Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Веб-камера Canyon Full С2 HD (CNE-HWC2)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Олександр Я***

За такі гроші качество ок но: Картинка дуже часто покривається пікселями не знаю чи це видно тому кому транслюю, але коли помічаю починає бісити, буває пропадає зображення, після перепідключення знов працює (Скоріше не баг, а фіча)

Достоинства:
    Недостатки:
    Баг на баге

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своїм досвідом, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.

• Р В***

Для учебы ребенка очень не плохой вариант. Картинка хорошая, звук тоже. Баз каких либо настроек подключил и все работает.

Достоинства:
    Включил и заработали

Вітаємо Вас!
      Дякуємо за відгук і вибір техніки Canyon. Бажаємо приємного користування!

• Олександр С***

Хороша веб-камера за свою ціну. Сподобалось що можна закрити об'єктив заслонкою. Єдине, при недостатній кількості світла з'являються досить відчутні шуми на картинці.

Достоинства:
    Ціна- якість
    Недостатки:
    Шуми при недостатньому оствіленні

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Диана Х***

Камера отличная, брала для учёбы, звук хороший, изображения отличное

Достоинства:
    Звук, изображения

Добрий день, Діана!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• Геннадій

Працює добре, QR код розпізнає.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Не знайшов.

Добрий день!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Иван. П***

Отличный звук,норм.качество связи!

Добрий день, Іван!

• Ярослава П***

Хороша камера, має шторку для закриття камери. Для студентів підійде.

Достоинства:
    Чітка картинка
    Недостатки:
    Поки не виявила

Добрий день, Ярослава!
      Дуже вдячні за відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Вячеслав М***

Для вибагливих стрімерів буде не дуже але для онлайн навчання, відеозвонків дуже добре. Трохи була проблема з налагодженням звуку. За два місяца використання жодних нарікань

Достоинства:
    Недорога камера для повсякденного використання
    Недостатки:
    Для навчання немає

Доброго дня!
      Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду та поділилися своєю думкою. Користуйтесь із задоволенням веб-камерою від Canyon!

• Віктор П***

Як Вам вдалося налаштувати звук? У мене камера перешу секунду пише добре, але за мить починає зростати шум і не пропадає до кінця запису.

Доброго дня, Віктор!
      Рекомендуємо звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Олеся Ш***

Хочу повернути товар. Камера не підключається до мого комп*ютера. Звук дуже поганий.
    При будь яких налаштуваннях.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює. Не виконує функції. Не має драйверів . Неможливо скачати офіційний драйвер . Є відео нема звуку. Або нема ні відео, ні звуку.

Доброго дня, Олеся.
      Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація. Для того, щоб ми могли допомогти Вам розібратися нам знадобиться додаткова інформація. Прохання звернутися до служби техпідтримки Canyon ссылкаБажаємо якнайшвидшого вирішення цього питання!

• Алексей

Все работает исправно! качество хорошее

Достоинства:
    Камера супер! Звук супер!

Драстуйте!
      Дякуємо Вам за приділений час на написання відгуку. Ми раді, що Ви залишилися задоволені придбанням. Нам дуже важлива думка наших користувачів. Бажаємо вам тільки позитивних емоцій від подальшого використання пристрою!
      З повагою, представник бренду Canyon.

• Александр П***

Звук плохой. А так норм.

• Дин

Рекомендую если не волнует качество звука и есть отдельный микрофон.

Достоинства:
    Настраивается быстро, работает прекрасно, качество видео то что надо.
    Недостатки:
    Глухой встроенный микрофон, при использовании слова неразличимы, но брал не для этого. Если микрофон всё же нужен, поищите другие аналоги.
  • Олександр
    Продавец: Rozetka

В работе была не долго.Включалась максимум раз 5-7. Сейчас на экране засвет в виде "молоко" ,зелёная полоса справа,через все изображения. Никакие фиксы не исправили ситуацию. Не советую

Достоинства:
    Работала
    Недостатки:
    Отработала,недолгой срок службы

Доброго дня, Олександр!
      Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.

• Наталья О***
    Продавец: Rozetka

Хорошая камера для конференций и Скайп звонков. Для стримов или записи видео в соц сети будет маловато. Качество не того уровня. Никаких проблем с камерой не было. Все работает, Виндоус распознала и установила драйвер самостоятельно. Подключил и сразу пользуешься

Достоинства:
    Цена, простота подключения
    • Сергей З***

Можете показать пример качества видео?