотипа Canyon та світлодіодного індикатора, а з протилежної сторони. У розділі "Фото" можете знайти зображення правильного розміщення смартфона. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Владислав

Дико греется, когда телефон (iphone 13 pro) лежит на ней, запитана от блочка ugreen 20w

Достоинства:
    magsafe
    Недостатки:
    греется

Драстуйте!
      Шкодуємо, що вас залишилося негативне враження від покупки. Необхідно використовувати зарядний блок PD на 18Вт. Можливо у вас звичайне зарядний пристрій.