Отзывы покупателей о Беспроводное зарядное устройство Canyon WS-302 3 в 1 QI White (CNS-WCS302W)

Оценка пользователей 2.22/5
  • Михаил Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black

Сгорела бесконтактная зарядка для айфона
    Сгорела зарядка для наушников и что совсем печально спалила зарядный разьем в AirPods теперь только по воздуху заряжаются....
    Крайне не рекомедую покупать этот китайский шлак

Достоинства:
    Недостатки:
    не берите это, плохо все

Добрий день, Михайло!
      Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката надати серійний номер пристрою та фото адаптера. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть розібратися.

• Катерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Купувала на подарунок чоловіку, 12 айфон не тягне, 10 тягне.
    Дуже тріщить і просто мигає коли ставляєш навушники і телефон.
    Все разом (навушники, телефон і годиник) не заряджає.

Добрий день, Катерина!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі бездротового зарядного пристрою від бренду Canyon.
      Ця модель сумісна зі всіма смартфонами, що підтримують технологію QI (бездротовий тип зарядки). Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті виробника ссылката більш детально описати ситуацію, щодо сторонніх звуків під час заряджання, уточнити параметри мережевого адаптера, що використовувався разом із зарядним пристроєм.

• Владислав С***

Супер. Качественно и удобно

Достоинства:
    3в1

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Ми дуже раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!

• Христина М***

Дуже розчарована,прийшов безпровідний зарядний пристрій але зарядка для навушників не працює

Доброго дня!
      Дякуємо за вибір техніки Canyon. Для того, щоб розібратися в ситуації нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка
      Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Антон Р***

Спробуйте перевернути навушники в інший бік, в мене запрацювала!

• Антон

Задоволений все працю! Поки ще розбираюсь як змінити колір підсвітки

Достоинства:
    Все працює добре. Гарна
    Недостатки:
    Не підійшов блочок apple 20W на ньому постійно перезапускається зарядна станція! А так все добре знайшов вихід зарядний пристрій від Samsung з швидкою зарядкою!

Добрий день, Антон!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. В цій моделі зарядного пристрою колір підсвітки не змінюється. Для коректної роботи зарядного пристрою дотримуйтесь рекомендацій до зарядного адаптеру та використовуйте Quick Charge 24 Вт. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!

• А

Нестабільно працю вирубає iPhone 12. Заряджає своїм життям.
    Навушники airports 2 взагалі не заряджаються.

Достоинства:
    Недостатки:
    Нестабільно працю вирубає iPhone 12. Заряджає своїм життям. Навушники airports 2 взагалі не заряджаються

Доброго дня!
      Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.

• Олександр Х***

аналогічна ситуація з 12м айфоном. Починає заряджатися, але через деякий час зарядна база йде в помилку - починає часто миготіти і перестає заряджати, потрібно знімати телефон і знову ставити. Декілька раз вранці прокидався з незарядженим телефоном ((. Така ситуація як із штатним блоком живлення, так із більш потужним блоком baseus.

Доброго дня, Олександр!
      Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація. Рекомендуємо зняти чохол та спробувати заряджати без нього, а також, поставити заряджатися телефон у горизонтальному положенні. Якщо ситуація не зміниться, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Николай М***

не заряжает наушники Apple AirPods Pro, как вернуть или обмен

Достоинства:
    дизайн
    Недостатки:
    не заряжает кейс для наушников
  • Иван К***

При заряде издает странный звук, телефон через чехол не заряжает, часы заряжаются плохо, зарядка для airpods не беспроводная и разъем lightning односторонний - причем стоит обратной стороной. В сухом остатке - дешевая китайская поделка, к счастью вернул.

Достоинства:
    Цвет и компактность
    Недостатки:
    Множество
      Представник бренду

Доброго дня. Вибачте, що у вас був такий досвід користування зарядним пристроєм. Окрім зон бездротової зарядки (для iPhone та Apple Watch), дійсно, пристрій оснащено дротяним модулем зарядки, який підходить як для Lightning, так і для Micro USB. Повністю бездротова зарядка у 303 моделі (CNS-WCS303W).
      Дякуємо за ваш відгук! З нашого боку, передаємо ваш досвід технічній підтримці бренду.

• Ігор М***

Хороша зарядка, все працює

Достоинства:
    Все
  • Ольга Ч***
    Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Зарядний пристрій живе своїм життям,тут він показує що заряджає, через хвилин 5 вже ні,і щоб знайти розположення де можна зловити зв‘язок з зарядкою,то треба хвилин 10 над ним постояти,а потім ще й перевірити через деякий час.В вертекальному положені телефон не заряджає зовсім,тільки в горизонтальному і то не завжди.

Достоинства:
    Можливо зарядити одразу 3 пристрої
    Недостатки:
    Зарядка телефону

Добрий день, Ольга!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Рекомендуємо звернутися за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії.

• Андрій
    Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

Досвід використання цієї зарядної станції: Дизайн охайний, все якісно зроблено, не має ніяких дефектів. Всі гаджети чітко стають на свої місця та відразу заряджаються, у мене все епла. В комплекті є кабель, нема тільки блока живлення, докупляв, бо вдома не було такого, як рекомендує виробник. В цілому все влаштовує: швидкість зарядки, дизайн.

Добрий день, Андрій!
      Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!