- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші навушники за свою ціну
Дуже чутьєвий сенсор
Представник брендуДобрий день, Андрій!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Два рази були у сервісному центрі і два рази результату не має.буду звертатись до служби захисту споживача.(сказали що було замінено лівий навушник, але в акті написано що проблем не виявлено,а проблема як була так і залишилась.) Хто бреше і що робити?
- Достоинства:
- Самі хужі навушники що є.
- Недостатки:
- Просто жах і жах сервіс.
Представник брендуДоброго дня, Олег!
Для того, щоб ми змогли Вам допомогти в цій ситуації, зверніться, будь ласка, в чат служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылканадайте фото квитанції з сервісного центру та вкажіть серійний номер навушників. Тільки після Вашого звернення до служби підтримки Canyon та надання даних пристрою ми зможемо допомогти у вирішенні цього питання.
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Купляв мишу для пк цієї фірми, вона вогонь! А от ці навушники, нажаль, дика річ.
Цей сенсор, типу кнопки - просто дно.
Випадають з вух дуже легко і не тільки в мене, і з різними резинками.
І ти такий лізешь поправити і береш і так і сяк, а воно все одно то зупинить, то помічника запустить.
Мікрофон с завода, працює так, ніби його і нема.
Краще вже докинути і придбати airpods, навіть 1 го покоління і бу з базара, і буде краще ніж ці.
Гроші на вітер..
А от вертикальна миша Canyon космос.
Комент можете зірочками розбавити, але не видаляйте. А то і відео відгук ще запишу, бо бісять ці навушники, до чорта не зручні і не продумані. Хоч сам вирізай цей сенсор- Достоинства:
- ціна, типу халява
- Недостатки:
- сенсор, ергономіка, швидкість
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання техніки бренду Canyon, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. На одному із зображень інструкції до навушників вказане розташування сенсорної кнопки. Інструкцію в електронному вигляді Ви можете знайти на сайті canyon.ua, увівши в пошук артикул пристрою. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Вернул наушники.составили акт.отправили в сервисный центр.пришли.ничего не нашли. А наушники как подавали звуки так и подают и идёт розрядка , прям в кейсе. такое впечатление , что сервис принял, подержал их и написал -дефектов не обнаружено.Уважаемая Розетка вы или... поверніть гроші або поміняйте навушники .дуже поки прошу.
- Достоинства:
- Немає взагалі
- Недостатки:
- Сервіс дуже поганий.нічого не роблять.
Представник брендуДоброго дня, Олег!
Для того, щоб розібратися в ситуації надайте, будь ласка, документи від сервісного центру та вкажіть серійний номер пристрою в чат служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Работают! Я доволен.
Представник брендуДобрий день, Роман!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Відав навушники по гарантії і не слуху і не духу.ніхто не передзвонив.коли очікувати навушники?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Несправні
Представник брендуДобрий день, Олег!
Шкода, що сталася така ситуація. Ви можете зв'язатися з представниками Розетка в телеграм-боті ссылкадля уточнення інформації, щодо Ваших навушників. Бажаємо якнайшвидшого вирішення цього питання!
- Дзус С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Не працює один навушник
В кейсі світится а як виймаєш то тухне і все- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Сергій!
Дякуємо за вибір бренду Canyon. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
При установці в зарядний бокс.навушники починають подавати якісь звуки.це дефект чи йде зарядка?
- Достоинства:
- Поки не видно.
- Недостатки:
- Пищять
Представник брендуДобрий день, Олег!
Дякуємо, за вибір бренду Canyon. Переконайтесь, що навушники чітко торкаються до елементів живлення боксу. Після цього зверніться, будь ласка, за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії. Бажаємо якнайшвидшого вирішення цього питання!
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук дуже якісний у вухах сидять добре не випадають за свої гроші файні навушники.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Дуже чутливий сенсор
Представник брендуДобрий день, Андрій!
Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Шнур для зарядки не подходит, не входит полностью в разьем. Положили не тот шнур. Как поменять?
- Недостатки:
- Шнур для зарядки не подходит.
- Леонід
Представник брендуДоброго дня! Нам шкода, що Ви мали негативний досвід користування навушниками. Зверніться будь-ласка до магазину продавця задля заміни або обміну товару. З процедурою поверенення ви можете ознайомитися за посиланням: ссылка
- AlenaОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Зовні акуратні, з вух не випадають, звук якісний, заряджаються близько 2 годин.
Але мікрофон в них абсолютно не подобається, адже доводиться підвищувати голос, чого не було у інших , навіть у самих найдешевших навушників. Купляла спеціально бездротові, щоб бути " на зв'язку" в режимі hads free . А якщо розмовляти в шумному середовищі, то мене взагалі не чують ... Розчарована..- Достоинства:
- Бездротові
- Недостатки:
- Поганий мікрофон
Представник брендуДоброго дня. Приносимо вибачення за негативний досвід з використанням мікрофону. Передаємо ваш досвід технічній підтримці бренду.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Куплені на подарунок , гарні на вигляд , звук - вище середнього по якості , працювати можуть окремо , так і в парі .
Чи коштують свою ціну ? Більше так ,аніж ні- Достоинства:
- Стильні , довго тримають заряд , якісний звук , сенсорна багатофункціональна кнопка
- Недостатки:
- Потрібно декілька раз перечитати інструкцію , щоб повністю розібратись. Як гарнітура не підійдуть , мікрофон шумить і звук тихий
- Татьяна Л***Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звук якісний, але нажаль ними неможливо користуватися, так як підключаються до телефону з 20 разу, дуже часто підключається тільки один навушник, або звук скаче з одного навушника до іншого. Часто вимикаються через декілька секунд після підключення, хоча заряд 100%.
- Достоинства:
- Звук якісний
Представник брендуДобрий день, Тетяна!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Розуміємо як Ви засмучені. Рекомендуємо скинути налаштування до заводських: дістаньте навушники з боксу та натисніть кілька разів на сенсорну кнопку протягом 10 секунд на кожному навушнику, поки не почуєте сигнал, далі перейдіть до налаштувань Bluetooth на Вашому аудіопристрої і виберіть гарнітуру Canyon BT.
Якщо це не допоможе зверніться, будь ласка, за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
- Коваленко К***Продавец: Rozetka. Цвет: White
навушники зовні акуратні, головне, що з вух не випадають. Звук досить якісний, заряджаються близько години. Мікрофон хотілося б краще. А в цілому норм.
- Достоинства:
- Чудово сидять в ушах, не випадають
- Недостатки:
- трішки гучніше мікрофон хотілося б
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо що поділилися своїми враженнями. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- СтепанПродавец: Rozetka. Цвет: White
Я просто в захваті від покупки цих бездротових навушників. Найбільша їх перевага - це неймовірна зручність, портативність, довгий час роботи. Навушники виготовлені якісно, міцні та з гарантією. Вони мають досить хороший звук, об'ємний та з басами. Для мене кращої моделі не знайти. Раджу для Вас ці навушники!
- Достоинства:
- 1) Бездротові 2) Якість 3) Дизайн 4) Звук 5) Зручна