Отзывы покупателей о Сумка-тележка Casa Si Partne 40 л Blue (CS93076Y06B) (DAS302425)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Моя незаменимая помощница в походах на базар и в магазин. Спина благодарна. Руки благодарны. Выглядит даже очень. Люди на улице часто ею восхищаются. Стоит пожалеть себя и перестать таскать тяжелые сумки.

Достоинства:
    Красивая, стильная, мобильная, легко катится, очень вместителная
    Недостатки:

Дякуємо Вам за відгук. Раді, що сумка-візок стала для Вас зручною помічницею та зробила покупки комфортнішими. Легкість, місткість і мобільність - саме ті переваги, на які орієнтується виробник. Дякуємо, що поділились досвідом. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову!

• Микола Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В колеса покладіть смазку густу перш ніж використовувати.
    є в балончиках сама дешева.
    Більше 15 кг не кладіть.
    Бо хоч макс 25 але якщо покласти бутиль води а то 19 літрів майже 19 кг то ось кооіс просіда
    Тому ніяких макс 25 в ній не має.

Достоинства:
    Легка, термосумка
    Недостатки:
    Слаба рама, 15 кг потолок.

Доброго дня. Дякуємо за звернення. В колеса змазку класти не потрібно так як буде наліпати пісок та бруд що призведе до швидкого стирання пластикових вставок (сухарів) в колесах. На дану модель виробником заявлено максимальне навантаження 25кг , ми як постачальники перевіряли навантаження та згодні з висновками виробника. Звісно при такій вазі будь-якіми схожими візками потрібно користуватися обережно, з бардюрів та на них з'їзжати плавно, по бруківці також .

• Роганова И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Папа доволен. Колеса большие и идут плавно

Ірина, дякуємо за відгук. Хай Ваш батько користується із задоволенням

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримала чудовий візок. Дуже стильна сумка. Легка. Коли наповнена, гарно їде, по сходинках теж без проблем. Дуже задоволена.

Достоинства:
    великі колеса, легка
    Недостатки:
    не побачила

Людмила, дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!

• Микола Н***

По яких сзодах? По сходах гружону вона корита відкине. Для сходів тре більші колеса, як у дитячих колясок великих. І раму міцнішу.
      Не питайте людей

Сумки візки з двома колесами не призначені для Їзди по содах. Якщо Ви часто використовуєте сходи рекомендую шестиколісну.